Şimdi Ara

vakıfbank 100 tl ye varan WP (loto içerir) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
2
Favori
2.950
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kasım ayı kişiye özel harcama yap puan kap dendı 2300 tl ye 50 tl wp
    ben yaptım ama puan yuklenmedi sms te attım
    katılıp puanı yuklenen varmı acaba
    müşteri hizmetlerini ara uğraş şimdi
  • son 6 rakamını göndermiş olduğunuz kartınız ile giyim-gıda sektöründe yapılmış işleminiz bulunmamaktadır diye mesaj geldi.
  • 150 liralık akaryakıt alışverişi yaptım bir işe yarar mı?
  • Geçen yıl 100 tl gelmişti,ondan sonra en fazla 8 tl geldi,101,70'e 100 lira gelmişti,300 liralık alışverişe 2 tl geliyor
  • internet alışverişleri dahil mi arkadaşlar?
  • arkdaslar 2 yada 3 tl harici kazanan oldumu
  • garantide herkes 50 50 kazanıyor vakıfta benım 3 alısveriste 2+ 2+ 3 kazandım
  • 2+3
  • 7 alışveriş yaptım en fazla 3 tl geldi inanılır gibi değil. Max 100 tl zaten imkansıza yakın!!!Böyle kampanyamı olur VAKIFBANK!!!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende 169 liralık alışverişe 2 tl kazandım cok mutuyum vakıf

• 252 lira alışverişe 3 lira verdi

• Önceki iki ayrı kampanyadan 2 sefer 100 tl kazanmıştım. Burada da paylaşmıştım
  • Bana 5 TL geldi 2 gün öce. Şok worldll pos Dan çektirdim 150 TL sigara 15 TL şoktan gelecek5 te loto puandan

• 3 tl çıktı
  • 100 TL alışveriş yaptim. 3 TL puan geldi. Bu arada üye işyeri şarti bulunmuyor ;) Alışverişin belirtilen sektörlerden yapılması şart ;)

• quote:

Orijinalden alıntı: soykannnn

100 tl harcama yaptım ilgili sektörde harcamanız bulunmamaktadır diyor...2 gün önce aynı işyerinden aynı pos cihazından harcama yaptım 2 tl kazandınız sms i geldi şimdi ilgili sektörde harcamanız yoktur diyor...

dün aynısını bende yaşadaım. + bir kaçgün önce floda harcadım ilgili sektörde harcamanız yoktur mesajı geldi. vakıfbank işte şaşıracak bişi yok
  • 2 lira geldi. 50 kurus zaten mesaj ucreti.

• hepsiburada ne olarak görülüyor,giyimde var markette?
  • Bugün mesaj geldi bana da , Pull&Bear'dan 120 liralık alışveriş yaptım kazan yazdım gönderdim 100 tl geldi tek seferde yarın öbür gün yaptığımda yine gelir mi yoksa limit 100 mü ?
  • Bugün 150TL lik alışveriş sonrası mesaj attım 100TL wp geldi :) geçen haftaki alışverişimde 2TL wp vermişti. MAx 100TL wp tamamlanmış oldu.

Kendi kartımla 100TL Wp alınca diğer 100TL üstü alışverişimi de babamdan çıkarttığım ek karttan yaptım English Home'dan. Babamın telefonundan da ancak alışverişiniz yok diyor. English Home'u giyim kabul etmiyor mu acaba? Bilginiz var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gphone -- 22 Aralık 2013; 21:21:15 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.