< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Vakıfbank 1000 TL / 4 taksit - faizsiz, masrafsız (kişiye özel olabilir) (2. sayfa)
-
-
Bilgilendiren arkadaşa teşekkürler, gelmiş ama kullanacak bir şey bulamadım.
-
Hocam Vakifbankta duzenli surekli faizsiz tna mi veriyor eger oyleyse hesap acalim vadeli hesabin mi var
Ben isbank d.gunume ozel 5 tak. 1000tl aldim o da sadece yilda 1 d.güne ozel -
Vadeli hesabım yok. İçi boş vadesiz hesabım ve kredi kartım var. Düzenli olarak 1000 TL'ye ücretsiz/faizsiz 4 taksit kampanyası geliyor bana. Kullanıyorum, dördüncü taksit ödenince yenisi geliyor genelde.
-
Soyleyen arkadaşa teşekkürler ama 2000 tl 4 taksit seçtim hiç masraf ve faiz göstermedi kabul ettim. (1000 tl icinde yaptım)Sonra nakit avans bölümünde faiz ve masraf yansıtmış.iptal ettim bende.Dikkat etmesem boşuna para odeyecektim.sizlerde bir bakin isterseniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 45berk45 -- 16 Mart 2021; 21:9:1 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kredi karti kullaniyor musun banka karti olsa da gelir mi -
Baktım teşekkür ederim bana gelmemiş teklif -
Hocam banka kartına gelmez kredi kartı olmalı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Anladim tskler, kredi karti alip kullanmasak bile tna kullandiriyor sanirim -
Hocam kartı alabilirseniz alisveriste kullanmazsaniz bile kampanya ya da TNA teklifi gelir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
5-6 sene önce de aynı kampanyayı yapıyordu vakıfbank. Şimdi para değil zaten 1000tl. o zamanlar yine bir işe yarıyordu.
quote:
Orijinalden alıntı: 45berk45Soyleyen arkadaşa teşekkürler ama 2000 tl 4 taksit seçtim hiç masraf ve faiz göstermedi kabul ettim. (1000 tl icinde yaptım)Sonra nakit avans bölümünde faiz ve masraf yansıtmış.iptal ettim bende.Dikkat etmesem boşuna para odeyecektim.sizlerde bir bakin isterseniz.
Bende de aynı durum oldu. İptal ettim
-
bakalım ben de 2bini kabul ettim, tercih kartım gelsin deneyeceğim eğer yansıtırsa ben de iptal ederim tekrardan kartı. -
Like karta gelmemiş bana.
vermiyor
-
BİN lira için deneyin. Faiz masraf yok. Sanırım sorun 2 bin lira deneyenlerde. Şimdi kontrol ettim, bin lira için ilk taksit 250 tl ekstreye yansımış bile. Yani faiz, masraf almamış. Bu arada bana hiç bildirim gelmiyor. Arada bir deniyorum, taksit bitince otomatik yeniden veriyor.
alıp bas kriptoya, taksit çıkar her gün :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Taksitli nakit avansı kullanmadan önce ödeme planın da faizli mi görünüyor taksit tutarı? Çekince faizsiz mi yansıyor dönem içi işlemlere acaba?
Ben de denedim faizli çıkıyor ödeme planı kullanmadım o yüzden -
quote:
Orijinalden alıntı: Bilen Biri
Bana düzenli olarak geliyor bu. 4. taksidi ödeyince yenisi geliyor.+1
-
banka kartına neden yok ya
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X