Şimdi Ara

Vakıfbank cepte kazan açılmayan kampanyalar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
2
Favori
927
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Cepte kazan kısmında görünen bu kampanyaların detaylarına ulaşmak istediğimde kredi kartına başvuru içın yönlendiriliyorum ve bu yüzden bu kampanyalardan faydalanamıyorum. Bankaya durumu bildirdim ama dönüş yapmadılar. Aynı kampanyaları olan ve açabilen varsa gönderise çok memnun olurum. Vakıfbank cepte kazan açılmayan kampanyalar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Teşekürler 3ü ne de katıldım ayrıca 250/10 ile kombo olur

Edit: sazan avi. Beyler msj atmayın görmüyor musunuz sana özel diyor. Vakıfbank kartından daha önce hiçbir zaman kampanyalara katılmamış kişilere görünür bu. Bana sana çıkmaz yani bu kampanyalar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kimsediil -- 8 Nisan 2021; 23:6:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne yazık ki kredi kartı olmayınca açılmıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kimsediil

Teşekürler 3ü ne de katıldım ayrıca 250/10 ile kombo olur

Edit: sazan avi. Beyler msj atmayın görmüyor musunuz sana özel diyor. Vakıfbank kartından daha önce hiçbir zaman kampanyalara katılmamış kişilere görünür bu. Bana sana çıkmaz yani bu kampanyalar.

Kampanya detaylarını paylaşır mısınız hocam.

Kredi kartı olmayan bizler detayları göremiyoruz o yüzden hocam. Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tbskvk55 -- 8 Nisan 2021; 22:36:59 >
  • Gözükmüyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Size özel kampanyalar hocam ama açamıyoruz.

• Takip..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kişiye özel galiba bende gözükmüyor bu kampanyalar.

• Kredi kartı olmayanlara çıkan bankanın kendi bankomat kartı için çalışma yaptığı bilinen durum.

• Arkadaşlar eğer Vakıfbank uygulamadan çıkış yapmışsanız sizi otomatik tanımıyorsa bu kampanyalardan çok görürsünüz ama uygulamaya girdiğiniz anda kampanyalar kaybolur.Bir nevi reklamdır.

• Kredi kartı olmayanlara görünüyor bu kampanyalar, mevcutta kartı olana çıkmaz yada kredi kartı olmayanada çıkmaz. Başvurunca da ne olur bilmiyorum.

• Kredi kartı alınca damada görünmeyecek tuzak yani çokta şey yapma

• ceptekazana güncelleme gelmiş, artık bankomat kart kampanyalarına da katılabiliyoruz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.