Teşekkür ederim boni kardeş. İlk kez kullandım da.Chippin,paycell,tosla ..vb hepsi ölünce artık hediyemkart yüklemesini bu oranlardan yapıyoruz. Tekrar cevap için teşekkür ederim. |
VAKIFBANK - CEPTE KAZAN Kampanyalar (44. sayfa)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
lcw.com da 450/150 kampanyasını yaptım bugün worldpuanlar yüklenecekti ama bende gözükmüyor. Ben lcw mobil uygulamadan yapmıştım işlemi onun için mi acaba, illaki www.lcw.com sitesinden mi yapmak lazımdı acaba.
-
Kampanya lcw.com diyor ancak mobilde sayılması lazım. Bunu ancak puan yatan bir arkadaş belirtirse anlayabiriz. Bana kalırsa dahil olması lazım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben webden yaptım bana da yatmadı bıktırdı bu Vakıfbank artık son harcamaları yapıp kapatacağım ya uğraşamam gerçekten leş ötesi bir banka.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de mobil uygulamada alışveriş yapmıştım puanım yatmış.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
lcw 450/150 yatmadı sabah kayıt açtırdım akşama sms geldi yarın yatacakmış. müşteri hizmetlerini arayıp kayıt oluşturun paranın üstüne yatmasınlar.
-
banada yatirmadilar kayit actirdik yarina bakariz demisler
ayni kampanyadan ykredi karti ile yaptigimda aninda puan kazandigim belirtilirken bu sacma banka bir dünya is cikariyor ara kayit actir benide biktirdi boyle giderse bende iptal edecegim.
-
Benim de yatmış , sorun yok. Sayaçta da kazandınız diye göstermişti.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kayıt açmıştım dün, bugün benim puanı da yatırmışlar.
-
Bende kayıt açmıştım bugün puan yatmış banada
Hocam bende sayaç işlemedi müşteri hizmetlerini aradım puan yatmazsa arayın dendi. Bir sorun var mıdır?
Marketse sayac geç işler sayacı takip et. 2 güne yatmadıysa bildir
ben sadece banka kartını e-ticaret kampanyası için kullanıyorum, onda da ertesi gün işliyor hep.
-
-
Valla LCW olmasa puan kazanamayacağız 😀
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
LCW yüklenen var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbeg44 -- 10 Haziran 2024; 13:8:6 >
Dün yüklenmiş.
-
LCW yüklenen varmı 21 yazıyordu yüklenmedi halen
yüklenmedi hala neden acaba
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X