ilk kullanımlara genelde iyi kampanyalar oluyor ben de vakıf bankomat karta güzel indirimler almıştım ama artık cezbedici bir kampanya göremiyorum, ara ara bakıyorum. |
VAKIFBANK - CEPTE KAZAN Kampanyalar (9. sayfa)
-
-
Arkadaşlar Amazon dan 1000 TL alışveriş yaptım sayaç işlemedi neden olabilir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
e ticaret kampanyasına amazonu sayar mı dostlar bilen var mı
-
akaryakıt ve marketten gelen paralarla birlikte vakıfbank maceram bitmiştir..şirket maaş hesabımdı ve maaş hesabıda taşınınca vakıfla ilişkimi bitirdim..cepte kazan önceleri iyiydi ama artık şartlar çok zor..
-
Vakif world puanları hangi akaryakit firmasında kulanabiliriz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şubat ayından beri 1002 TL değerinde iademi bekliyorum, mevduat tutmama rağmen böyleler, iyi ettiniz...
yapacak bişey yok kötü banka gerçi tüm bankalar kötü memlekette
-
Bir arkadalım çalışıyor kötülememem için kendimi zor tutuyorum...
Yaklaşımlarını ve çalışma etiklerini gözden geçirmeleri gerekiyor, bugün fahişeye fahişe demenin cezalandırıldığı bir dünyada yaşıyoruz maalesef kimileri yüzünden...
20tl verdi ilk harcamaya . Aradım dalga mı geçiyosunuz 2015 de verilmiyodu 20tl dedim kapattirdim direkt. Aidat ödemeye değmez hicbir kampanyası da
diğer konuda sayılmadığını söylemişler worldpos olmadığı için
-
Amazon dahil diyor ama saymiyorsa garip
şartlarda amazon var, arayıp kayıt oluşturun
-
Alışveriş provizyondan çıkınca kampanyaya katılım görülebiliyor.
-
Sanal karti troy yaptım. Taksit yapmamaya başladı. Evet sonradan yapıyor ama ya yapmazsa? Dolap için bonus denedim 9a kadar çıktı bunda tek çekim. İnşallah taksit yapar. Birde Trendyol uygulaması içinden dolap dahil diyor e ticaret bakalım sayacak mı.
Edit: Asıl kart mc onda da yapmadı. Hatta trendyola girdim gene taksit çıkmıyor. Vakıf worlde yapmiyor şuan nedense.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 15 Eylül 2023; 18:59:5 >
Dolap harcamasına her kart yaparken taksit bu kart yapmadı. Mh aradım oda yasaklı sektör dedi. Denizbank ödeme sırasında 3 faizsiz taksit yapıyordu. Güven olmaz bu karta. Her banka sonradan dolapa bile yapıyor yasak filan yok başka bankalara heralde. Daha güvenmem riske atmam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SYLAS -- 16 Eylül 2023; 9:24:22 >
e-ticaret yattı, amazon sayaçta işlememesine rağmen yatmış.
-
Bana geçen ay 3 ay ücretsiz taksit kampanyası gelmişti, bu ayda 5 ay ücretsiz taksit kampanyası gelmiş. Bu kampanyalar kişiye özel mi yoksa genel mi oluyor?
Eğer genelse en iyi kampanyayı Vakıfbank yapıyor, kullanmasını bilene tabi.
-
5 ay olan genel
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Trendyol e-ticaret alışverişlerimi ağustos ve 1-15 eylül kampanyalarında saymıştı, puanım da yatmıştı.
15 eylül-30 eylül kapmanyasında geçerli harcamalar kısmında gözükmüyor, şimdi mi kayır açtırmalıyım yoksa 4 ekim'de puanlar yatmazsa mı?
-
Arkadaşlar vakıfbank dan taksitlendir ertele çıkıyor bir n11 harcamam için fakat taksitlendirme aşamasında onayla dediğim de şuan da yapılamıyor gün içinde tekrar deneyiniz tarzında hata veriyor sebebi nedir acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X