hepsiburada da normal harcamamı yaptınız. zira hepsipay yüklemeleri de sayaca işlemiyor. hepsipay ödeme kuruluşu olarak geçiyormuş. |
Vakıfbank E-ticaret 500*5 ➡️ 200₺ Worldpuan [OCAK 2023] (6. sayfa)
-
-
Normal harcamaydi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
aynen o zaman sayıyor. hepsipay yüklediysen ödeme kuruluşu sayıp saymıyor.
kötü olmuş hepsipay'in ödeme kuruluşu statüsüne girmesi
-
Amazondan hediye kartı aldım hiçbiri işlememiş çözebildiniz mi olayi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam Vakıf'ta sayac ıslemıyor bu donem amazon ıcın ama banka bır sure sonra anlar en onemlı konu puan yatma durumudur o da sorun olmaz yatar.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben ilk defa bu durumla karşılaştım kampanya aciklamasinda en altta world posu diye bir ibare var oradan bir katakulli yapabilirler mi diye düşünmedim değil.! Umarım sizin dediğiniz gibi olur arayıp kayit oluşturmak falan gerekir mi bilemedim..MH lerinden sağlıklı bilgi alabilen var mı acaba....
Hocam Amazon kampanyaya dahıl oldugu bu tur kampanyada ilk baslarda da aynı sorun yanı sayac calısmadı belkı 7-8 ay once, puan yatma surecı bır ıkı gun aksadı ama yatırdılar sonra sayac duzeldı ve puan zamanında yattı sımdı sayacta sorun var ama puan yatmada sorun olmaz ayrıca World sanal posundan ceker sorun olmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 10 Ocak 2023; 0:7:59 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
şu anda amazon yüklemeleri sayaç hatasından dolayı işlemiyor gibi. ancak aynı sayaç nedense hepsiburada'da normal harcamalarda işliyor. yani bu sayaç sadece amazonamı hatalı orası da muamma
-
Bende de amazon harcamalarına sonradan 3 taksit çıkmasına ragmen sayaç islemiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hepsipay 500 TL yükledim sayaç işlemedi puan yatma günü gelsin yatmazsa kayıt acarım.quote:
Orijinalden alıntı: muhendisgsmaynen o zaman sayıyor. hepsipay yüklediysen ödeme kuruluşu sayıp saymıyor.
kötü olmuş hepsipay'in ödeme kuruluşu statüsüne girmesi
hepsipay yüklemelerini saymıyor hocam vakıf bence karta iade edin normal harcama yapın.
zira vakıf kampanya şartlarında ödeme kuruluşlarında yapılan harcamalar hariçtir yazmış. hepsipay'de ödeme kuruluşu olarak geçiyor artık. yani kayıt açsanızda olumsuz sonuçlanır
-
Bilgi için teşekkür ederim ama ben yükleyip harcama yapmıştım bilsem yükleme yapmadan harcardım.quote:
Orijinalden alıntı: muhendisgsmhepsipay yüklemelerini saymıyor hocam vakıf bence karta iade edin normal harcama yapın.
zira vakıf kampanya şartlarında ödeme kuruluşlarında yapılan harcamalar hariçtir yazmış. hepsipay'de ödeme kuruluşu olarak geçiyor artık. yani kayıt açsanızda olumsuz sonuçlanır
Bu vakıf kredi kartı kampanyalarına nasıl katılıyoruz
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
telefon uygulamasında sol ortada cepte kazan var oradan katılabilirsin.
-
Ben de amazondan hediye kartı almıştım acaba oda mı ödeme kuruluşu diye geçiyor da sayaç işlemiyor.Hediye karti değil de normal 500 tl üstü alışveriş yapanların sayaç işledi mi acaba onu merak ettim şimdi..
valla hb de cüzdana değil normal harcamaya sayaç işliyor yani sayaç düzgün çalışıyor
ama Amazon denemedim onda da benzer sorun olabilir, normal harcama yapan biri yazarsa öğreniriz. Güzel de olur
hepsipay yüklemeleri sayılmıyor kesin bilgi. büyük ihtimalle amazonda da hediye kartı alınca geçmez.
-
geçen ay saymıştı hb bu ay saymamış ya. tüh kötü oldu
Bende ondan şüphelendim 4 defa amazon hediye kartı almışım hiçbiri işlememiş keşke almasaydim dedim
Amazondan taksitli alışveriş yaptım, iyzico/amazon.com.tr diye görünüyor harcamalarda. Iyzico yazması sıkıntı olur mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X