Şimdi Ara

Vakıfbank E-ticaret 500*5 ➡️ 200₺ Worldpuan [OCAK 2023] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
20
Favori
17.892
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Müşteri hizmetleri o şekilde tamamen işbilmezlik devlet bankaları ne hallere düşmüş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • danqer kullanıcısına yanıt
    Bunlar tam süzme yapcak bişe yok

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dostlar selamlar bu nakit para hesabındaki bankomat para puan var nerelerde kullanabilirim akaryakıt istasyonunda denedim yapamadılar bim a101 şok market girdim ordada olmadi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Nailton8 N kullanıcısına yanıt

O puan değil. Nakit para. Her yerde kullanabilirsin. Puan olmadığı kullanamamaları normal yani:)

• shutterbug kullanıcısına yanıt
    Puan değilde hocam hesap şimdi sıfır harcama yapsam eksi hesaptan mı alır yoksa o bankomat puandan mi çeker kafamda deli sorular.

• Yıllardır Ykb Adios kullanıyorum vakıfbankta sabit 3 çarpan var diye bir süredir bu karta geçtim ama puan kazanımı insanı çileden çıkarıyor. Geçen ay 500 tl üzeri 3 amazon hediye kartı ve 1 trendyol harcaması (cüzdan değil) yaptım sadece 1 tane amazonu saymış. Müşteri hizmetlerine durumu anlatıyorum aldığınız ürünle alakalı farklı pos cihazından geçilmiştir diyor. Aldığım ürünler aynı, ayrıca şartlarda belli ürün alınması ile ilgili bir şey yok kaldı ki ben hangi postan geçileceğini nerden bileyim diyorum müşteri temsilcisi aynı şeyleri söylemeye devam ediyor. Kayıt açtı bakalım ama böyle devam ederse adiosa devam ederim en azından ne kazandığımızı biliyoruz

Bankomat puan diye bir şey yok. Bankomat para hesaba yatar ve hesapta artık para olarak görünür. Hesap sıfır ise bankomat para ( senin tabirinle puan) da yoktur. Bankomat para da sıfırdır, bankomat kartın yok sanırım.

hesabından çekebilirsin nakit olarak. al harca 🙂

• Mehmet Emin 101 M kullanıcısına yanıt
    neden inatla şu soruları açıktan sorarsınız. onu sor bunu sor sonra zıplamaya başlarsın tavşan gibi.

• cemfindik C kullanıcısına yanıt
    kampanyanın olduğu yere bak oraya tıkla, giriş yap, sonra sayaç işlemişmi kampanyayı görürsün. Vakıfbank  E-ticaret 500*5 ➡️ 200₺ Worldpuan [OCAK 2023]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the guardian14 -- 11 Aralık 2022; 21:31:12 >
  • Aynen hocam bu şekilde kampanyayı tamamladım.Aralık ayı içinde sayaç işliyor görseldeki gibi anlamadım nasıl katılım yapmamışım.

• ozgur kullanıcısına yanıt

Müşteri temsilcisi ile hiç uğraşmayın Twitter kullanıyorsanız vakıfbank destek e yazın. Bir kaç günde yatırıyorlar. Ben hep bu yolu deniyorum

• amazon çekimlerine taksit yaptırabilen var mı? mevcut 6 taksit kampanyası kapsamında.

• KAMPANYA DEVAM.

• 1 ve 2 ocakta yapılan amazon harcamaları işlemedi , 3 ocakta yapılan hepsiburada işledi.

Kayıt oluşturdular.

• Beocan B kullanıcısına yanıt

Aynen bendede sıkıntı var Amazon şuan düşmüyor

• Hocam konuyu yeniden açsaydınız forum kullanımı bu şekilde pek kullanışlı olmuyor.

• kRaL_1907 kullanıcısına yanıt

Ever benim de kaç aydır amazon ilk kez düşmedi. Kayıt mı actıralım acaba düzelir mi?

• Vakıfban kartımla internetten altın almak istiyorum.vakıfbank secili sitelerde hepsi burada,trendyol,amazon,çiçeksepetinde 500 tlye 40 puan veriyor.bu siteler vakıfbak kredi kartında hangi sektör geciyor.aynı anda 2 kampanyayı birleştirmek için. Birde altunholdtan vakıfbak kredi kartıyla altın aldığımızda sektör kuyum mu geciyor?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.