Hayır. Elektronik. |
Vakıfbank E-ticaret 500*5 ➡️ 200₺ Worldpuan [OCAK 2023] (3. sayfa)
-
-
Vakıf world den Trendyol da 500 TL çektim, sayaç işlemedi,
Provizyon dan çıkınca mi sayaç ilerliyor ceptekazan uygulamasında.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1-2 gün sonra
-
Hocam Amazon World'de çok reyonlu mağaza olarak geçiyor ama şimdi sektör olarak ne geçiyor anlayamadım. Giyim olarak ayakkabı alsam, elektronik olarak bir ürün alsam, gıda olarak bir ürün alsam herhangi birinde sayaç işler mi acaba?
Başka bankalarda da Amazon diğer olarak geçiyor. Bu ne anlama geliyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 11 Kasım 2022; 20:28:40 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Diğer demek sektörsüz demek. Vakıfta da böyle geçer
Seçili internet sitelerinden puan kazanılır sadece.
-
Anladım. Buna göre Amazon'dan sadece E-Ticaret kampanyasında sayaç işliyor sanırım öyle mi?
Hocam son bir sorum daha olacak müsaadenle. Vakıf'da Giyim kampanyasını açmışlar. Ben de katılıp farklı günlerde LCW mobil uygulamadan birkaç kez 350 TL üstü alışveriş yaptım ama sayaçta görünmüyor. Acaba online alışverişlerde sayaç işlemiyor mu? Bir bilginiz var mıdır?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Düşünenadam07 -- 11 Kasım 2022; 20:35:44 >
Bu söylediğiniz Vakıfbank için geçerli değil maaleseef, şartları çok açık "Aynı gün tek seferde yapacağınız 500 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır." diyor. Sizin dediğiniz başka kartlarda oluyor ama vakıfta sayılmıyor. sadece bir tanesini sayıyor.
Market kampanyasında sayabilir ama.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egridereli -- 12 Kasım 2022; 15:5:59 > -
çiçeksepeti 300/50 kampanyası worldpuanım yatmadı bugün kayıt açtım bakalım yatıracaklar mı?
-
bana 2gün önce 40tl eitcaret diye bir ödül yatmış. 50 yerine 40 yatırdılar galiba
-
çiçek sepetinde yaptığınız harcama 500 TL üstü mü acaba, eğer öyleyse düşük miktarı yatırıyorlar galiba...
-
Ceptekazan uygulamasında işlem sayıldı, provizyon dan çıkınca oldu.
ayın 8inde 160, ayın 10unda 40 yattı. çiçeksepeti harcması eitcaret sayacında gözükmüyordu, normalde kampanya kapsamında 10 harcama da yapılsa hepsi sayaçta gözükürdü
-
bana ayın 8 inde 120, ayın 10 unda 40 yattı dediğiniz olabilir, çiçeksepeti 300/50 yerine 40 yatırmışlar galiba.
-
Daha önce sadece fiziki işlemleri sayıyordu. Bu ay öyle bir şey yazmamışlar.
Müşteri hizmetlerini arayın derim.
-
Bana ayın 8 inde 160 , ayın 10 unda 80 yattı .
Neden 80 yattı bilmiyorum 50 bekliyordum. 2 adet Çiçek Sepeti harcamam vardı ikisi de 1040 TL malum üründü. 3 adette Hepsiburada vardı. Toplam 5 e-ticaret alışverişi vardı.
Anladım hocam. Teşekkür ederim.
Evet arkadaş gıda kampanyasını sormuş zaten. E-ticaret değil.
Bu kampanya kapsamında hepsipay cüzdanına yaptığım 2 yüklemede de sayaç işlemedi. Sizde de durum aynı mı? Hepsiburada da harcama yapıp sonuç alan var mı?
Önceki kampanyaların birinde benim alışverişim de aynı şekilde hepsipay üzerinden göründüğü için saymamıştı. Direk karttan çekince mesela bu ay sayaç işledi. Vakıfbank'ın değişik işleri.
-
2 gün içinde işliyor. Bekleyin hocam. Anında işlemiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X