Hepsipay benim işlememişti o zamanlar |
Vakıfbank E-ticaret 500*5 ➡️ 200₺ Worldpuan [OCAK 2023] (4. sayfa)
-
-
50 TL worldpuanım bugün yattı,kayıt açmak işe yaradı...
-
-
Bilgi için teşekkürler.
İlk mesaj güncellendi.
-
Puanlar yattı mı arkadaşlar? Ben pek anlayamadım. 9 Aralık’ta yatacak diye yazıyordu.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim dün yattı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bende, bir yerde 150 bankomat para diye gördüm ama bakiyem hala 0 TL. Yattığı zaman nereye geliyor?
Kredi kartı kart hareketlerinde yazar. Ayrıca kart hareketleri alt kısmında kart detay var orada puan bilgilerinden de çıkar.
Kart hareketlerinde 9 Aralık’ta 150 TL gelmiş diye yazıyor, ama ortada para yok. Bakiye 0 TL diyor.
Yüklenecek olan: 150 TL yazıyor.
Hesaba aktarılan: 0 TL yazıyor.
Hesaba nasıl aktarabilirim?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 9 Aralık 2022; 22:14:16 >
Gıda ve eticaret yatti ama temassız Kasım ayı yatmadı
Sizinki bankomat para galiba, yani bankamatik kartı ile yapılan alışverişlerde kazanılan tutarlar. O konu hakkında bilgim yok. Benim bahsettiğim kredi kartı word puanlar
Yüklenecek olan demek yarın yüklenecek demek yüklenecek olan kısımda gözüküyor ise problem yok rahatla ve yarını bekle 👍 (hatta gece 00.30 gibi hesaba aktarılıyor gece 2.11 geçe gibi de hesaba düşüyor no problem 😃)quote:
Orijinalden alıntı: VenomstrKart hareketlerinde 9 Aralık’ta 150 TL gelmiş diye yazıyor, ama ortada para yok. Bakiye 0 TL diyor.
Yüklenecek olan: 150 TL yazıyor.
Hesaba aktarılan: 0 TL yazıyor.
Hesaba nasıl aktarabilirim?
Hocam benim geçen ay sayaç işledi herşey uygundu ama herhangi bir yükleme olmadı bankomat kartıma. Katılımda sağladım.Acaba kayıt mı açtırsam
Eğer sayaç işlediyse kart hareketlerine bakın. Ben, yukarıda arkadaşın söylediği yerden baktım. Orada yatacak olan Bankomat para yazıyor.
Hocam bu şekilde maalesef 🙄
Kampanya için sms gelmesi gerekiyormuş hayatımda bu kadar saçma bir bankayla iletişim yaşamamıştım.Cepte kazandan katılım sağladım sayaç işledi sonrası sms gelmediği için herhangi bir katılım olmamış. Haram zıkkım olsun.
SMS gelmesi gerekir diye kim dedi?
-
şu yazıyı sil Allah rızası için...
-
Bir daha yapamaz ondan sonra soracak biseyi de olmaz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X