çok zeki olduğumu düşünmüyorum ama 3d ekranında farklı bir şey yazmıyorsa olabileceğini anlayabiliyorum . hepsiburada ya tamam hadi hepsipay vs yazıyor. amazon ve trendyolu hala ısrarla neden soruyorlar çözemedim |
Vakıfbank E-ticaret 500*5 ➡️ 200₺ Worldpuan [OCAK 2023] (2. sayfa)
-
-
Kampanya yenilenmiş.
-
Ciceksepeti alışverişini saymıyor bu vakıf, ona göre yapın harcamalarınızı...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkürler hocam. Normalde her ay Vakıfbank'ta Giyim kampanyası da olurdu ama bu sefer yapmamışlar. Özellikle indirim ayında koymamaları ayrı saçmalık gerçekten...
-
VakıfBank Bankomat Kart ile 1-30 Kasım 2022 tarihleri arasında giyim ve kozmetik sektöründe farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız her 300 TL ve üzeri alışverişe 20 TL, toplam 100 TL Bankomat Para hediye edilecektir.
Birkaç güne kredi kartı da gelir sanırım.
-
Kredi kartına bu kampanyayı niye geç getiriyorlar anlamıyorum. Bugün LCW'den sipariş verdim, artık kampanya gelse puan gelmeyecek bana...
-
Katılıyorum. İki kez farklı günlerde alışveriş yaptım ikisini de saymadı.
-
ÇiçekSepeti saymıyor aynen dikkat. Bu arada yapı kredi world aynı kampanya henüz yok muhtemelen onada yarın gelir .
Normalde ilk yapı krediye gelir sonra vakıf takip ederdi. Bu sefer durum tersine dönmüş
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimliksiz41 -- 1 Kasım 2022; 21:45:32 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ekim ayında çiçekseptinde 507 TL harcadım sayaç çalışmadı ve bize yazın bölümünden bu konuyu yazdım, dedikleri puanlar 8 kasımda yüklenecek ve 9 kasımda kullanabileceksiniz yüklenmezse tekrar kayıt açın dediler. 9 kasım sabahı baktım puan yüklenmemiş hemen vakıfbank internet sitesinden bize ulaşın bölümünden tekrar yazdım yaptığım alışverişleri tarihleri ve tutarları ile birlikte yazdım ve çiçeksepeti puanımın yüklenmediğini söyledim. Bu sabah baktığımda eksik olan 40 TL worlpuan hesabıma yatmış. Bu konu çözüldü ancak bir de çiçeksepetinde 300/50 kampanyası vardı onu yatırırlar mı bilmiyorum. o puan bugün yatacak ve yarın kullanılabilecek ama yatan gözükmüyor,yarın bakalım yatmazsa bir de onun için kayıt açtıracağım...
-
Trendyol yapsak 500 TL, bu kampanyadan 20 puan gelirmi,
Trendyol giyim sayılıyor mu, world de
Gecen ay Bankomat kart kampanyasi 500/40 parası gelen oldumu ?
300 e 50 için bende yazacağım. Size yatan e ticaret kampanyasi güzel olmus. Umarım diğeri de yatar
benim bugün 120 TL hesaba geçti.
-
Arkadaşlar bu gıda kampanyasında
""""Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapacağınız 250 TL ve üzeri alışverişlerin sadece bir tanesi kampanyaya dahil olacaktır."""
Bugün mesela hem bimden, hem de a101 den alışveriş yapsam 2 tane 250 lik, kampanyaya dahil olur mu?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ayrı ayrı günlerde alışverişleri yapmanız gerekiyor maalesef.
-
Teşekkürler sağolun
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kayıt açtım bakalım çok uğrastırıcaklarmı
Hocam farklı üye iş yerinden aynı gün alışveriş yapsanız da sayılır. Ben eğer yüksek miktarlı bir şey alacaksam alacaklarımı bölüp evime çok yakın iki migros’tan ayrı ayrı alışveriş yapıyorum ikisi de sayılıyor.
Aynı yerden aynı gün içinde iki kez yapılırsa sayılmaz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Delpo41 -- 11 Kasım 2022; 17:41:30 >
Bilmiyordum, sayenizde öğrenmiş oldum. Teşekkür ederim hocam.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X