Şimdi Ara

VakıfBank Kredi Kartı Limit Düşürememe

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
6.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Yaklaşık 6 senedir VakıfBank kredi kartı kullanmaktayım. Limitim 25bin TL. Limitimin gereksiz bir şekilde fazla olduğunu düşündüğüm için 16 Nisan Salı günü bankayı arayarak limitimin 5bin TL’ye çekmelerini istedim. Dün itibariyle limitimin hala düşmediğini görünce bankayı arayarak durumu sordum ve hala incelemede olduğunu söylediler bende kızdım kredi kartımı kapattırdım. Limit arttırma olsa anlarımda limit düşürmede inceleme sürecini onu geçtim bunun 3 gün sürmesini anlayamadım. Bu normal mi yoksa ben tez canlı mı davrandım.

• Yapay Zekanın Yanıtı

VakıfBank Kredi Kartı Limit Düşürme İşlemleri

VakıfBank kredi kartı limitinizi düşürmek istiyorsanız, bunu çeşitli yöntemler aracılığıyla yapabilirsiniz. İşte mevcut seçenekler:

• VakıfBank Mobil Bankacılık: VakıfBank mobil bankacılık uygulamasına giriş yapın ve "Kartlarım" menüsünden kredi kartınızı seçin. Ardından, "Limit İşlemleri" bölümüne giderek "Limit Düşürme" seçeneğini kullanabilirsiniz.
    • VakıfBank SMS: Kredi kartı numaranızın son 4 hanesini 4757'ye "LD KARTNUMARASI LİMİT TUTARI" şeklinde bir SMS göndererek limitinizi düşürebilirsiniz (Örnek: LD 1234 5000).
    • VakıfBank İnternet Bankacılığı: VakıfBank internet bankacılığı hesabınıza giriş yapın, "Kartlarım" sekmesine gidin ve kredi kartınızı seçin. Ardından, "Limit İşlemleri" bölümüne tıklayarak limitinizi düşürebilirsiniz.
    • VakıfBank Şubesi: En yakın VakıfBank şubesine giderek kimlik belgenizle birlikte kredi kartı limit düşürme talebinde bulunabilirsiniz.

Limit düşürme işlemi gerçekleştikten sonra, yeni limitiniz anında kartınıza yansıyacaktır. Kredi kartı limit düşürme işlemleri için herhangi bir ücret alınmaz.

Limit düşürme işlemi ile ilgili herhangi bir sorun yaşarsanız, VakıfBank müşteri hizmetleri hattıyla 0850 222 0 724 numaralı telefondan iletişime geçebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu durum anormal bu işlemi farklı kredi kartlarında bir çok kez yaptırdım onaylıyorum dedikten sonra anında limit istediğim miktara düşürülmüştü. Sorun vakıfbankta olabilir bence.
  • Talimatınızın işleme alınması için banka tarafı için belirli bir süre var.
    Süre aşımında talebiniz işleme alınmazsa BDDK'ya şikayet edebilir, tazminat dahi talep edebilirsiniz.
  • G1903K kullanıcısına yanıt
    Bu süreyi nerden öğrenebilirim. Müşteri temsilcileri herhangi bir bilgi vermediler.
  • Oguzhantasci kullanıcısına yanıt
    Süre hakkında net olarak bilgim yok. Ancak 3 gün bekletmeleri hakikaten enteresan...

Vakıfbank kendi yavaşlığının neticesi olarak kart müşterisini kaybetmiş.
  • Kredi kartı limit düşürme işlemi anında yapılır. Limit yükseltme işlemi ise birkaç gün sürebilir. Burada önemli olan banka şubesine bizzat gidip işlemi yaptırmak gerekiyor. Yani telefon bankacılığı ile yapılan işlemler uzayabiliyor. Bundan dolayı bankaya gidip gerekli imzayı atmak işlemi hızlandırıyor.
  • Kartı boşa kapattım sanırım :) yarın Pazartesi banka kapatmayın şunu bunu yapalım diye ararlar muhtemelen
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bugün bankadan aradılar ve niye kapattırmak istediğimi sordular. Bende durumu izah ettim. Hemen isteğinizi yerine getirelim tekrar aktif edelim dediler ve kabul ettim :)
  • Limit düştü mü hocam
  • G1903K kullanıcısına yanıt
    Evet istediğim miktara düşürdüler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.