Şimdi Ara

Vakıfbank MilPlus & MilPlus Platinum | Ana Konu (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.643
Cevap
131
Favori
192.381
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: seyffullah

Beyler platinum için başvuru yaptım ama böyle mesaj geldi normal milplus mi gelecek yanı;
    Sayin SEYFULLAH, Vakifbank World Kredi Karti basvurunuz onaylanmistir. Kartiniz en kisa surede teslim edilecektir. VAKIFBANK

Degerli musterimiz, Bankamiza iletmis oldugunuz bildiriminiz incelenmis olup, Milplus Platinum kredi karti talebiniz olumlu sonuclanmistir. Saygilarimizla.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar merhaba

bu aygaz tüp kampanyasından yararlananınız var mı hiç ya da kampanyanın düzenlendiği şehirde. benim de kampanyadan yararlanmaya ihtiyacım var. kısa zamanda yüklü puan biriktirmem gerekiyor ve kampanyalar puan açısından biraz kıt gidiyor. Yetişmeyecek gibi yardımcı olacak çıkabilirse sevinirim. Pm'den mesaj atabilirsiniz.
  • 7 yıldır vakıfkart kredi kartım var, bugün milplus kart için başvurdum onaylanmamış, zaten vakıfkartım var milplusıda verseniz limit zaten ortak olacak ne ilginç banka bu vakıfbank
  • dostlar merhaba,

vakıfbankın kişiye özel kampanyasından yararlanan arkadaşlara sormak istiyorum ne gibi bir harcama profiliniz vardı acaba size özel teklifte bulundular. Çok harcama mı yapıyorsunuz aksine harcama pek yapmıyor musunuz? Ayrıca ne oranlarda harcamaya puan hediyesi geliyor? MH'yi aradım yapıkredideki gibi talep alamıyorlar. Bana ısrarla bir yıl boyunca aylık harcama sözüne indirim kampanyalarından yaralanabileceğimi onun dışında başka bir kampanyanın bulunmadığını söylediler.

Kartı nadasa mı bıraksam yüklü harcamalarım olacak adios mu kullansam milplus mı karar veremedim. Bir de hatırlamışken kişiye özel hedef verilen arkadaşlar kartlarınız vakıfbankın milplus/milplus platinium kartı mı yoksa diğer worldcard özelliğindeki kartları mı?

Uzunca oldu ama konu hakkında bilgi veren olursa çok memnun olurum.
  • Vakıf maaş müşterisiyim. Geçenlerde mobil uygulamadan girdiğimde kart başvur seçeneğinden başvurmuştum aynı gece başvuru oyanlandı diye mesaj geldi. Kartımda bugün geldi. Mil Plus Platinium geldi. Şimdi 2000 Tl harcamaya 50 Tl W.Puan geliyor mu acaba? Yoksa limit dolmuş mudur?
  • carlitoss kullanıcısına yanıt
    Sanmam daha dolacağın8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Dostum dün limiti doldurdum puan yattı. Ben de hemen dolacağını sanmam ama gene de ağırdan alma derim. Benim mecburi harcamalar bir de aile takviyesi oldu harcamaya o nedenle doldu. Tavsiyem Eylül kampanyalarını bekle derim ama Eylül'ü geçirme kesinlikle..
  • Bu banka personelinin gercekten anlayışı kit Şube'den milplus Platinum başvurusunda bulunduk limit yeterli olmadıgı icin world özellikli bir kart onaylanmış aradım akil noksanı insanlar dedim ozellikle milplus dedim Platinum olmazsa normal milplus gönderilir ben seyahat Kartı istedim normal degilki elimde zaten normal vakıfworld card var birde acil diye belirttim süreç altüst oldu anlayışı kit personel yuzunden

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hacikemal

quote:

Beyler platinum için başvuru yaptım ama böyle mesaj geldi normal milplus mi gelecek yanı;
    Sayin SEYFULLAH, Vakifbank World Kredi Karti basvurunuz onaylanmistir. Kartiniz en kisa surede teslim edilecektir. VAKIFBANK

Limit 10 bin ise platinum gelir hocam, benimde 9600 limit 10 bin yapmadılar ne yapsam acaba

Normal gelmiş bana da diğer kartı düşük dedi

Normal derken milplus mı geldi yoksa world özellikli kartım geliyor bende aynı durumla karşılaştım ben normal world istemedim ki milplus Platinum istedim ona limitiniz yetmezse normal milplus gönderirsiniz world card nerden cikti deyip kapattırdım

• Kazandığımız puanların süresi var mı beyler?
  • Platinum almak isteyenler başka banka kredi Kartı limitlerini düşürtüp başvuru yapsın. Ben parafly kredi kartımın limitini 10000 tl den 4000 tl ye düşürüp, bir kaç gün sonra vakıf internet bankacılığından limit arttırma menüsünden istediğim limiti 10000 Yaptım. Anında onaylandı. Sonrasında telefon bankacılığından pla. Başvurusu Yaptım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazydentist

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hacikemal

quote:

Limit 10 bin ise platinum gelir hocam, benimde 9600 limit 10 bin yapmadılar ne yapsam acaba

Normal gelmiş bana da diğer kartı düşük dedi

Normal derken milplus mı geldi yoksa world özellikli kartım geliyor bende aynı durumla karşılaştım ben normal world istemedim ki milplus Platinum istedim ona limitiniz yetmezse normal milplus gönderirsiniz world card nerden cikti deyip kapattırdım

Normal milplus geldi hocam dün

milpluslara yüklenen 50 tl kampanya puanına süre sınırı olmadığını belirtti mh. O nedenle rahat olabilirsiniz..
  • quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Vakıf maaş müşterisiyim. Geçenlerde mobil uygulamadan girdiğimde kart başvur seçeneğinden başvurmuştum aynı gece başvuru oyanlandı diye mesaj geldi. Kartımda bugün geldi. Mil Plus Platinium geldi. Şimdi 2000 Tl harcamaya 50 Tl W.Puan geliyor mu acaba? Yoksa limit dolmuş mudur?

anladığım kadarıyla cevap vereyim, ilk defa bu karta başvurmuş olmak gerekiyor. 2bin tl harcamaya erişen ilk 2bin kişi ile sınırlı.
    bu şartları destekleyene tebrikler, 50tl worldpuan kazandınız diye mesaj geliyor mu bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: dilemma_07

Platinum almak isteyenler başka banka kredi Kartı limitlerini düşürtüp başvuru yapsın. Ben parafly kredi kartımın limitini 10000 tl den 4000 tl ye düşürüp, bir kaç gün sonra vakıf internet bankacılığından limit arttırma menüsünden istediğim limiti 10000 Yaptım. Anında onaylandı. Sonrasında telefon bankacılığından pla. Başvurusu Yaptım.

Parafly platinum özelliğini yitirdi mi

• kuyuduzu kullanıcısına yanıt
    Şartı sağlamış olana bir mesaj gelmiyor hocam ertesi gün puan durumu güncellenip 50 TL yatırılıyor. Kampanya koşulu daha önce milplus kartı olmayan ilk kez bu kartı edinmiş olan müşteriye ilk kartı için geçerli oluyor.

Ben ilk olarak milplus kart çıkarttım ardından kısa bir zaman sonra platinium talebim de kabul edildi ve basıldı ama kampanya ilk kartım olan milplus için geçerli idi. Harcamayı o karttan yaptım ve puan yüklendi. Diğer kartın bu durumdan yararlanma durumunun olmadığı söylendi.
  • Arkadaşlar Setur puan kampanyasından yararlananınız oldu mu? Kampanyanın şartları çok katı tutulmuş gibi geldi. Ne dersiniz seturdan 100 TL kazanmak için 2500 TL lik bir seyahat harcaması mantıklı bir harcama mıdır dersiniz? Yakında bir tatil planımız var ama yeri yurdu henüz netleştirmedik. Yardımcı olabilecek pm'den de yazabilir.
  • quote:

quote:

Platinum almak isteyenler başka banka kredi Kartı limitlerini düşürtüp başvuru yapsın. Ben parafly kredi kartımın limitini 10000 tl den 4000 tl ye düşürüp, bir kaç gün sonra vakıf internet bankacılığından limit arttırma menüsünden istediğim limiti 10000 Yaptım. Anında onaylandı. Sonrasında telefon bankacılığından pla. Başvurusu Yaptım.

limit artırmanın ve azaltmanın kart türüne herhangi bir etkisi olmaz. normal paraf kartınızın nasıl limitini 10000 tl yaptığınızda platinum özelliği kazanmıyorsa tam tersi de olmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: dr_olfactorius

Şartı sağlamış olana bir mesaj gelmiyor hocam ertesi gün puan durumu güncellenip 50 TL yatırılıyor. Kampanya koşulu daha önce milplus kartı olmayan ilk kez bu kartı edinmiş olan müşteriye ilk kartı için geçerli oluyor.

Ben ilk olarak milplus kart çıkarttım ardından kısa bir zaman sonra platinium talebim de kabul edildi ve basıldı ama kampanya ilk kartım olan milplus için geçerli idi. Harcamayı o karttan yaptım ve puan yüklendi. Diğer kartın bu durumdan yararlanma durumunun olmadığı söylendi.

worldpuan kampanyalar müşteri bazlı olur. normal yani ikinci kartınızla yararlanamamanız.
    benim world var idi, hala duruyor, milplusplatinium aldım. harcamanın yarısına eriştim 1000tl daha harcayınca mesaj gelir inş. dediğiniz gibi o zaman.
    bakalım ilk ikibin kişi arasına girebilecek miyim.

• quote:

quote:

quote:

limit artırmanın ve azaltmanın kart türüne herhangi bir etkisi olmaz. normal paraf kartınızın nasıl limitini 10000 tl yaptığınızda platinum özelliği kazanmıyorsa tam tersi de olmaz.

Platinum olması icin en az 10000 koşulu getiriyor ama banka kartın turu değişmez tabide Şartı yerine getirmiyorsunuz ama

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.