Şimdi Ara

Vakıfbank MilPlus & MilPlus Platinum | Ana Konu (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.643
Cevap
131
Favori
192.385
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Vakıfbank'ın maaş müşterisiyim hocam bende, mevcut kredi kartıma aidat yansımıyor, eft havale ücretsiz oluyordu, bu karta başvurursam aynı devam eder mi diye sordum müşteri hizmetlerine... Her kartta olur ama mil kazanılanlarda olmaz, yıllık kart ücreti ödersiniz dedi...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_olfactorius

Arkadaşlar Setur puan kampanyasından yararlananınız oldu mu? Kampanyanın şartları çok katı tutulmuş gibi geldi. Ne dersiniz seturdan 100 TL kazanmak için 2500 TL lik bir seyahat harcaması mantıklı bir harcama mıdır dersiniz? Yakında bir tatil planımız var ama yeri yurdu henüz netleştirmedik. Yardımcı olabilecek pm'den de yazabilir.

setur ile diğer kaynakları karsilastirirsin

2.500 TL lik tatili baska yerden 2000 TLye yapiyorsan, hic gerek yok. çünkü alacagin 100 TL wp nin sana maximum faydası 300 TL

diger taraftan avans kapatman lazimdir tekrar avans kullanmak için falan, o zamanlar mecbur katlaniyorsun kaziklanmaya

• Gıda kampanyası nda gün önemli mi aynı gün 2 tane çekim kabul oluyor mu

• dostum aynı işyerinde aynı gün olursa birisi geçerli oluyor. Alışverişler farklı mağazada yapılmışsa o zaman aynı gün içinde olması farketmiyor.
  • quote:

dostum aynı işyerinde aynı gün olursa birisi geçerli oluyor. Alışverişler farklı mağazada yapılmışsa o zaman aynı gün içinde olması farketmiyor.

Sağol hocam, nerden takip ediliyor kabul edilip edilmediği

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vatansever Müslüman Türk -- 16 Ağustos 2015; 18:08:17 >
  • Dostum tekrar merhabalar, size yazdıktan sonra farketim ki son düzenlenen kampanyada aynı gün tek alışveriş geçerli demiş. O nedenle size verdiğim bilgi bu son kampanya için maalesef yanlış oldu. Takibini ise mh ile görüşerek yapabilirsin. Sağlıcakla..
  • akrok A kullanıcısına yanıt
    Hadi ya bende ona güvenerek aldım kartı. Neyse ücret gelsin arar konuşuruz bir şeyler ayarlarız. Aktif olarak kullanılırsa kart zaten ücretini çıkarıyor. Diğer kartı artık pek kullanmayacağım ki tüm puanlar mil plus'ta biriksin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuyuduzu

quote:

Orijinalden alıntı: carlitoss

Vakıf maaş müşterisiyim. Geçenlerde mobil uygulamadan girdiğimde kart başvur seçeneğinden başvurmuştum aynı gece başvuru oyanlandı diye mesaj geldi. Kartımda bugün geldi. Mil Plus Platinium geldi. Şimdi 2000 Tl harcamaya 50 Tl W.Puan geliyor mu acaba? Yoksa limit dolmuş mudur?

anladığım kadarıyla cevap vereyim, ilk defa bu karta başvurmuş olmak gerekiyor. 2bin tl harcamaya erişen ilk 2bin kişi ile sınırlı.
    bu şartları destekleyene tebrikler, 50tl worldpuan kazandınız diye mesaj geliyor mu bilmiyorum.

31 temmuzda belirtilen harcamayı yaptım. 50 tl worldpuan kazandım. Kazandığıma dair mesaj gelmedi. Karta otomatik yüklendi.

• 15 Ağustos-15 Eylül 2015 tarihleri arasında mediamarkt.com.tr’den tek seferde yapacağınız 500-999 TL arasındaki alışverişinize 25 TL, 1000 TL ve üzeri alışverişinize ise 50 TL Worldpuan hediye edilecektir.

sitede boyle bilgi yok alacagım var alsam mı
  • yigidoumit Y kullanıcısına yanıt
    Dostum vakıfbankın kampanyalar sayfasında ilan edilmiş ve bence tereddüte hiç gerek yok. Alacağını al ama kampanya koşullarını iki kere oku derim. Altın ve kontörde geçerli değilmiş ona dikkatini çekerim.

Saygılar.
  • dr_olfactorius D kullanıcısına yanıt
    tşk
  • Vakıfın market alışverişleri Eylül ayını da kapsayacak şekilde ilan etmişler :(. Hiç beğenmedim. Herkesin ulaşabileceği genel bir market alışverişi kampanyası varken neden Özdilek, Metro gibi mağazalara sıkıştırırlar . Ben nereden bulayım Özdilek süpermarketi, kaç kişiyi kapsar ki bu alışveriş . Ayrıca Metro'da 500 - 500 = 1000 harcamaya 75 worldpuan demiş ki bence o da hiç değmez. Zaten metro diğer grossmarketlere göre çok pahalı. Örneğin Ankara içinde Nevgross, Rizegross gibi mağazalardan aynı ürünleri alarak alışveriş yapın kesinlikle 1000 TL'de 150-200 arası fiyat farkı oluşturur. Ben bu market alışverişlerinden birşey anlamadım valla. Ne dersiniz arkadaşlar Eylül'de genel bir market alışverişi gelir mi dersiniz? Büyük aylık alışverişimi erteledim sırf Eylül'de gelirse bir market diye. Bu ayki 400 TL'ye 25 TL de azdı ama hem Metro hem de Özdilekten daha mantıklı hem de istenilen marketten harcama olanağı sunuyordu.. Bu da benim şansızlığım galiba milplus karta elimi attım ya kartı kuruttum yani ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dr_olfactorius -- 20 Ağustos 2015; 0:05:13 >

• dr_olfactorius D kullanıcısına yanıt
    Hocam bu harcama sözü nedir. Bulamadım da?
  • adnadnan kullanıcısına yanıt
    uzantısnda detayı yazıyor. Market alışverişi dostum. Harcama sözü demeyelim yanlış anlaşılmasın.
  • quote:

Vakıfın market alışverişleri Eylül ayını da kapsayacak şekilde ilan etmişler :(. Hiç beğenmedim. Herkesin ulaşabileceği genel bir market alışverişi kampanyası varken neden Özdilek, Metro gibi mağazalara sıkıştırırlar . Ben nereden bulayım Özdilek süpermarketi, kaç kişiyi kapsar ki bu alışveriş . Ayrıca Metro'da 500 - 500 = 1000 harcamaya 75 worldpuan demiş ki bence o da hiç değmez. Zaten metro diğer grossmarketlere göre çok pahalı. Örneğin Ankara içinde Nevgross, Rizegross gibi mağazalardan aynı ürünleri alarak alışveriş yapın kesinlikle 1000 TL'de 150-200 arası fiyat farkı oluşturur. Ben bu market alışverişlerinden birşey anlamadım valla. Ne dersiniz arkadaşlar Eylül'de genel bir market alışverişi gelir mi dersiniz? Büyük aylık alışverişimi erteledim sırf Eylül'de gelirse bir market diye. Bu ayki 400 TL'ye 25 TL de azdı ama hem Metro hem de Özdilekten daha mantıklı hem de istenilen marketten harcama olanağı sunuyordu.. Bu da benim şansızlığım galiba milplus karta elimi attım ya kartı kuruttum yani ..

Hocam bankomat kartınız varsa bir market kampanyası daha var.

Bankomat kart ile 7 Ağustos-13 Eylül 2015 tarihleri arasında farklı günlerde 3 adet 30 TL gıda marketi alışverişlerine 10 TL hediye verilecektir.

Kampanya SMS katılımlı olup müşterilerimizin kayıtlı cep telefonlarından MARKET yazıp TCKN’sini 6757’ye SMS göndermesi gerekmektedir.

• Seradonin kullanıcısına yanıt
    Sağolasın hocam haberdar oldum o konudan da ama vakıfın bankomat kartı maalesef yok. Daha önceden çalıştığım bir banka değildi zaten vakıf. Sadece kredi kartı var elimde o nedenle kredi kartı kampanyalarını takibe devam edeceğiz şu ara :(..
  • temmuz kliksa puanları yatan var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cvr

temmuz kliksa puanları yatan var mı?

Bugün ya da yarın yatması lazım hocam.
  • Yaşasın tam beklenen anda yetişti genel harcama kampanyası.. Hepimize hayırlı olsun

Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var bu kampanyalara katılım için gönderilen SMS'lerin her operatörde ayrı bir ücreti olduğu belirtilip yazılıyor. Yalnız tarifesi gereği ücretsiz mesaj hakkı olanların gönderdikleri mesajlar operatörden 1 ücretsiz mesaj hakkını mı alır yoksa bu mesajlar ayrı kategoride mi değerlendirilir.
  • 50 wp n11
    50 wp yeni müşteri puanı
    100 wp düğün harcaması puanı (6000 tl ye 100 wp )

Bu ay 200 wp mızı aldık.

Teşekkürler vakifbank

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.