Şimdi Ara

Vakıfbank MilPlus & MilPlus Platinum | Ana Konu (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.643
Cevap
131
Favori
192.385
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: said_ozcan

50 wp n11
    50 wp yeni müşteri puanı
    100 wp düğün harcaması puanı (6000 tl ye 100 wp )

Bu ay 200 wp mızı aldık.

Teşekkürler vakifbank

50 wp yeni müşteri puanını 2000'e 50 kampanyasıyla mı aldınız, ben de yeni aldım ve henüz hiç harcama yapmadım acaba uğraşsam kazanır mıyım? Kişisel hedef ve yeni müşteri puanı silinmeyen puan galiba öyle mi? Siz ekside misiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dr_olfactorius

Yaşasın tam beklenen anda yetişti genel harcama kampanyası.. Hepimize hayırlı olsun

Arkadaşlar merak ettiğim bir şey var bu kampanyalara katılım için gönderilen SMS'lerin her operatörde ayrı bir ücreti olduğu belirtilip yazılıyor. Yalnız tarifesi gereği ücretsiz mesaj hakkı olanların gönderdikleri mesajlar operatörden 1 ücretsiz mesaj hakkını mı alır yoksa bu mesajlar ayrı kategoride mi değerlendirilir.

Bu mesajlar ayrı olarak ücretlendiriyor hocam. Ücretsiz mesaj hakkınız bunlarda geçerli olmuyor.

• world67 W kullanıcısına yanıt
    2000 tl harcama yaptım anında yüklendi hocam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

2000 tl harcama yaptım anında yüklendi hocam

Selam, ben bu kampanyadan hiç faydalanmadım ve nette baktığımda 31 temmuza kadar olduğunu gördüm.
    Yani şu an harcama yaparsak puan kazanamıyoruz değil mi?
  • Doory kullanıcısına yanıt

Kampanya devam ediyor

• quote:

http://www.vakifkart.com.tr/vakifkart-kampanyalar.aspx?Id=1346

Kampanya devam ediyor

Ok eyv. 3500'ün 50'si ile ilk milplus 2000'inin 50 si kafamı karıştırdı sadece .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Doory -- 23 Ağustos 2015; 16:24:40 >
  • quote:

Kampanya devam ediyor

internettden hotels.com uzerinden 400 tlik otel alimi yaptim dolar olarak sizce gecerli olurmu bu kampanya dahilinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazydentist

quote:

Kampanya devam ediyor

internettden hotels.com uzerinden 400 tlik otel alimi yaptim dolar olarak sizce gecerli olurmu bu kampanya dahilinde

Yurt dışı alışverişleri normalde geçerli değil. Çekim yapılan pos cihazı Türkiye kaynaklı ise sorun olmayacaktır. Ama yabancı kaynaklı ise bence geçerli olmaması gerekiyor. Bankaya sormakta fayda var sanırım?

• quote:

Orijinalden alıntı: Seradonin

Bugün ya da yarın yatması lazım hocam.

Yattı mı hocam size? Bana yatmadı. 20'sinin akşamında ve şimdi internetten şikayet oluşturdum. Beklemeye devam
  • quote:

Orijinalden alıntı: cvr

quote:

Orijinalden alıntı: Seradonin

Bugün ya da yarın yatması lazım hocam.

Yattı mı hocam size? Bana yatmadı. 20'sinin akşamında ve şimdi internetten şikayet oluşturdum. Beklemeye devam

Kliksa yattı hocam. Sanırım 20si yatmıştı. Kayıt oluşturmanız iyi olmuş.
  • Dün web üstünden başvuruda bulundum ne cevap verecekler bakalım merak ediyorum
  • Bende başvuru yaptım 15 gün oldu, hala bekliyorum.
  • mericbey kullanıcısına yanıt
    Vakıfbank halen devlet bankası zihniyetinden vazgeçememiş gibi duruyor o zaman
  • arkadaşlar vakıfbankın gıda kampanyası ile son 50 puan kampanyası birleşir mi?

25 + 50 olur mu yani 6 adet 100tl lik gıda harcaması yapsam
  • Vakıf'ın sms ile başvurulan kampanyalarından faydalanmak akıl karı değil. Sms atmama rağmen atmamışsınız deyip yüklemiyorlar puanı. Tam bir üçkağıt, başka zaman yapı krediyle ortak kampanya yapar sms vs istemez kliksa'da, istediği zaman ise yüklemezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hacikemal

arkadaşlar vakıfbankın gıda kampanyası ile son 50 puan kampanyası birleşir mi?

25 + 50 olur mu yani 6 adet 100tl lik gıda harcaması yapsam

Normalde geçerli olması lazım. Çünkü, başka kampanya ile birleştirilemez diye bir ibare yok.
  • Ben sordum musteri hizmetlerine. Birlesecegini soyledi.

• Arkadaslar milplus Platinum ile iki kisi yurtdışı bilet aldık Avrupa kampanyasından seyahat Sigorta'sı yaptırmak istiyoruz dedik ücretsiz onlarda yönlendirdi öncelikle sadece kart sahibini yaparız dediler diger beraber yolcuyu niye yapmıyorsunuz dedim yapmıyoruz dediler sonra ücretsiz dedikleri sey icin kartdan para çektiler seyahat sonrası geri ödeyeceğiz dediler bunlar yetmiyormuş gibi en fazla 7 günlük yapabildikleri icin iki police kestiler.ben boyle komedi bir uygulama ve banka gormedim gozunu Sevdiğim adios her alanda oldugu gibi bu alanda yine teksin bir telefonla seyahat eden yolcular dail 90 gune kadar sorgusuz sualsiz sigorta yapıyorlar ugrastirmadan yine parafly seyahat edenleri ücretsiz sigorta yaptırıyor bu vakıftan hiçbirşey anlamadım Kartı yeni aldım bu kafa ile devam ederlerse avansı kapatıp adios diyecegim.bu durumla karşılasan arkadaslar diger yolcu icin nerden nasıl sigorta yaptirabiliriz bilgisi olan varmıdir acaba
    Cevaplar icin tesekkurler

• crazydentist kullanıcısına yanıt
    sakin ol çılgın dişçi, sigorta için karttan çekilen tutarlar aynı gün iade ediliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: muzzy255

sakin ol çılgın dişçi, sigorta için karttan çekilen tutarlar aynı gün iade ediliyor.

Eksik bilgin ilemi sakinleştireceksin beni ?aynı gun iadesi yok bugun bir hafta oldu nerdeyse mh leri ilk ekstrede iade edilir dedi eksik bilgiyi düzeltelim

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.