Şimdi Ara

Vakıfbank MilPlus & MilPlus Platinum | Ana Konu (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.643
Cevap
131
Favori
192.386
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu vakıfbank aile kütğümü falan mı inceliyor ?

Kredi kartı istedik daha değerlendirmedeymiş

KBB notum 1800 daha neyi değerlendiriyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazydentist

quote:

Orijinalden alıntı: muzzy255

sakin ol çılgın dişçi, sigorta için karttan çekilen tutarlar aynı gün iade ediliyor.

Eksik bilgin ilemi sakinleştireceksin beni ?aynı gun iadesi yok bugun bir hafta oldu nerdeyse mh leri ilk ekstrede iade edilir dedi eksik bilgiyi düzeltelim

Bak bakalım eksik bilgi miymiş?

Vakıfbank MilPlus & MilPlus Platinum | Ana KonuVakıfbank MilPlus & MilPlus Platinum | Ana Konu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muzzy255 -- 27 Ağustos 2015; 13:39:51 >

• crazydentist kullanıcısına yanıt
    bende yazın başında sigorta yaptırdım aynı gün borç yansıdığı gibi eksi şeklinde aynı ücret iade edilmişti. 7 günden fazlaydı ve öyle ayrı ayrı yapmamışlardı. uygulama değiştiyse bilmiyorum ama hiç bir sorun yaşamamıştım. okuyunca şaşırdım açıkçası.
  • muzzy255 kullanıcısına yanıt
    migros keçiören net 100 tl manidar duruyor
  • paladyum kullanıcısına yanıt
    Biz hep 100 liralık alıyoruz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crazydentist

quote:

sakin ol çılgın dişçi, sigorta için karttan çekilen tutarlar aynı gün iade ediliyor.

Eksik bilgin ilemi sakinleştireceksin beni ?aynı gun iadesi yok bugun bir hafta oldu nerdeyse mh leri ilk ekstrede iade edilir dedi eksik bilgiyi düzeltelim

Bak bakalım eksik bilgi miymiş?

Vakıfbank MilPlus & MilPlus Platinum | Ana KonuVakıfbank MilPlus & MilPlus Platinum | Ana Konu

Bende dun aksam müşteri hızmetlerı İle yapılan görüşmenin ses kayıtlarını yayınlamayım,bakalım ne çıkacak müşteri hızmetlerının eksik bılgı,bırbırını tutmayan çelişkili söylemlerinin forum aracılıgıyla duyurulması paylaşılması ve belirli bir üslupla yorumlanmasıdır herkesınde aynı seviyede cevaplar vermesi beklenir gereksiz polemiklere görme niyetim yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi crazydentist -- 27 Ağustos 2015; 16:11:54 >

• Yav he he..
  • quote:

Orijinalden alıntı: paladyum

bende yazın başında sigorta yaptırdım aynı gün borç yansıdığı gibi eksi şeklinde aynı ücret iade edilmişti. 7 günden fazlaydı ve öyle ayrı ayrı yapmamışlardı. uygulama değiştiyse bilmiyorum ama hiç bir sorun yaşamamıştım. okuyunca şaşırdım açıkçası.

Ben biraz keyfilik sezdim ve belirsizlik peki sizdede yine sadece kart sahibinemi Yaptılar sigortayi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yani açıkçası eşiminde kendi kartı olduğu için o şekilde sormadık o konuda bilgim yok hocam. kötü bir temsilciye denk geldiniz sanırım.
  • parafly limiti düşürüldü, puanlar kullanıldıktan sonra kapatılacak,eşimdeki parafly platiniumla devam edeceğiz.
    maximum limiti düşürüldü. kampanyalar için açık kalsın.

internetten başvurdum bugün,inşallah platinium gelir.

şubeye gitmeme gerek kalacak mı acaba ? bir de bunun yerine adios harici başka bir karta başvursa mıydım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: afotsis

parafly limiti düşürüldü, puanlar kullanıldıktan sonra kapatılacak,eşimdeki parafly platiniumla devam edeceğiz.

şubeye gitmeme gerek kalacak mı acaba ? bir de bunun yerine adios harici başka bir karta başvursa mıydım ?

Şuan için Adios harici başvurabileceğiniz en iyi Seyahat Kartı bence.
  • afotsis kullanıcısına yanıt
    vallahi internetten başvurupta 20 gündür bekleyen biliyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: afotsis

parafly limiti düşürüldü, puanlar kullanıldıktan sonra kapatılacak,eşimdeki parafly platiniumla devam edeceğiz.

bu işin sırrı ne hocam, çat diye nasıl oluyor bu işler
  • ARKADASLAR SLM BİRSEY SORA BİLİRMİYİM

8 Temmuz - 30 Eylül 2015 tarihleri arasında MilPlus kart başvurusu yapana 31 aralık kadar 2000 tl harcamaya 50tl puan veriyorlardı ya bu puan hemen mi yatıyor bugunkü alışverişte 2000 tl harcama yapmış oldum.
    slipe bi baktim 50tl puan var saşırdım bu puan o puan mıdır..
    yoksa media marktan almıştım onun puanımıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigidoumit

ARKADASLAR SLM BİRSEY SORA BİLİRMİYİM

8 Temmuz - 30 Eylül 2015 tarihleri arasında MilPlus kart başvurusu yapana 31 aralık kadar 2000 tl harcamaya 50tl puan veriyorlardı ya bu puan hemen mi yatıyor bugunkü alışverişte 2000 tl harcama yapmış oldum.
    slipe bi baktim 50tl puan var saşırdım bu puan o puan mıdır..
    yoksa media marktan almıştım onun puanımıdır.

Hocam harcama sözünüzün puanıdır o. Diğer kampanya puanları 22 Eylül gibi yüklenecek.
  • şimdi kontrol ettim uygun bulunmamıştır diyor allah allah neden böyle bir cevap geldi ki ,
    adios müşteri limitim 14000 tl ama kartım 8000 tl limitli ben indirdim
    parafly ve maximum toplam 1000tl
    maaş x4 ile platinium sınırları içerisindeydim ama hiç vermemeleri anlamadım !
  • afotsis kullanıcısına yanıt
    Vakıfbank bu :)

şubeden başvurmayı deneyin... Kredi boşluğunuzu öğrenin bazen siz limit indirseniz bile belli gün sonra yansıyor. Milplus platinum için zaten en az 10000 tl limit istiyor diye biliyorum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tiésto -- 30 Ağustos 2015; 4:04:23 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiésto

Vakıfbank bu :)

şubeden başvurmayı deneyin... Kredi boşluğunuzu öğrenin bazen siz limit indirseniz bile belli gün sonra yansıyor. Milplus platinum için zaten en az 10000 tl limit istiyor diye biliyorum...

Ucretsiz ankara ve istanbul lounge var mi milplus plantinuma

• Bu adresi bir inceyin

• Tiésto kullanıcısına yanıt
    çalıştığım yere yakın bi şube varmış yarın maaş bordromla gidip deneyeceğim. dur bakalım
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.