Şimdi Ara

Vakıfbank MilPlus & MilPlus Platinum | Ana Konu (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.643
Cevap
131
Favori
192.417
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaslar bu kisa mesaj numarasini mesaj paketinden goturecek numara var mi? Garantinin ve yapı kredinin 532 li numarasına atınca kabul ediyor ve mesaj paketinden gidiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yurtdışı uçak biletinde kaçla çarpılıyor bilet alımı milplus platinyumda bilen varmı ?

• ottoserdar O kullanıcısına yanıt
    hocam 3 ile çarpıyor.
  • Bugün platinum kartım 10900tl limitle geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ottoserdar

Yurtdışı uçak biletinde kaçla çarpılıyor bilet alımı milplus platinyumda bilen varmı ?

3
  • dr_olfactorius D kullanıcısına yanıt
    en iyisi pegasuskart olur sanirim, yuzde 1 puan veriyor, en azindan bankanin aldigi yuzde 1.5i kurtaririz.

Yuzde 1.5 aliyor yuzde 1 veriyor seviniyoruz..
  • varkad V kullanıcısına yanıt
    %1.5 alıyor derken hocam nasıl oluyor. bildiğim kadarıyla pegasus plus kartta her şeye her şekilde %1 veriyor ve kart aidatıda yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: tr37tr

Bugün platinum kartım 10900tl limitle geldi

başka kredi kartınız varmıydı yüksek limitli ne kadar gelir gösterdiniz?
  • karasac K kullanıcısına yanıt
    netkart vardı 26000 limitli onun limitini 16000e dusurup hemen buna basvurdum.4000tl de gelırım oldugunu soyledım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tr37tr -- 6 Ekim 2015; 19:53:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kell bill

%1.5 alıyor derken hocam nasıl oluyor. bildiğim kadarıyla pegasus plus kartta her şeye her şekilde %1 veriyor ve kart aidatıda yok

Genelde yurtısından aldıgım urunlere baktım, kur farkı olarak yuzde 1.5 fazla para cekiyorlar merkez bankasının kuruna gore.

Isbankası ve Teb oyle yapıyor, diger kartlara daha bakamadım
  • varkad V kullanıcısına yanıt
    tamam anladım hocam yurt dışını kastetmişsin. yurtiçinde problem yok
  • Arkadaşlar merhaba

Bir adios platinum kart kullanıcısı olarak sizi ziyarete geldim.

Son zamanlarda adios world puan kampanyaları çok azaldı. Ama malum harcamalarımız devam etmekte.. Bu harcamalardan da puan kazanmak için ek olarak bir kart daha almayı düşünüyorum.

Vakıfbank milplus platinumu önerir misiniz ? Adiosdan artısı veeksisi nedir sizce ?

yoksa önermez misiniz ?

bilgisi olan var ise memnun olurum ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: edwin

Arkadaşlar merhaba

Bir adios platinum kart kullanıcısı olarak sizi ziyarete geldim.

Son zamanlarda adios world puan kampanyaları çok azaldı. Ama malum harcamalarımız devam etmekte.. Bu harcamalardan da puan kazanmak için ek olarak bir kart daha almayı düşünüyorum.

Vakıfbank milplus platinumu önerir misiniz ? Adiosdan artısı veeksisi nedir sizce ?

yoksa önermez misiniz ?

bilgisi olan var ise memnun olurum ?

Hocam direkt 3 ile carpılıyor ay sonuna kadar 50 tl puan hediyeli bence kacırma

• Otel seçmek istediğimizde nereden bakabiliyoruz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • carlitoss kullanıcısına yanıt
    hocam otel için seturun sayfasına bakmalısınız...
  • 3 ile çarpılan nedir ? uçak bileti mi ? otel mi ?

50 tl puan hedyesi kart başvurusu sonucu mu oluyor ? herhangi bir link göremedim ben ama ?
  • quote:

3 ile çarpılan nedir ? uçak bileti mi ? otel mi ?

50 tl puan hedyesi kart başvurusu sonucu mu oluyor ? herhangi bir link göremedim ben ama ?

Hepsi 3, 2 bin tl harcamaya veriyor 50 tl

• adiosta b tipi likit fon alıp kampanya harcama limitimi dolduruyordum ve kaybım olmuyordu.

aynı durum bu 2000 tl için de geçerli mi ? online şubede fon alımı yapılabiliyorm u
  • Böyle bir seyahat kartında puanların silinmesi çok saçma.Avans kullanıp bilet alınabilir gerçi Bu kart da önce bilet alıp sonra biriktirecen puanları anladığım kadarıyla.Adios a kardeş olarak almak istiyorum ama kart aidat olayı nasıl acaba iptal ederler mi ykb gibi?
  • quote:

adiosta b tipi likit fon alıp kampanya harcama limitimi dolduruyordum ve kaybım olmuyordu.

aynı durum bu 2000 tl için de geçerli mi ? online şubede fon alımı yapılabiliyorm u

Sanal kartla int alışverişlerin de puan kampanyası var bu Likit fon işi vakıfta varmı alsak puan gelirmi

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.