Şimdi Ara

Vakıfbank MilPlus & MilPlus Platinum | Ana Konu (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.643
Cevap
131
Favori
192.417
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam milplus platinum alırsanız uçak 3 ile çarpılıyor otel 2 ile çarpılıyor, platinum için limit en az 10 bin olmalı, düz olan milplus alırsanız uçak ve otel 2 ile çarpılır şuan 50 tl kampanyası bitti diye bilyorum, 50 tl kazanmak için başvuru tarihleri (8 Temmuz - 30 Eylül tarihleri arasında MilPlus Kart Başvurusu yapın, 31 Aralık' a kadar 2.000 tl harcayın 50 TL Worldpuan kazanın!)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

hocam milplus platinum alırsanız uçak 3 ile çarpılıyor otel 2 ile çarpılıyor, platinum için limit en az 10 bin olmalı, düz olan milplus alırsanız uçak ve otel 2 ile çarpılır şuan 50 tl kampanyası bitti diye bilyorum, 50 tl kazanmak için başvuru tarihleri (8 Temmuz - 30 Eylül tarihleri arasında MilPlus Kart Başvurusu yapın, 31 Aralık' a kadar 2.000 tl harcayın 50 TL Worldpuan kazanın!)

Tsk.. Aidati geri oduyorlarmi hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • edwin E kullanıcısına yanıt
    hocam daha kimseye aidat yansımadı, bildiğim kadarı ile 1 yılın sonunda yansıtıyorlar...
  • Kart aidatı konusunda bana müşteri hizmetleri hedef vereceklerini söylemişti, ya da ekstre indirimi yapacaklarını belirtmişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: edwin

adiosta b tipi likit fon alıp kampanya harcama limitimi dolduruyordum ve kaybım olmuyordu.

aynı durum bu 2000 tl için de geçerli mi ? online şubede fon alımı yapılabiliyorm u

Hocam bilmiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puanlar ne kadar sürede siliniyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: E.TAH

Puanlar ne kadar sürede siliniyor?

kampanya şartlarında belirtilen tarihte siliniyor puanlar.
    sadece adios kartı olanların puanı silinmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zphr -- 9 Ekim 2015; 7:15:35 >
  • Arkadaşlar avans puan kullanıp araç kiraladim. Ama avans puan kullanımı gözükmüyor nette

• vakifbankta nette gorulmez. Telefon ile taip edebilirsin.

• İyi günler arkadaşlar bu. Hafta milplus platinium a başvuracağım diğer kredi kartı limitlerini dusurdum maaş bodrosunu bekliyorum.

Halihazırda vakifworld kartın var. Acaba vakıf worldun limitini 10000 TL cikariptami milplusa basvurayom yoksa direk 10000 TL lık milplus basvurusumu yapayım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kumrulordu

İyi günler arkadaşlar bu. Hafta milplus platinium a başvuracağım diğer kredi kartı limitlerini dusurdum maaş bodrosunu bekliyorum.

Halihazırda vakifworld kartın var. Acaba vakıf worldun limitini 10000 TL cikariptami milplusa basvurayom yoksa direk 10000 TL lık milplus basvurusumu yapayım.

10000 tl lik milplus basvurusu yapmak gibi bir lüksümüz yok..

Siz normal basvuruyorsunuz, kart türü ve limite onlar karar veriyor..

Kartlar ortak limit kullandigi için, önce müşteri limitinizi arttırmanız doğru olur..

• sak0575 kullanıcısına yanıt
    Yanlış anlattım herhalde hocam.
    3000 lık world kart limimitimi 10 bine çıkarınca milplusda otomatikman 10 binlik limitde olmayacakmı acaba. Başka bankalarda ortak limitli 2 farklı kredi kartı oluyordu.

Direk milplusa basvuruncada kafasına gore bir limit belirleyecek ve bana öyle gönderecek diye dusindum

• Arkadaşlar birsey sorcam ilk kredi kartim. Limit 3000le geldi. Şimdi başvursun arttırmaya olumlu olur mu yoksa bikac ay sonra mi basvurayim?

• ilk kart başvuru kampanyasından 2000 liralık harcama yaptık 50 tl wp geldi 21 ekimde de market kampanyasından 50 gelecek şimdi bu puanların biri süreli biri süresiz yanlış bilmiyorum değil mi?
    bir de süreli 50 tl yi kullanmak istersem hesaptan önce hangisini kullanır banka
  • quote:

Orijinalden alıntı: sofist67

Kart aidatı konusunda bana müşteri hizmetleri hedef vereceklerini söylemişti, ya da ekstre indirimi yapacaklarını belirtmişti.

World Gold kart için geçen yıl aidat iadesi yapmadıkları için kapatmıştım. Demek ki bu kart için başka bir politika uygulayacaklar.
  • ilk 2000 alışverişe 50 tl puan kazandık.şimdi bu 50 tl süresiz değilmi.sıkıntı olmasın sonra.kampanyayı da bulamıyorum
  • mirogluhalit M kullanıcısına yanıt
    süresiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: sumi02

ilk kart başvuru kampanyasından 2000 liralık harcama yaptık 50 tl wp geldi 21 ekimde de market kampanyasından 50 gelecek şimdi bu puanların biri süreli biri süresiz yanlış bilmiyorum değil mi?
    bir de süreli 50 tl yi kullanmak istersem hesaptan önce hangisini kullanır banka

aynı sorunun cevabını arıyorum.
  • Banka ilk olarak yanacak puanları kullandırıyor. Yanmaz puanlar sonra yani müşteri hizmetleriyle görüşmüştüm bu konuyu
  • Araç kiralarken avans puanı nasıl kullanılıyor, Sitede puan kullanarak araç kiralamadan hiç bahsetmiyor.
  • 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.