Şimdi Ara

vakıfbank otomatik ödeme talimatı 75 Tl puan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
4
Favori
11.880
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • kota doldumu dolmadımı öğrenmenin bi yolu varmı arkadaşlar ?
  • 3 talimat verdim bakalım gelirse gelir gelmesse iptal ederim naapim
    bu arada turkcell e komisyon varmı arkadaşlar baktım ama göremedim bişey

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hogokce -- 7 Ocak 2014; 0:15:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal_.1987

Arkadaşlar bu vakıfworlde başvuru yapacağımda bende axess var axessde yıllık ücreti sorgusuz iade ediyolar bu vakıfda nasıl oluyor sorun çıkartıyolarmı.

Axes kart ile aylık harcama tutarınız ne kadar oluyor?İade edilmesinde yüksek harcamanız olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

quote:

Arkadaşlar bu vakıfworlde başvuru yapacağımda bende axess var axessde yıllık ücreti sorgusuz iade ediyolar bu vakıfda nasıl oluyor sorun çıkartıyolarmı.

Axes kart ile aylık harcama tutarınız ne kadar oluyor?İade edilmesinde yüksek harcamanız olabilir mi?

Karti fazla kullanmıyorum ama arayinca hemen iptal ediyolar ucreti.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Karti fazla kullanmıyorum ama arayinca hemen iptal ediyolar ucreti.

Arkadaslar bunu ben de merak ediyorum, Vakifbank Worldcard almayi düsünüyorum, yillik kart ücreti konusunda nasillar? Yani geri alabiliyor muyuz? şart filan koyuyorlar mi?

• kayseri kaski su faturasının arkasında talimatlı ödeme yapabilirsiniz yazıyor ama internetten giriyorum yok arkadaş o kadar su var bi kaski yok, nasıl banka bunlar ya..
    sonra kayseri elektrik talimatlı ödeme var diyorlar internetten giriyorum yine kepsaş yok arkadaş,
    lan dalga mı geçiyosunuz bıdıklar bi yürüyün gidin len.... (finansı bırakmayacaktım arkadaş bi gün bile sorun çıkarmıyorlardı)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zynlby

kayseri kaski su faturasının arkasında talimatlı ödeme yapabilirsiniz yazıyor ama internetten giriyorum yok arkadaş o kadar su var bi kaski yok, nasıl banka bunlar ya..
    sonra kayseri elektrik talimatlı ödeme var diyorlar internetten giriyorum yine kepsaş yok arkadaş,
    lan dalga mı geçiyosunuz bıdıklar bi yürüyün gidin len.... (finansı bırakmayacaktım arkadaş bi gün bile sorun çıkarmıyorlardı)

Bankadan bayagi sikayetcisiniz galiba, siz ödüyormusunuz kart aidati peki? Bir de sanal kart uygulamasi var mi Vakif World'de?

• quote:

Orijinalden alıntı: efsane190789

quote:

kayseri kaski su faturasının arkasında talimatlı ödeme yapabilirsiniz yazıyor ama internetten giriyorum yok arkadaş o kadar su var bi kaski yok, nasıl banka bunlar ya..

Bankadan bayagi sikayetcisiniz galiba, siz ödüyormusunuz kart aidati peki? Bir de sanal kart uygulamasi var mi Vakif World'de?

Vakıfta kredi kartına sanal alışveriş limiti koyabiliyorsunuz yani sanal kart değil ama fiziki kart ile sanal pos alışveriş tutarını belirleyebiliyorsunuz.

• vakıfbank a 15 gün önce başvuru yaptım ne arayan var ne soran. sorunlu bi banka sanırım
  • quote:

quote:

quote:

Vakıfta kredi kartına sanal alışveriş limiti koyabiliyorsunuz yani sanal kart değil ama fiziki kart ile sanal pos alışveriş tutarını belirleyebiliyorsunuz.

Yani sanal limiti 0 TL yaptigin zaman kredi karti bilgilerini ele geciren biri alisveris yapamaz para cekemez, dogru mu anladim? Bir de şu aidat olayini çözebilseydim, vakifemeklilik katki payi ödemem var benim, onu söyleseme aceba aidat ödemekten yırtar miyim? :)

• quote:

Orijinalden alıntı: legendim

vakıfbank a 15 gün önce başvuru yaptım ne arayan var ne soran. sorunlu bi banka sanırım

Ben de başvurmayi düsünüyorum, bu dediklerinizden sonra tırstım biraz :) Ocak ayının sonuna kadar karti alip bir cep telefonu almayi düsünüyorum, Şubattan sonra taksit olmicakmis kredi kartina artik cep telefonu alirken

• Az önce mesaj attım. "Tebrikler! Katılımınız ......." diye mesaj geldi. Ardından internet bankacılığından 1 adet TTnet Fatura talimatı verdim.(İş bankasından iptal ederek) Bir süre burda kalsın bakalım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: legendim

vakıfbank a 15 gün önce başvuru yaptım ne arayan var ne soran. sorunlu bi banka sanırım

Ben de başvurmayi düsünüyorum, bu dediklerinizden sonra tırstım biraz :) Ocak ayının sonuna kadar karti alip bir cep telefonu almayi düsünüyorum, Şubattan sonra taksit olmicakmis kredi kartina artik cep telefonu alirken

şikayetvar a yazınca etkili oluyor benim de kart alma sürem uzayınca şikayetvar a yazınca hızlanmıştı.
  • Bu işler hep birilerini bir yerlere şikayet ederek hizlaniyor herhalde, hiç normal şekilde kendiliginden ilerleyen işlerimiz olmicakmi ki :)

• bir türlü internet talimatı veremedim hep hata hep hata
  • su faturası iski demiş,baska ilde yaşayan veremiyormu talimat ilginç.
  • Vakıfbank'ta sorunlar hiç bitmez. Arkadaşım 1,5 ay önce vakıf world platinum kart başvurusu yaptı hala gelmedi kart. Değerlendirme aşamasında duruyor. Aradı sordu gold ve premium basımında sorun varmış. Bekliyor öylesine.

• quote:

Orijinalden alıntı: dilemma_07

Vakıfbank'ta sorunlar hiç bitmez. Arkadaşım 1,5 ay önce vakıf world platinum kart başvurusu yaptı hala gelmedi kart. Değerlendirme aşamasında duruyor. Aradı sordu gold ve premium basımında sorun varmış. Bekliyor öylesine.

şikayetvar etkili oluyor eğer mh cevap vermiyorsa.
  • Ttnet,cep telefonu faturasından otamatik ödeme talimat ücreti alınıyor mu?
  • quote:

Ttnet,cep telefonu faturasından otamatik ödeme talimat ücreti alınıyor mu?

Ttnet ve cep telefonu faturalarından ücret almıyor.Internet şubesinde bulunan su ve elektrik kurumlarından başka otomatik ödeme kabul etmiyorlarmış.Müşteri hizmetleri söyledi.Anlaşmalı kurumlar onlarmış sadece.Vakıfbank'ın öğretmenlere özel world kartı var.Yıllık kart ücreti yok.Ben onu kullanıyorum.Gayet de memnunum.(Bu arada ben öğretmenim.O kartı almak için personel kimliğinizle başvurmanız gerekiyor.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onur1155 -- 8 Ocak 2014; 19:40:40 >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.