Şimdi Ara

vakıfbank otomatik ödeme talimatı 75 Tl puan (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
4
Favori
11.889
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • cuma günü 50 tl benimde yatmış. puan kullanım süresi hakkında bilgisi olan var mı?
  • benim de 3 talimata 50 lira yatmış...
  • arkadaşlar kampanya şartlarında puanın son kullanma tarihi yok. sakata gelmeyiz inş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umutbaran

arkadaşlar kampanya şartlarında puanın son kullanma tarihi yok. sakata gelmeyiz inş.

aynen öyle yani son harcama tarihi yok ve bununla ilgili hiçbir ibare yok ama işin bir başka boyutu 7.aya kadar her ay kartımız limit vs. yönünden otomatik ödemeleri karşılayabilecek durumda olmalı aksi takdirde 50 lirayı borç olarak yansıtacaklar!(kampanya şartlarında yazıyor)
  • Bana hala yatan bişey yok, ben de faturaları başka bankaya taşırım. Bu çapsız banka ile de yeni anlaşma olduğu zaman vedalaşırım..
  • benimde 3 faturadan 50 lira yatmış cuma günü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım bu ay tekrarlanır bu kampanya. Puan borcuna girdim, 25-50 ne gelirse artık. Kaçırdım geçen aykini.
  • http://www.vakifkart.com.tr/vakifkart-kampanyalar.aspx?Id=913
    bu kampanyaya katılmıştım puanıda harcadık talimatın zamanı dolunca iptal ettik bakkalbank 24,09 da 50 tl dönem içi hareketlere yansıtmış
    başka yansıyan varmı acaba
  • Güzel hortlatma olmuş...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benimde puanın geri alınmış. Arayıp itiraz ettim. İnceleme yaptılar ve haklisiniz dediler. 1 Hafta içinde dönüş yapacaklar

• quote:

Orijinalden alıntı: velli

Benimde puanın geri alınmış. Arayıp itiraz ettim. İnceleme yaptılar ve haklisiniz dediler. 1 Hafta içinde dönüş yapacaklar

Demekki yalnız değilmişim iade olursa bilgilendiririm

• Hortlatana tesekkurler bende baktim simdi haksiz yere 75 lira ceza yansitmislar. Haklisiniz dediler 1 hafta icinde donecekler. Sikayetvar a da yazsak mi hep beraber ne dersiniz

• Sayin ...... Bankamiza iletmis oldugunuz bildiriminiz 2105750... takip no ile isleme alinmis olup, ilgili birime degerlendirilmek uzere iletilmistir.

• quote:

Orijinalden alıntı: fatih999

Hortlatana tesekkurler bende baktim simdi haksiz yere 75 lira ceza yansitmislar. Haklisiniz dediler 1 hafta icinde donecekler. Sikayetvar a da yazsak mi hep beraber ne dersiniz

bana da 35 lira ceza yansımış 6 ay bittikten sonra faturaları iptal etmiştim. bakalım ne diyecekler
  • Ben sikayetvar a yazdim sizde yazin arkadaslar. Gelisme bekliyorum 75 lira az para degil takipteyim

• Benim kesilen parayı geri yatırdılar

• Benimde 75 geri yatmis. Gormezsek hic affetmiyor bankalar

• Konuyu hortlatayım demiştim ama yapılmış zaten. Bonus'a aktaracağım otomatik ödeme talimatlarını, kampanya başlatmış. Ama demek ki Vakıfbank'ı da takip etmek gerekecek.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.