Şimdi Ara

vakıfbank otomatik ödeme talimatı 75 Tl puan (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
98
Cevap
4
Favori
11.889
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: onur1155

quote:

Orijinalden alıntı: Adalet mülkün temeli

Ttnet,cep telefonu faturasından otamatik ödeme talimat ücreti alınıyor mu?

Ttnet ve cep telefonu faturalarından ücret almıyor.Internet şubesinde bulunan su ve elektrik kurumlarından başka otomatik ödeme kabul etmiyorlarmış.Müşteri hizmetleri söyledi.Anlaşmalı kurumlar onlarmış sadece.Vakıfbank'ın öğretmenlere özel world kartı var.Yıllık kart ücreti yok.Ben onu kullanıyorum.Gayet de memnunum.(Bu arada ben öğretmenim.O kartı almak için personel kimliğinizle başvurmanız gerekiyor.)

Peki elektrik faturasından otomatik talimat verildiğinde ücret alınıyor mu?

• Kampanyaya katıldım elektrik ve su için talimat girmek istedim ama şu açıklama ile pişman oldum.

Açıklama : Kredi kartınızdan verilen otomatik fatura ödeme talimatınıza bağlı ödemelerinizde fatura tutarı;
    0 - 50 TL aralığında ise 0.50 TL, 50 - 100 TL aralığında ise 1 TL, 100 TL'nin üzerinde ise %1 oranında komisyon alınacaktır.

En az 12 lira elektirkten alacak en az 12 lira da sudan etti 24 tl.Gazı girmedim belki ondan da alıyordur 1 tl eder 72 tl.
    3 fatura vereceğim 50 lira puan verecek benden en az 72 tl masraf alacak nerede kaldı bu işin karı. Olan 50 kr mesaj ücretine oldu.
    Daha birde 5000 kişiye girememe riski var.Katılacaklara başarılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sadbul

Kampanyaya katıldım elektrik ve su için talimat girmek istedim ama şu açıklama ile pişman oldum.

Açıklama : Kredi kartınızdan verilen otomatik fatura ödeme talimatınıza bağlı ödemelerinizde fatura tutarı;
    0 - 50 TL aralığında ise 0.50 TL, 50 - 100 TL aralığında ise 1 TL, 100 TL'nin üzerinde ise %1 oranında komisyon alınacaktır.

En az 12 lira elektirkten alacak en az 12 lira da sudan etti 24 tl.Gazı girmedim belki ondan da alıyordur 1 tl eder 72 tl.
    3 fatura vereceğim 50 lira puan verecek benden en az 72 tl masraf alacak nerede kaldı bu işin karı. Olan 50 kr mesaj ücretine oldu.

Yalnız taahhüt süresi 12 ay değil 6 ay olarak belirlenmiş, hesabınız yanlış.

• quote:

Kampanyaya katıldım elektrik ve su için talimat girmek istedim ama şu açıklama ile pişman oldum.

Otomatik talimattan ücret alınacaksa kampanyanın bir anlamı yok.

• 31 ocaka kadar 1000 tl altı peşin işlemleri 10 tl karşılığı 2 ay erteleyin
    ERTELE yaz 6635 gönder
    Gıda akaryakıt hariç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AMOR55 -- 12 Ocak 2014; 16:45:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMOR55

31 ocaka kadar 1000 tl altı peşin işlemleri 10 tl karşılığı 2 ay erteleyin
    ERTELE yaz 6635 gönder
    Gıda akaryakıt hariç

Bu sms sadece size mi geldi?Bana gelmedi.
  • Bana bugun sms gelmişti
    Artı 900 tl nakit taksiti 9 taksitle 50 tl karşığında alabilirsiniz diye sms geldi

• 5000 kişi sayısına ulaşılmışmıdır arkadaşlar sizce?
    sms atıpta talimat vermeyen falan olursa ne olacak acaba?
  • quvardci Q kullanıcısına yanıt
    5000 kişi dolmuştur tahminimce
    Az önce internet bankacılığına girdim
    9 taksitle 900 tl masrafı 40 tl gözükmekte kişiye özel değil genel bir kampanya sanırım

• az önce katıldım.sınır henüz dolmamış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMOR55

Bana bugun sms gelmişti
    Artı 900 tl nakit taksiti 9 taksitle 50 tl karşığında alabilirsiniz diye sms geldi

Bu sms bana da geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ik77

az önce katıldım.sınır henüz dolmamış.

herkese aynı mesaj geliyormuş kardeş.
  • Superonline talimatini kabul etmiyor sacmalik.

• quote:

Orijinalden alıntı: frtn

Superonline talimatini kabul etmiyor sacmalik.

• şimdi mesaj attım kota dolmus
  • quote:

avea cep artı türkcell vın kullanıyorum ikisinden de ücret almıyor yanına bir de su faturası ekledim. 3-5 tl onun için kesilir. 50 tl puan 3 fatura için değerlendirilebilir

• Pttcell gecerli mi bunda?

• quote:

Orijinalden alıntı: PES_21_Murat

şimdi mesaj attım kota dolmus

Kota doldu diye cevap mı geldi? Ben dün mesaj attim, gelen giden cevap yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarius82

quote:

Orijinalden alıntı: PES_21_Murat

şimdi mesaj attım kota dolmus

Kota doldu diye cevap mı geldi? Ben dün mesaj attim, gelen giden cevap yok.

evet 5000 bim kişilik dolmus mesajı geldi
  • Kota dolmuş.
     vakıfbank otomatik ödeme talimatı 75 Tl puan

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.