< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (371. sayfa)
-
-
Arkadaşlar selam, kartıma özel sigorta harcamalarına 9 taksit kampanyası var, Türkiye sigorta şirket kısıtı da yok. Vakıf troy, sigortam.net'ten yapılan harcamaları sigorta sektörü olarak görüyor mu? Tecrübe eden arkadaşım bilgilendirirse sevinirim.
-
Arkadaşlar -200 bindeyim. Eksi hesabı taksitlendirebiliyor muyuz? Faiz oranı nedir acaba bilgisi olan var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bildiğim kadarıyla ek hesap limitinizde halen boşluk varsa onu taksitli ek hesap olarak alabilirsiniz. Onun da faizi %5 olur genelde size özel bir kampanyası yoksa. -200 bini taksitlendirme gibi bir durum olmaz gibi geliyor. Zaten ihtiyaç kredileri vs de bu oranlarda, ihtiyaç kredisi çekip ek hesabın borcunu kapatmak bir çözüm olabilir.
-
Dakika durmayacam ihtiyaç kredisi 12 ayın üzerinde olsa işte o tıkıyor beni.
Evet 12 aydan fazla vadeye yapacak bir şey yok gibi. Şimdi benim hesaptan baktım, taksitli ek hesap için faiz oranı 4,49 ve bunda da 12 aydan fazla olmuyor. İhtiyaç kredisi 3,75ten veriyor sky limit kapsamında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ercanya -- 27 Aralık 2024; 16:25:34 > -
100 bin üzeri doğal olarak 12 ay vadeyle sınırlı. En azından hangisinde faiz azsa o şekilde yapıcaz.
-
Vade farkı alıyor. Faizsiz yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Metal kartla lounge kullanımında son kesilen ekstrenin 30 bin TL olması zorunluluğu var mı?
Metal kartta o şart yok.
Kişiye özel kampanya hocam vade farksız 9 taksit yaparım diyor. Benim için önemli olan sigortam.net harcamasının sektör olarak sigorta gözüküp gözükmediği. Atıyorum e-ticaret ya da muhtelif falan gözüküp taksitlendirme yapmaması ihtimali varsa hiç o topa girmeyelim, sigorta şirketinden yapalım.
Degismediyse sigortam.net police akdedilen sigorta firması neyse onun pos’undan çekim yapıyordu, sigortam.neti arayip telefonla teyit alın isterseniz.
Teşekkürler hocam bilgi için. Teyit edip o şekilde almak mantıklı dediğiniz gibi. Sigortalar ocakta bitiyor ama yılbaşından sonra zam gelebilir diye önden yapıp geçeyim diyorum hazır taksit de varken.
Rica ederim, hala dediğim gibiyse sorun olmaz, sektör sigorta geçmiş olur.
quote:
Orijinalden alıntı: ercanyaKişiye özel kampanya hocam vade farksız 9 taksit yaparım diyor. Benim için önemli olan sigortam.net harcamasının sektör olarak sigorta gözüküp gözükmediği. Atıyorum e-ticaret ya da muhtelif falan gözüküp taksitlendirme yapmaması ihtimali varsa hiç o topa girmeyelim, sigorta şirketinden yapalım.
Sigortam net aracılık yApiyor. Ekim ayında yaptirdigim işlemi quick sigortadan geçmiş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bayrak 700 değil 1.5-2 milyon bireyselde limiti olan çok var vakıfda benim 2 senedir 750
Asgari ödemeden 1 gün sonra yapmak istedim , kabul etmedi ,siz nasıl yapıyor sunuz?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar selam.
Bende uzun yıllardır milplus platinum kart vardı.
Vakıf limitim 300k üstüne çıkınca bir üst segmentteki kartlara başvurmak istedim ve metal'e başvurdum, basım aşamasına geçti.
Bu süreçte müşterihizmetlerine, mevcut 2 adet vakıf kredi kartım olacağı için her birindeki lounge hakları ayrı ayrı mı düşeceğini yoksa ortak olarak mı düşeeğini ilettim ve bana ayrı ayrı dendi.
Yani Milplus'ta yılda 6 tek giriş
Metal'de yılda 6 misafirli
giriş hakkım varmış. Sizce MH yanlış bilgi mi verdi?
Yani ben bir de Platinum Plus'a başvursam oradan da 6 misafirli giriş hakkım mı ekstradan olmuş olacak?
NOT: Harcama şartında sorun yok, zaten aylık min 60-70k harcıyorum kartla.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X