< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (373. sayfa)
-
-
Teşekkürler, bu durumda şartlar çok zormuş.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bu konuda bir kac kisinin rezerv karti vardi. Forumda nasil cevherler varmis insan bilmiyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vakıf ın kendine ait posu var mı arkadaşlar? Bugün world den çekelim dedim akaryakıt alırken, yapı kredinin world posundsn çekti. Üye işyeri olarak sayılır mı? Bir de harcama yaptıktan sonra işlemlerde üye işyeri posundan çekip çekmediğini anlayabilir miyiz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Hocam 3000/900 indirim kampanyası tanımlanmış herhangi bir sektör kısıtı yok sadece üye işyeri şartı var. Yapı Kredi world posundan geçince sayılır mı emin olamadım
Yapı kredi posu sayolır hocam. Hatta, bazı vakıfbank posları word üyesi olmayabiliyor, sayılmayabilir...
Teşekkürler cevap için umarım sorunsuz yatar indirim sayaç da yok sanırım vakıf da takip edemiyoruz.
Üstteki görseli ben atmıştım foruma.Vakif banktaki kredi kart limiti hariç diğer bankalardan 1.5 milyon TL kredi kartı limiti isteniyor birebir başvururken söylediler veyahut diğer şartlar.
Vakıfbank troy banka kartıyla internetten alışveriş yapılamıyor,kart e-ticarete açık, sebebini bilen var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bella Ciao -- 1 Ocak 2025; 2:3:11 >
Arkadaşlar bende vakıfbank Platinium kart var. Bunu nasıl iptal ettirebilirim ve hiç kredi kartı aidat almayan hangi kartı var Vakıfbank’ın acaba
Platinum Plus ve Platinum One kartlar aidatsızdır. Ayrıca birde kampanyaları katılım ücretli olan Express Card var.
-
Metal kartin lounge ve 2.5 katli puan kullanma sartlarinda bir degisklik gozukmuyor. Bu sene surpriz yapmayacak heralde
Arkadaşlar merhaba. Platinium kartım vardı şimdi platinium plus metal kart aldım. Tecrübeli arkadaşlara sormak istediğim bir kaç soru var. Cevaplarsanız çok sevinirim.
1) Chippin uygulaması ile ödeme yaparsam vakıfbank ın kampanyalarının yanında chippin kmpanyalarından faydalanırmıyım?
2) Yakıt kampanyaları için opet karta yükleme yapsam kabul olur mu?
3)lcw mağazalarından alacağım hediye kartları lcw.com sitesinde veya uygulamasında kullanabilirmiyim?
-
Merhaba hocam
1- Şartlarda e-ticaret işlemleri dahil değildir yazıyorsa(ki çoğunda yazıyor genelde) Chippin ile ödeme kampanyalara saymaz.
2- Bunu hiç bilmiyorum. Ama Kasadan benzin öder gibi ödeyip Opet kartı alıyorsanız tabiki olur.
3- Malesef kullanılmıyor sadece mağaza
Arkadaşlar merhaba şimdiden mutlu yıllar metal kart gönderilmiş banada kartı kapatma blörfüyle kart ücretini iade ediyorlar mı. Bilgisi olan var mı şimdiden teşekkür ederim.
Başvurumda click kart çıktı, hesaba para atsam platinum plus için click kartı iptal edip tekrar mı başvurmam gerekiyor, yoksa başvurduğumda ortak limit ile verirler mi? Tecrübesi veya bilgisi olan varmıdır
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X