Şimdi Ara

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (375. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: gezginci06 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (5 Mobil) - 5 Masaüstü5 Mobil
5 sn
7.789
Cevap
435
Favori
863.073
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar kampanya yapıyor,ayın 3 ü oldu,hala mobil ödeme yapılamıyor.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bugün NFC deneyen oldu mu? Boşuna cikmayalim evden

• adioses A kullanıcısına yanıt
    Çıkmayın olmuyor.

• gezginci06 G kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim

• Mobil ödeme bu ay bende de çalışmadı kartlarım mobil temassız iptal ettim sonra uygulamayı sildim cihazı kapattım 1 2 saat sonra uygulamayı yükledim Aktivasyon olan cihazları komple sildim temaasızı tekrar platinum kartıma tanımladım çalıştı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • burak550 B kullanıcısına yanıt

Muhtemelen dediğiniz gibi uygulamayı silip yeniden kurmak ve karı yeniden tanımlamak gerekiyor. Zaten üç kuruş puan veriyor onda da böyle problemler çıkarıyorlar.

• Delpo41 kullanıcısına yanıt

Rezalet bir uygulama 2 3 ayda bir sorun çıkarıyor bazı cihazlarda hiç çalışmıyor

• Karta basvurmak için Musteri hizmetlerinden mi basvurulmalı yoksa mobilden vakıfbank worldcard olarak mı? Şartlar saglanıyosa otomatik plus mı tanımlanıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Vakifbank 31 Aralık tarihine kadar Nfc ile ödeme yapabiliyordum,Aralık başında telefonumu değiştirdim,yeni telefonuma uygulamayı indirdim,nfc ödeme yeni telefonumda da çalışıyordu,ancak 1 ocak itibariyle Vakıfbank nfc çalışmamaya başladı,ancak,ykb karti tanıtıyorum onda çalışıyordu,bugün uygulamayı sildim,tekrar yükledim,bu sefer iki cihaz tanımlı uygulamaya diye uyarı verdi,eski cihazi sildim,telefonu yeniden başlattım,bu sefer nfc çalışmaya başladı,sorun yaşayan arkadaşların dikkatine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gezginci06 -- 4 Ocak 2025; 14:45:41 >
  • Uygulamayı silip yeniden yükledim 200 liralık bir işlem denedim NFC ile oldu. Sonra markete gidip kampanyadan 1000 liralık işlem yaptım yine çalışmadı.

• Merhaba, LC WAIKIKI de mağazadan chipin ile hediye kart almak mümkün mü acaba bilen var mı? 😊

• NFC çalışmayan arkadaşlar vakıfmobilden kart temassız ödeme kısmından kartı yeniden aktif ettiler mi? Muhtemelen uygulama güncellenmiş, pasife geçmiş varsayılan kart. Oradan aktif ettim düzeldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ms365 M kullanıcısına yanıt
    Mümkün ama sadece Fiziki kart ile yapılan işlemlerden puan kazanabilirsiniz. Chippin aracılığı ile alırsanız puan gelmez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JaWs1903 -- 4 Ocak 2025; 19:9:35 >
  • JaWs1903 J kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim 👍

• Bu kartların ekstra faydaları nelerde bu kadar gündem olmuş durumda bakıyorum bulamadım fazla bi faydasını

• Lcw mağazalarda hediye kart alımlarında puan yansır mı? 2 ay önceki kampanyada Lcw. Com almıştım geçerli saymıştım bu sefer sadece mağaza galiba

• daquied kullanıcısına yanıt
    Uçak ve otel rezervasyonunda puanlarınızı x2.5 kat olarak kullanıyorsunuz en büyük avantajı o.
    Puanınız yetmezse avans puan alıp 6 ay içinde ödeyebilirsiniz.
    Sabiha da ücretsiz lounge kullanabilirsiniz

Evet Mağazadan alımlarda puan yansıyor

Geçen yıla kadar mağazadan hediye kart yüklemesini sayıyordu,hatta yüklemeyi güncel peşin fiyatına taksit sayısı ile yapabiiliyordunuz. Ama hediye karta en fazla 2000 TL yüklenebiliyordu diye hatırlıyorum. Belki şu anda değişmiştir

• Puanları geri alıp ertesi ay tekrar yatırıyolardı artık bu uygulama bitti sanırım.

• 
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.