Setur ve tatilbudur kampanyasi hakkinda bilgisi olan var mi? Sitelerin kendi kampanyalar bolumundemevcut fakat vakif mobile halen dusmedi. Mesaj ile katilim yapayim dedim ona da cevap mesaji gelmiyor. Bikgisi olan varsa sevinirim. Erken rez. Son gunu bugünde |
Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (377. sayfa)
-
-
nıye öyle olmuştur hocam -
Hocam illegal kullanım demiş banka. Puan kazanmak için illegal yollara başvurmamak lazım. En basit örneği o arkadaş çok fazla ürün iptali yapıyordu banka geriye dönük 1 senelik işlemleri inceleyip tüm puanları karta 2.5 çarpanlı borç yansıttı sonra da kartı kampanyalara kapadı
-
Nfc ile ödeme sorunu için yazmıştım VakıfBank'a aşağıdaki cevabı vermişler.
Sayin ***,
**numarali basvurunuza konu islemler ile ilgili gerekli guncellemeler yapilmistir. Cihazinizdaki uygulamamizi silip yeniden guncelleyerek islem denemesi gerceklestirebilirsiniz. Yeniden hata almaniz halinde Bankamiza bildirebilirsiniz. Saygilarimizla B016 -
Migroslarda olmuyor,yine.Başka yerlerde oluyor,çok ilginç migros herhalde katlı puan vermek istemiyor. -
Merhaba değerli dostlar Fatura ve vergi ödemesi puan kazandırıyorum. Birde metal kartta kart ücreti iade oluyor mu. Şimdiden teşekkür ederim -
olmuyor hocam metal karta hiçbir suretle iade yok -
hocam sordum hiçbir şekilde iade edilmediğini söyledi temsilci bende platinum plus çıkarttım kart ücreti yok bu kartta
-
kartı kampanyalara kapadı demişsiniz bunun bir süresi var mı ?yoksa süresiz olarak kampanyalara katılamayacakmısınız?
-
Süresiz hocam. kartı kötüye kullanıma yönelik katlı kullanıma ve kampanyalara kapatıyorlar daha da açmıyorlar. Normal kart gibi harcamalara devam edebiliyorsunuz
ayrıca geriye dönük kazanılan tüm puanları da geri aldılar
-
Bunun son ekstre 30k çıkma şartı vardı devam ediyor mu
Bilen var mı 30bin son ekstre şartı devam ediyor mu hala -
Plus kartta var hocam o.
Metalde ekstre şartı yok -
Metalin yıllık ücreti var mı -
Evet var ama diğer kartta çarpan 2 metalde 2.5
Zaten ücretini fazlasıyla çıkartıyor -
bu olaylar nasıl oluyor bilgisi olan varmı ? ekşi sözlükte bir kullanıcı kartının internet alışverişi kapalı olduğunu buna rağmen yüklü miktar yurtdışı çekimi yapıldığını beyan etmiş bu bankada yüksek limit kart olması risk oluşturuyor mu sizce ?
-
sms ile tatilbudura katıldım. cevap gelmedi ama mh.ni aradım ve kampanyaya katılmış olduğum teyitini aldım. Ama tatilbudur tabloda olmasına rağmen Vakıfa 6 taksit yapmıyor bilginiz olsun. Uygun POS bulunamadı diye uyarı veriyor.
-
Arkadaşlar yukarıda baya bi kişi Migros'la alakalı ''olmuyor'' tarzı yazılar yazmış kafam karıştı.
Market 1000/50 kampanyaları Migros'tan yapılan alışverişlerde geçerli değil mi?
-
Hocam olmayan şey nfc ile temassız ödeme 😁😁 teknik bir sorun var, migros kasada çalışmıyor.
-
İyi geceler, sabiha gökçen dış hatlarda lounge kullanan oldu mu? Güncel durum nedir? -
Milyonda 1 ihtimal her bankada olabilir ayrıca gerçekliği bile şüpheli
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X