Şimdi Ara

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (377. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: misafiriz , Pardayyan , maystro_18 , Oz_Webster Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.563
Cevap
427
Favori
844.491
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Setur ve tatilbudur kampanyasi hakkinda bilgisi olan var mi? Sitelerin kendi kampanyalar bolumundemevcut fakat vakif mobile halen dusmedi. Mesaj ile katilim yapayim dedim ona da cevap mesaji gelmiyor. Bikgisi olan varsa sevinirim. Erken rez. Son gunu bugünde

• muhendisgsm kullanıcısına yanıt
    nıye öyle olmuştur hocam
  • uzaypatronu kullanıcısına yanıt

Hocam illegal kullanım demiş banka. Puan kazanmak için illegal yollara başvurmamak lazım. En basit örneği o arkadaş çok fazla ürün iptali yapıyordu banka geriye dönük 1 senelik işlemleri inceleyip tüm puanları karta 2.5 çarpanlı borç yansıttı sonra da kartı kampanyalara kapadı

• Nfc ile ödeme sorunu için yazmıştım VakıfBank'a aşağıdaki cevabı vermişler.

Sayin ***,
    **numarali basvurunuza konu islemler ile ilgili gerekli guncellemeler yapilmistir. Cihazinizdaki uygulamamizi silip yeniden guncelleyerek islem denemesi gerceklestirebilirsiniz. Yeniden hata almaniz halinde Bankamiza bildirebilirsiniz. Saygilarimizla B016
  • htepeli kullanıcısına yanıt
    Migroslarda olmuyor,yine.Başka yerlerde oluyor,çok ilginç migros herhalde katlı puan vermek istemiyor.
  • Merhaba değerli dostlar Fatura ve vergi ödemesi puan kazandırıyorum. Birde metal kartta kart ücreti iade oluyor mu. Şimdiden teşekkür ederim
  • a.kdrasl A kullanıcısına yanıt
    olmuyor hocam metal karta hiçbir suretle iade yok
  • a.kdrasl A kullanıcısına yanıt

hocam sordum hiçbir şekilde iade edilmediğini söyledi temsilci bende platinum plus çıkarttım kart ücreti yok bu kartta

• muhendisgsm kullanıcısına yanıt

kartı kampanyalara kapadı demişsiniz bunun bir süresi var mı ?yoksa süresiz olarak kampanyalara katılamayacakmısınız?

• memati2626 M kullanıcısına yanıt

Süresiz hocam. kartı kötüye kullanıma yönelik katlı kullanıma ve kampanyalara kapatıyorlar daha da açmıyorlar. Normal kart gibi harcamalara devam edebiliyorsunuz

ayrıca geriye dönük kazanılan tüm puanları da geri aldılar

• JaWs1903 J kullanıcısına yanıt
    Bunun son ekstre 30k çıkma şartı vardı devam ediyor mu
    Bilen var mı 30bin son ekstre şartı devam ediyor mu hala
  • tarabdi kullanıcısına yanıt
    Plus kartta var hocam o.
    Metalde ekstre şartı yok
  • JaWs1903 J kullanıcısına yanıt
    Metalin yıllık ücreti var mı
  • tarabdi kullanıcısına yanıt
    Evet var ama diğer kartta çarpan 2 metalde 2.5
    Zaten ücretini fazlasıyla çıkartıyor
  • bu olaylar nasıl oluyor bilgisi olan varmı ? ekşi sözlükte bir kullanıcı kartının internet alışverişi kapalı olduğunu buna rağmen yüklü miktar yurtdışı çekimi yapıldığını beyan etmiş bu bankada yüksek limit kart olması risk oluşturuyor mu sizce ?

https://www.sikayetvar.com/vakifbank/kredi-karti/para-cekme

• chako C kullanıcısına yanıt

sms ile tatilbudura katıldım. cevap gelmedi ama mh.ni aradım ve kampanyaya katılmış olduğum teyitini aldım. Ama tatilbudur tabloda olmasına rağmen Vakıfa 6 taksit yapmıyor bilginiz olsun. Uygun POS bulunamadı diye uyarı veriyor.

• Arkadaşlar yukarıda baya bi kişi Migros'la alakalı ''olmuyor'' tarzı yazılar yazmış kafam karıştı.

Market 1000/50 kampanyaları Migros'tan yapılan alışverişlerde geçerli değil mi?

• Doory kullanıcısına yanıt

Hocam olmayan şey nfc ile temassız ödeme 😁😁 teknik bir sorun var, migros kasada çalışmıyor.

• İyi geceler, sabiha gökçen dış hatlarda lounge kullanan oldu mu? Güncel durum nedir?
  • DarthWorm kullanıcısına yanıt
    Milyonda 1 ihtimal her bankada olabilir ayrıca gerçekliği bile şüpheli
  • 
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.