|
Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (378. sayfa)
-
-
Migrosta NFC kullanımına çözüm bulan birisi olursa bilgi verebilir mi -
Metal kart sahibi değilim troy platinum mevcut yanıltıcı olabilir dediğim ama sorunsuz çalışıyor bende NFC.
Uygulama kaynaklı kronik bir problem var tabi o da her güncelleme geldiğinde NFC tanımlı kartı boşa düşürüyor tekrar tanımlayınca düzeliyor. -
Sorun var sorunun ana nedenini buldum kendi şirketimde verifone marka pos cihazları da ay başından beri çalışmıyor kabul etmiyor ama diğer ingenico pos cihazlarımda çalışıyor migros da bulunan cihazlar verifone bilginize
-
Vakıfbank nfc sistemi ay başında bozuldu sildim yükledim tanımladım verifone pos cihazları harici hepsinde çalışıyor verifone pos cihazlarını tanımıyor şu anlık vakıfbank dan güncelleme bekliyoruz
-
muhtemelen yurtdışında kartını kopyaladılar arkadaşın. yoksa internete kpalıysa online zaten çekemezler ama kart kopyalandıysa posdan temassız limitleri dahilinde çekim yapıyor olabilirler.
genelde bu tarz post atanlar olayı abartıp kendi hatalarını da örtbas etmek istiyorlar. ama her şekilde şifresiz ve 3d olmadan yapılan işlemlerde o tarihlerde türkiyede olduğunu ispatlayıp parasını bankadan alır en kötü banka red verse dahi THH'den sonuç alır
zamanında benimde başıma gelmişti. almanyada sixt firmasından araç kiraladım, ülkeye döndükten 6 ay sonra hem internete hem de mail order kapalı kartımdan ücret kesintisi yaptı firma muhtemelen çalışanlardan biri kartı kopyaladı. bankaya itiraz ettim işlemin bana ait olmadığını o tarihte türkiye de olduğumu ispatladım ödemeyi bana 1 hafta içerisinde yaptılar ( garanti bankası )
-
Özel banka ile devlet bankası bir olmuyor hocam çözüm süreci anlamında özel bankalar bir tık daha önde oluyor
-
Of be nihayet,ne olduğunu anladım. Teşekkürler -
Arkadaşlar, vakıfbank pos çakışması varsa durum ilginç.
dün akşam denedim, itimat mağazasında çekti, 5 dk sonra migrosta dot dot dot diye hata verdi. NFC migrosta düzelirse bilgi paylaşalım lütfen
-
Ben bu SMS'i aldım: Bilgilendirme: Mobil Temassiz Odeme islemlerinize devam edebilmek icin kredi kartiniza tanimlama islemini tekrar yapmaniz gerekmektedir. Telefonunuzu Mobil temassiz odemeye acmak icin VakifBank Mobil'den Tum Islemler/Kredi Karti/ Mobil Temassiz Odeme Islemleri/Karti Kullanima Acma/Kapama adimlarini izleyerek tanimlanmasini istediginiz kartinizi acik/aktif hale getirebilirsiniz. Detayli bilgi icin web sitemizi ziyaret edebilirsiniz. -
Verifone marka pos larda çalışmıyor bunu vakıfbank ın kesinlikle bilmediğini yemin ederim ama kanıtlayamam😀
-
@intikam91 üstad aynı SMS bana da geldi (saat 11:05), bugün alışverişim yok ama yarın ya da perşembe günü deneyeceğim bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmutti -- 7 Ocak 2025; 14:38:51 > -
Banada sms geldi sözde düzeltilmiş -
3 farklı telefondan denedim yine kartı okumadı migrosta. -
Bende az önce migrosta kasada ve jet kasada denedim olmadı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exqwerex -- 7 Ocak 2025; 18:21:10 > -
Her ay sürekli katıldığım sorunsuz puanlarım yatıyordu bu ay yatmadı aldığım akaryakıt lar gözükmüyor sorunsuz olarak gözüküyordu şimdi gözükmüyor dün yatması gerekiyordu her tarafı bug kaynıyor bankanın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burak550 -- 8 Ocak 2025; 9:21:32 > -
Akaryakıt ve elektronik yatmadı.Gida yattı. -
bana hepsi yatmış. şimdi kontrol ettim eksik yok
-
Aynısı oldu bendede, talep oluşturdum
-
arkadaşlar bu talep oluşturmayı nereden yapıyorsunuz. bize yazın bölümünde başlıkları seçtikten sonra talebin oluşturulacağı boş beyaz sayfa artık gelmiyor, cepte kazan'a bakın diyor ( ne alakaysa ).. internet sitesinde aynı yeri buldum belki mobil uygulama sıkıntılıdır diye, orada talebi yazıyorsun ama bu sefer de gönder e basıldığında göndermiyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X