Şimdi Ara

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (376. sayfa)

6 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 4 Misafir - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.550
Cevap
426
Favori
843.157
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
46 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Uzun süredir benim silinmiyordu. Geçen ay iki puanım silindi hala yatmadı. 10’una kadar gelmezse kayıt açıcam
  • adioses A kullanıcısına yanıt
    Benim de bugün yine çalışmadı,telefonu sorunlu desem,ykb tanıtınca nfc calisiyor,demek ki vakıfbank da bir sorun var,kendileri bilir.
  • Happy-Go-Lucky kullanıcısına yanıt
    Hediye kartta sınır yok. Geçen ay 4000 TL yükledim. Tek seferde.
  • K_TT kullanıcısına yanıt

hediye karta yükleme sınırı var daha önce arkadaşın dediği gibi 2000tl yada 2500tl idi sonra 4000tl yükseltildi. 2025 yılı için güncel maksimum yükleme limiti kaç bilmiyorum. lcw sormak lazım

eğer değişmediyse hala maks 4000tl yükleniyor

• Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar

Yani harika bir kampanya,hemen faydalanmak lazım.
  • JaWs1903 J kullanıcısına yanıt

Hangi kampanyalar silindi hocam onu görebiliyormusunuz

• Lcw mağazadan 3000 tl yükledim bakalım puan gelecek mi bu arada güncel tutar 4000 miş
  • gezginci06 G kullanıcısına yanıt

Uygulamayı silip tekrar yükleyip NFC tanimlatip denediniz mi hocam

• Lcw Mağazadan hediye kartı Chipin ile almak mümkün değilmiş, bugün mağazadan öğrendim.
  • Merhabalar, metal platinium plus’ta aidat var mı? Varsa aidatı iade ediyorlar mı?
  • Istanbul havalimani lounge olayi kalkmis sabiha sadece gecerli ankara ile yanlis bakmadiysam kotu oldu
  • r__kara kullanıcısına yanıt
    Denedim,bir başka yerde oldu,bugün migrosda yine olmadı.Ykb ile oldu.
  • Fashfedden alisveris yapanlara bir sorum var. Gecen ay 3000'e 750 puan kampanyasindan kazak satin aldim. Urun geldi ama bedeni kucuk geldi. Iade talebi olusturdum ama bu sefer bizim puan yalan olacak. Hediye ceki vs yapilamiyor mu?
  • Arkadaşlar selam, ben de Vakıf Milplus Platinum var, 6 ay önce çıkarttım.

Şimdi de Platinum Plus Metal'e başvurdum, o da teslimatta. Puan kazanıp kullanacağım ama şöyle bir sorunum var; cepte kazan'a girdiğimde puan veren hiçbir kampanya görünmüyor.

Sadece taksit ve indirim kampanyaları görünüyor.

Play store'da güncelleme de yok.

MH tel açtım, kendileri oradan katılma haklarımın olduğunu gördüklerini ve uygulamayı silip tekrar yüklememi istedi.

Yaptım ama sorun hala devam ediyor.

Kayıt oluşturuldu ama ben bir cacık çıkacağını, halkedeceklerini sanmıyorum.

Telefonum da eski değil bu arada. Mevcut tüm uygulamaların güncellemesini alıyor.

Bu tarz bir sorunla karşılaşıp aşan oldu mu?

• gezginci06 G kullanıcısına yanıt
    Benimki de aynısı.
  • Doory kullanıcısına yanıt

aynısı benim arkadaşımın başına geldi. mh aradığında kartının katlı puan kullanımına dolayısıyla puan kazanımına kapalı olduğunu ilettiler. sizde de benzer durum olabilir diyecektim ama siz mh arayıp sormuşsunuz

bence farklı bir mh arayıp tekrar bu dediğim özelinde sorun kontrol etsinler. acemi birine denk gelmiş olabilirsiniz

• istanbul615 kullanıcısına yanıt
    Yok hocam yapılmıyor. Fashfedden aldıgınız ürünün satıcısı kim ?
  • yurtbeyi kullanıcısına yanıt

yapmıyorlar hocam.

ayrıca satıcısı olan marka da ilgilenmiyor, DeSA'dan almıştım mağazada değişim yapmadılar.

• yurtbeyi kullanıcısına yanıt

satıcı occasion

• istanbul615 kullanıcısına yanıt
    Occasion mağazasında değişim yapabilirsin hocam. Ben aldıgım bütün ğrünleri mağazalarda değiştirdim
  • 
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.