Şimdi Ara

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (443. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: metinser , dbmersin56 , ardnz , JaWs1903 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 10 Misafir (1 Mobil) - 11 Masaüstü3 Mobil1 iOS
5 sn
8.883
Cevap
497
Favori
985.237
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 441442443444445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten rezil bir oran ama harcama yapıyoruz sonuçta %3’te 0’dan büyük hocam ne yapalım hiç yoktan iyidir.
    Damlaya damlaya göl olur misali.
    Alternatifim yok şu anda olsa anında oraya kayıcam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Triplxt. kullanıcısına yanıt
    Lcw ve marka kampanyaları her zaman geç gelir hocam vakıfa nedense öyle bir adetleri var.
    Shop&fly kullanıyorum ben ama neredeyse elle tutulur hiç kampanyası yok.

• JaWs1903 J kullanıcısına yanıt

Evet sorun yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 100$ harcamaya %5 indirim geldi

• Arkadaşlar bankalar gizli gizli anlaşıyorlar aralarında, geçen ay Halkbank kalmıştı markete 1000 TL ye 100 TL veren, o da bu ay diğerlerine uydu.

Ülkede nerede vatandaş lehine rekabet var ki, burada olsun? hepsi harcama miktarını yükseltiyor, eticaret, market vb. Hani puanlar da yükselse neyse ama o yükselmiyor, aynı yerde kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xmutti -- 3 Nisan 2025; 10:20:58 >

Adios bitik. YKB puan toplaması çok sıkıntılı bir banka. Kendi POS'u olsun istiyor, kendi POS'u olmayınca puan vermiyor, buradan direkt puan kaybediyor. Temmuzdan şubata kadar doğru dürüst kampanya bile yapmadılar, 1 lira bile puan kazanamadım. Mil kartı olarak asla değerlendirilmemeli.

Shop&Fly kötünün idare ederi durumda, kampanyalar az. Kolay puan kazanabilecek QR ödeme, THY uçak biletlerini yurtdışı alım saydığı için 500 liralık mil verdiği yurtdışı ödeme kampanyaları var ama onun dışında market, giyim, e-ticaret vs. için limitler artık yüksek. Arada kişiye özel kelepir kampanyalar verebiliyor. Uçak bileti alırken taksit yapmama gibi bir saçmalığı var (THY'de öyle, Pegasus uzun süredir kullanmadığımdan ona bir şey diyemem).

Wings'i bilmiyorum, limit açamadıklarından alamadım. Kullanan varsa görüşlerini duymak isterim.

Fakat işin aslı, mil kartları bile isteye bitiriliyor artık. Puan toplamayı git gide zorlaştıracaklar. Zaten şu enflasyonda hala verdikleri 100 liralık puanlar, neye yarasın.

• xmutti X kullanıcısına yanıt

Halkbank uzun süre market/restoran 750 lira üzerinden götürmüştü, şimdi hem kampanyaları ayırdılar hem de restoran 1500, market 2000 lira olmuş, verdiği puan da 75/100 lira.

Vatandaş, devletin herhangi bir kurumu kapsamında hiç bir şekilde umuru değil.

• indiroglu İ kullanıcısına yanıt
    Ben wings kullanıyorum kasımdan beri. Kampanyaları fena değil ona göre alışveriş yaparsanız kazandırıyor. Ayrıca birçok indirim fırsatı da sunuyor restoran indirimleri dahil.

Kasımdan bu yana 14bin lira indirim kazandım. 1.265.000 mil kazandım bu da 12.650₺ yurtiçi bilet yada 25.300₺ yurdışı bilet sayılıyor.

Wings şu ana kadar kullandığım en iyi kredi kartı başka hiçbir bankada kredi kartında bunların yarısı kadar fayda görmedim.

• tariiik T kullanıcısına yanıt

wings in hangi kartı var hocam sizde?

• LynXMaSTeR kullanıcısına yanıt
    Black

• tariiik T kullanıcısına yanıt

Kafam karıştı şimdi, ben Shop&Fly'da Kasım 2023'ten beri 16 bin liralık mil biriktirebildim, öyle bir indirimi falan da yok. 😁 Wings'e mi geçsem diye düşündüm vallaha. 😁

Wings Black iseniz herhalde bankada birikim var. Bu kartlar birikimi olmayanlar için de artık pek bir şey vermiyor, onu da hesaba katmak lazım.

Shop&fly ın yurtdışı kampanyaları iyi gidiyor bu aralar

agoda dan rezervasyon yaptırdım yurtdışı saydı . Varlık varsa zaten çarpan artıyor iyi oluyor . Millerin harcandığı yerlerin fazla olması da güzel

wings i bilmiyorum bende nasıl oluyor . Free kart var bende çöp.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e_capkan -- 3 Nisan 2025; 16:44:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

varlık olayı da son zamanlarda çıktı, eskiden yoktu böyle, herkes ne güzel faydalanıyordu. şimdi bankalar da işe uyandı. zaten o kadar varlık bankada durdukça her gün kart parası kadar kazandırıyor, kartı kullanmanın bi manası kalmıyor.

• Saglık eczane de 3 taksitten 2 ye düşmüş bu ay. Her yerden kısıyorlar

• VakıfBank'ta yeni kart başvurusu yaparken gelire 2 milyon TL yazdım, yapay zeka tahminini 5 milyon TL olarak yaptı. Onaylamıyorsam mesaj atmamı ve başvurunun reddedileceğini söylüyor. Platinum Plus Metal kartına gerek kalmadan Reserve için 1 milyon TL limit alabilirim galiba artık. VakıfBank ile aylık harcamam en fazla 5000 TL olmuştur. Çoğunlukla 1000 TL bile harcamıyorum. Tahminleri neye göre yapıyor ki?  

vermezler gibi hocam son durumu paylaşırsan güzel olur

• Yarın sabah paylaşacağım. Sabah 5 gibi başvurum onaylanacakmış. Reddetmek için o saate kadar GELIRRET şeklinde mesaj atmamı istiyor ama hızlı onay mesajı yok. Çok garip. Umarım 1 milyon limit ile onaylanır. Diğer banka limitlerim zaten 2.500.000 TL üzerinde.

• Arkadaşlar reserve kart da worldcard demi world kampanyalarından platinum plus kart gibi faydalanabilir miyiz mesela LC Waikiki 1250/250 worldpuan gibi kampanyalara platinum plus kartla katılıp faydalanabiliyordum ona göre reserve kart da da bu ve benzeri world kampanyalarından faydalanabilirsek platinum plus kartı kapatmayı düşünüyorum birde bu lc Waikiki fiziki kampanyasından vs puan kazanmak için mobil temassız ödeme de yapsak geçerli sayıyor mu fiziki kartla mı yapmak lazım illa yoksa?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • JaWs1903 J kullanıcısına yanıt

Henüz bir ses yok. Umarım bu şekilde devam etmez. E-ticaret kampanyası katılırken hata verdiği için ona da katılamıyorum. iOS üzerinde direkt hata veriyor, Android telefonda da katılabiliyorum ama uygulamayı yeniden açtığımda katılımım iptal ediliyor.  Benzer bir sorun yaşayan var mı?

Teşekkürler. Durum böyleyse ailede pek seyahat etmeyen birisi üzerine VakıfBank kartı almayı düşünüyorum. Wings kartımın da lounge dışında pek faydasını görmedim.

• 
Sayfa: önceki 441442443444445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.