kredi kartı borcu öder gibi kapatıcaz sanırım avans puanı? daha önce hiç kullanmadığım için böyle basit sorular soruyorum ama kusura bakmayın :) müşteri hizmetleriyle görüştüm ancak çok da bilgili değiller, sürekli bekletip bekletip cevap veriyorlar. bi denerim bakalım bilet tarihi netleşince, olmazsa telefonla alırız artık. |
Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (441. sayfa)

-
-
müşteri hizmetleri çok bilgili değil sanırım hocam, her sorumda beni 2-3 dakika müzik dinlemeye bıraktı :)
eğer tüm bedel buna dahilse çok iyimiş. normalde bilet ajette 3000 lira civarında, milplusta 5000 lira görünüyor ancak avans puanla alınca 2000 liraya gelecek. bileti aldıktan sonra ekstre zamanı da avans borcunu kapatırım zaten. bundan sonra sürekli kullanırım ben burayı.
-
Avans puanı ekstre oder gibi degil. Kazandıgın puanlardan dusuyor. -2000 puan borcun var diyelim. Puan kazandıkca sıfırlayacaksın. En azından işbankta oyleydi. Bunda da oyledir aynı mantık
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
sadece kazanılan puanlarla mı kapatabiliyoruz avans puanı? o zaman zor iş. borç olarak ödense iyiydi (:
-
Tabi yoksa bi mantıgı kalmaz. Banka sana kartı kullandırtıyor 6 aysa 6 ay bıyunca puanları takip edip kapatmaya calısacaksın. Diyelim doldu suren kapatamadıgın puanı 2,5 la çarpıp borc olarak 6. Ay sonunda ekstrene yansıtıyor. Hic ugrasmazsan kapatmayla 6 ay otelemiş gibi oluyosun harcamanı aslında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardnz -- 25 Mart 2025; 16:20:7 >
daha önce hiç kullanmadığım için bilemedim. teşekkür ederim hocam bilgi için.
aslında 6 ay erteleme gibi kullanmak da mantıklıymış. ancak milplustaki fiyatlar piyasadaki fiyatların baya üzerinde. kullanılan avanslar nakit ile kapatılıyor olsaydı şahane olurdu (:
-
avans puanı kazandığınız puanlar ile kapabilirsiniz. eğer ki verilen termin içerisinde avansı kapatamaz iseniz; süre sonunda kalan avans puan 2,5 ile çarpılıp sizden tahsil edilir.
-
Toplam harcama 25bin olunca 1 gün sonra yatıyor, ekstre ile alakası yok. Ama sanal kartdan yapılan harcamalar sayılmıyor.
-
Milplus sitesinde avans puan kullanan oldu mu yakın zamanda?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ekspress kartlarla kampanyaya katılmak için ektra bir şey yapmak gerekiyor mu?
-
İki gün önce kullandım hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Vakıfbank kredi kartı harcamasında sektör bilgisini nereden görebiliriz?
Her ay kampanyalar daha ne kadar kötü olabilirki diyoruz ve bir dahaki ay gerçekten daha da kötüsü geliyor gerçekten inanılmaz
Aynen oyle.
E ticaret 3000 olmus
Gıda ilk 2000 i saymıyor.
Saglık eczane taksiti yok şimdilik ( belki düşer yarın birgun)
Bi akaryakıt sabit
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardnz -- 1 Nisan 2025; 0:30:19 >
Yapı Kredi kampanyaları gelince düzeleceğini düşünüyorum. FashFed, Lacoste ve LC Waikiki kampanyaları iyi puan kazandırıyor. FashFed sitesinde 5000 TL alışverişe 1000 TL indirim ve 600 TL Worldpuan kampanyası oldukça iyi. Yine LC Waikiki için 2500 TL’ye 500 TL verirse evde giymek için tişört gibi ürünler alınabilir. Mobil temassız da 500 TL’ye 30 TL olmuş.
Bu arada Pegasus uçak biletlerini görebilen var mı? Seyahat hattı sanki daha önce satıyordu ama göremedim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 1 Nisan 2025; 0:32:19 >
FashFed ve lcw puanları gayet iyi oluyor ama sonuçta alışverişe zorluyor. En işimize gelen Market ve e-ticaret ama oranları okadar düşürdülerki uğraşmaya değmeyecek bu ay
Milplusda hiç yoktu sanki seyehat hattından alınıyor
Otel rezervasyonu için https://milplus.com.tr sitesini mi kullanıyoruz arkadaşlar?
-
O bile sabit değil, Akaryakıt 250’ydi geçen ay, 200e düşmüş. Martın sonunda yapıkrediye gelen mediamarkt gelmedi bize. İyice yok ettiler kartı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X