< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (439. sayfa)

-
-
Platinum plusta kart aidatı var mı hocam? Sitesinde aidat yok yazıyor. Ona göre başvuru yapacağım ben de
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Platinum Plus olanda yok, metal olanda 1400₺ aidat var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Temaasiz migroslarda tekrar sorun yaşayan oldu mu
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kullanmadım daha. Kartın geldiği zarfta da ekstra bir bilgi yoktu. Ama kart limitimi arttırmıyordu vakıf, bu kart üzerinden arttırım isteği yaptıgimda anında onaylandı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkaon -- 20 Mart 2025; 16:49:53 >
-
Aylık 2000 tl indirim limitiniz dolmuş olabilir.
Ben paylastiginiz goruntunun ilk satirinda gunluk 500 tl yazisi goruyorum. Bence bundan kaynakli
Mevduat şartını karşılıyorsa günlük 1200 tl limit.
Vakıfbank sigorta harcamalarına taksit yapmıyor muydu? Kampanyası ne gün bitti? 2 gün önce trafik sigortamı yaptım ancak ücretli taksitlendirme çıkıyor. Kampanyalarda aradım bulamadım. Ama karttan çektirmeden önce kampanyalarda sigorta ve vergi ödemelerinize 4 taksit kampanyası gördüğümden eminim...
-
yok hocam 1400 tl daha alma hakkım vardı.
-
Gunluk 500 tl diyor hocam
günlük en fazla 1200 tl diyor
-
mevduatın varsa 2m üzeri kayıt ac hocam eksik yatırmışlar 1200₺ yatırmaları gerekiyor.
pazartesi arayacağım bakalım ne cevap verecekler.
-
Sayın Yetkili,
Bankanızın “Tüm Restoran Harcamalarında %20’ye Varan Kampanya”sı kapsamında, son dört hanesi 0000 ile biten Platin Plus kartımla, 21/03/2025 tarihinde Ziya Şark Sofrası adlı işletmede 11.250₺ tutarında restoran harcaması gerçekleştirdim. Kampanya koşullarını incelediğimde, harcamam üzerinden tarafıma 1.200₺ iade edilmesi gerektiğini tespit ettim. Ancak, kartıma yalnızca 500₺ tutarında iade yapıldığını gördüm.
Bankanızda 2 milyon TL üzeri mevduatım bulunmakta olup, söz konusu kampanyadan eksiksiz olarak yararlanma hakkımın olduğunu düşünmekteyim. Yaşanan bu hata nedeniyle, eksik kalan 700₺’lik iadenin en kısa sürede kartıma yatırılmasını talep ediyorum.
Gereğinin yapılmasını rica eder, iyi çalışmalar dilerim.
Direk bize ulaşın kısmından gönder hocam vakit kaybetme onlarda kayıt oluşturacaklar.
Metnini ben hazırladım.
hocam çok teşekkür ederim sağolun.Emek verdiniz.
-
Sadece vergi kampanyası var şuanda
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sigorta için de vardı diye hatırlıyorum o yüzden sormuştum.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X