Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (440. sayfa)

-
-
Merhabalar,
Çok önemli bilgiler vermişsiniz. Teşekkür ederim.
Bu bilgilere nereden sahip olduğunuzu merak ettim doğrusu.
Sizce private metal kart mı yoksa reserve kart mı daha özellikli? Benim aldığım bilgilere göre private metal daha özellikli ama alma koşulları daha kolay olduğu için şüpheye düştüm.
Bilginiz varsa paylaşmanızı rica ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Milplus internet sitesinde 2 kartı birleştirme, avans kullanma seçenekleri var mı?
Avans var, ancak 2 kartı birleştirme hiç bir yerde yok...
Hocam yanlış hatırlamıyorsam geçen sene tatilde iki kartında puanlarını kullanıp avans çekmiştim seyahat hattı üzerinden.
Arkadaşlar vakif metal kartim var tatil 17400tl.
Kartta 3500 puan var. 2500 avans kullansam. X2.5 ile 15bin yapıyor. Bunu düşüp kalan 2400tl yi nakit çeker mi Seyehat hattı?
Puandan ve avanstan sonra geri kalanı kartla ödeyebiliyorsunuz.
-
hiç puan olmasa da avans puan ile 2,5 kat değerli olarak uçak bileti alabiliyor muyuz acaba?
mesela normalde alacağım bilet 3000 lira, ancak milplusta 5000 lira görünüyor, tamamını avans puanla alsam bana maliyeti 2000 lira mı olacak?
-
Milplus seyahat hattından metal kartlar ile yapacağın tüm otel ve uçak rezervasyonlarında, ister avans ister mevcut puanlarınız 2,5 kat değerlidir, tecrübe edildi hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realjackal -- 25 Mart 2025; 7:17:58 > -
hocam dün gece internet sayfası üzerinden bilet almaya çalıştım, ancak puan kullanma kısmını göremedim, sadece kart bilgilerini girme kısmı var ve ödeme yap diyor, puan kullan vs diye bi buton koymamışlar. internet sayfasında nasıl kullanılıyor acaba bu avans puanlar biliyor musunuz?
-
25bin harcamaya 500 puan ne zaöan yatıyor. Ekstre kesilince mi? Atıyorum 2 ekstre toplamı 25 bini gecince mi yatacak?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Dönem içi toplamda 25 bin'e ulaştığında anında yatıyor
-
avans kullanımında web sitesinde sorunlar var. eğer avans kullanacaksınız call center arayın telefon ile yapın işlemleri
-
Kartı yeni aldım. İlk ay 19 bin. Bu ay da şimdilik 14 bin harcama oldu. Totalde gecti ama yatmadı. Mobilden bize yazın kısmından mı talep gondereyim
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En son ödeme kısmında kart bilgilerini girince bu şekilde çıktı. Benim kartta 4,71 puan var, 2,5 ile çarpılmış halde 11,78 olarak gösteriyor. Şimdi sorum şu: Burada görünen 5226,355 TL yi milplus avans kullanarak öde seçeneğini seçersem kredi kartıma bunun 2,5 ile bölünmüş hali 2090 TL mi yansıyacak? Ben bu tutarı 2-3 ay içinde ödediğimde tekrardan bu avansı kullanabilecek miyim? Ayrıca bu avans tutarına hizmet bedeli de dahil mi, yoksa onu ayrıca mı çekecek karttan?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LynXMaSTeR -- 25 Mart 2025; 10:46:18 >
-
evet 2090tl puan avans kullanıp eksiye düşeceksin. sanırım 6 ay içinde kapatman gerekiyor. tüm avansı kapattığında tekrardan avans çekebiliyorsun
yeni avans çekmek için eski borcun %100 kapatılması şartı var. ama o menü de avans seçip ilerleyince 3d secure sonrası sistem hata verdi bende alamadım birde siz deneyin. en son pes edip mh aramıştım
-
quote:
Orijinalden alıntı: LynXMaSTeREn son ödeme kısmında kart bilgilerini girince bu şekilde çıktı. Benim kartta 4,71 puan var, 2,5 ile çarpılmış halde 11,78 olarak gösteriyor. Şimdi sorum şu: Burada görünen 5226,355 TL yi milplus avans kullanarak öde seçeneğini seçersem kredi kartıma bunun 2,5 ile bölünmüş hali 2090 TL mi yansıyacak? Ben bu tutarı 2-3 ay içinde ödediğimde tekrardan bu avansı kullanabilecek miyim? Ayrıca bu avans tutarına hizmet bedeli de dahil mi, yoksa onu ayrıca mı çekecek karttan?
eklediğiniz görselde vergi ve hizmet bedeli dahil eklenmiş hali 5238,13 görünüyor.
kullandığınız avans puanın 2,5 misli bedelden düşüyor. size de avans puan kadar yansıyor.
Ben yerinizde olsam telefonda bu işlemi yapar, aklıma takılan soruları da anlık sorardım.
-
Güncel ekstre dönemi içerisinde yer alan harcamaların toplamı 25 bini geçtiği an yatıyor. Bir önceki ekstrede olan harcamalar dahil olmaz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X