Şimdi Ara

Vakıfbank Platinum Plus / Platinum Plus Metal kartlar (444. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
8.876
Cevap
497
Favori
984.151
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 440441442443444
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Platinum Plus Metal için ek kart çıkartmayı deneyen oldu mu? Platinum Plus olarak veriliyorsa ek kartta lounge için 30.000 TL harcama istiyor mu?

• Triplxt. kullanıcısına yanıt

sizi 5 milyon geliriniz var olarak biliyorlar (:

bir arkadaş da benzer şekilde düşük rakam girmişti, banka daha yüksek gösterdi, platinum plus a başvurmuştu ancak platinum one onaylayıp göndermişler. tekrardan plus için başvurduk ama iptal ettiler. sizde de böyle bir durum olma ihtimali yüksek.

• Platinum plus mı yoksa metal mi almak lazım acaba? 1400 TL kart ücreti fazla geliyor 😂

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

son durum ne hocam red mi yedin

• Yapboz06 Y kullanıcısına yanıt

aylık 30k harcama yapabiliyorsan metal kart al.

harcama sözüne 1800tl iade veriyor.

400tl de ilave sana kalıyor.

eğer 30k aylık harcama ciron yok ise plastik kart.

• Platinum Plus Metal olarak mevcut limitimle onaylandı. Bir kuruş bile fazlasını vermedi. Elle artırmayı denedim ama Sky Limit’ten daha yukarı gitmiyor. Ek kart başvurusu yapmayı da yarın deneyeceğim çünkü henüz kart gözükmüyor.  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 6 Nisan 2025; 13:22:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Benimde çocuğun okulu için Lcw harcamam var bekliyorum maks 2-3 gün daha beklerim gelmezse alıcam mecbur.

Bende de aynı durum olmuştu kayıt açtım hallettiler ama çoğu kampanyada alışverişten önce veya sonra katılım yapabilirsiniz yazar. O yüzden çok birşey farketmiyor

• JaWs1903 J kullanıcısına yanıt

Teşekkürler, ben de kayıt açayım en iyisi. LCW için Yapı Kredi’de de kampanya mevcut. En kötü durumda normal 500 TL puan kazanabilirsiniz.

• Platinum Plus Metal'den kart ücreti alıp iade ediyorlar mı arkadaşlar maaş müşterisine?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Uygulamaya koyu mod gelmiş. Gördüğüm en iğrenç şeyler sırasında ilk ona girer.

garantide değiştirmiş temayı çok kötü olmuş

• *EKSeLaNS* kullanıcısına yanıt
    hayır ancak harcama profili yüksek olan müşterilere kıyak geçebiliyorlar bazen

• Avanspuan ile mlilplustan bilet alabilir miyiz

• Drbikeey D kullanıcısına yanıt

Ödeme aşamasında kart bilgileri girilince avans kullanma seçeneği geliyor. Alabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Triplxt. -- 6 Nisan 2025; 23:11:59 >
  • *EKSeLaNS* kullanıcısına yanıt

bunu ben de merak ediyorum, seneye öğrenicez sanırım (:

• 
Sayfa: önceki 440441442443444
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.