Şimdi Ara

Vakıfbank Worldcard Giyim, ayakkabı ve aksesuar 200/15 toplam 45 TL puan (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
7
Favori
4.554
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • symbol23 S kullanıcısına yanıt

Bütün poslar kuyum geçiyor diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • pasaport02 P kullanıcısına yanıt

denediniz mi?

• realforever31 R kullanıcısına yanıt
    Farkli sanirim hocam
  • Altungold" tüm posları kuyum. Öyle elektronik, giyim vs. posları artık milattan önce kaldı. Kendinizi gereksiz yere şimdilik yormayın, ama ileride pos değişirse orasını bilemem.

Vakıfbank her zaman ki gibi sürprizini yaptı ; ceptekazan uygulamasında işlem sayılmamış görünüyor. Müşteri hizmetlerini aradım, neden dahil olmadı dedim. Onlarda ( 2 müşteri temsilcisi) kampanyayı ekranda görüntüleyemiyorlarmış, o yüzden ileriki günlerde arayın dediler. Bu kampanya için değmez artık uğraşmaya.

• ahmet0691 A kullanıcısına yanıt
    Vakıfbankta 1 gün sonra yanıyordu genelde. Ben mi yanlış hatırlıyorum
  • wiru5 kullanıcısına yanıt

Kusura bakmayın ben daha yeniyim, internetim de yeni bağlandı.

• ahmet0691 A kullanıcısına yanıt
    İşlemi bugün yaptıysanız yarını bekleyin bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: wiru5

İşlemi bugün yaptıysanız yarını bekleyin bence.

Konu içinde mesajlarım dikkatli okursanız ne demek istediğimi anlarsınız. Siz benim yazdıklarıma değil, işlemin yapıldıktan 1 gün sonra sayılacağını yazmaya odaklanmışsınız.

Vakıfbankın yıllardır müşterisiyim. Konu içinde de daha önceleri ceptekazan uygulamasında saydığı halde puanların yatırılmadığından bahsetmiştim. Ben işlemi dün yaptım. normalde bu gün en geç saat 9:00 gibi ceptekazan uygulamasında görünmesi gerekiyordu. Belkide sitemsel bir hata vardır, umarım öyledir.

Amacım sizinle polemiğe girmek değil, selamlar.

• Ben de ag axess posundan comboyu denedim, 3x300 kampanyasında sayaç işlemiş olmasına rağmen bu kampanya için işlemedi. M.h yi arayacaktım fakat yukarıda bir arkadaşım zaten aramış, ay sonu kayıt açtırırız artık.

• çok güzelde vakıfbank worl puanlar nasıl harcanacak o sıkıntı

• a50 A kullanıcısına yanıt

Carrefour da veya Shell de geçiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmet0691

Altungold" tüm posları kuyum. Öyle elektronik, giyim vs. posları artık milattan önce kaldı. Kendinizi gereksiz yere şimdilik yormayın, ama ileride pos değişirse orasını bilemem.

Vakıfbank her zaman ki gibi sürprizini yaptı ; ceptekazan uygulamasında işlem sayılmamış görünüyor. Müşteri hizmetlerini aradım, neden dahil olmadı dedim. Onlarda ( 2 müşteri temsilcisi) kampanyayı ekranda görüntüleyemiyorlarmış, o yüzden ileriki günlerde arayın dediler. Bu kampanya için değmez artık uğraşmaya.

Dün altungolddan 300 tl lik alışveriş yaptım 300 e 30 kampanyasına saymış ama 45 TL kampanyasına saymamış. Vakıfbank şaşırtmadı gene aynı 2 kampanyaya saymıyor, daha önce defalarca başıma gelmesine rağmen gene aynı tuzağa düştüm boşuna aramayın diyecekleri cevap belli iki kampanyaya saymaz miktarı büyük olana sayar diyecekler...

• egridereli kullanıcısına yanıt

Ben 300 kampanyasını daha önce tamamlamıştım. Benimkinde kombo yok.

** Yukarıda bir arkadaş axess posundan işlem yapmış, ben de maximum posundan işlem 200 TL. lik yapmıştım.

Daha önceki mesajımda bahsettiğim gibi altungold da posların hepsi aynı sektör. Sorun poslar da değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmet0691 -- 15 Aralık 2020; 12:35:1 >
  • Kampanya şartlarında diğer kampanyalarla birlesmez diye bir madde yok diye hatırlıyorum. Kayıt açtırarak sorunun çözülmesi muhtemel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 15 Aralık 2020; 12:36:21 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmet0691

Ben 300 kampanyasını daha önce tamamlamıştım. Benimkinde kombo yok.

** Yukarıda bir arkadaş axess posundan işlem yapmış, ben de maximum posundan işlem 200 TL. lik yapmıştım.

Daha önceki mesajımda bahsettiğim gibi altungold da posların hepsi aynı sektör. Sorun poslar da değil.

islem provizyonda (dun altungold yapmistim)

1ne saymis,1ne saymamis

• faithgebze F kullanıcısına yanıt
    Hangisine saymış hocam
  • VakıfBank'ın kampanyalarına katıldığımızı değmez puan vermemek için elinden geleni yapıyor takibi zor şartları imkansız katılmamak en iyisi

• Bugün vakıfbank ile mobil ödeme yapabilen oldu mu? Bi sorun var sanırım mobil ödeme sisteminde

• karacafc K kullanıcısına yanıt
    Ag ile nasıl bir kombo yapılır hocam biraz daha detaylı anlatabilecek var mı ?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.