Şimdi Ara

Vakıfbank worldkarta 5x100 tlye 75 worldpuan

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
11
Favori
1.679
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kampanya: VakifBank Worldcard'la 30 Nisan'a kadar farkli gunlerde yapacaginiz 5 adet 100TL ve uzeri harcamaniza 75TL Worldpuan. KATIL yazip bir bosluk birakin, kartin son 6 hanesini 6635'e gonderin.
    Kişiye özel olabilir. Mesaj olarak bilgilendirme geldi NISAN kampanyasi ile de birlesirse süper olacak gibi.

• kampanya guzel, Kisiye ozel mi acaba.
  • KATIL KAMPANYASINA KATILIMINIZ BASARILIDIR. KAMPANYA KOSULLARINA GORE ISLEMLERINIZ KONTROL EDILEREK ODULUNUZ 12 MAYIS TARIHINDE YUKLENECEKTIR.

Sanirim genel kampanya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sak0575 -- 5 Nisan 2016; 17:46:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sak0575

KATIL KAMPANYASINA KATILIMINIZ BASARILIDIR. KAMPANYA KOSULLARINA GORE ISLEMLERINIZ KONTROL EDILEREK ODULUNUZ 12 MAYIS TARIHINDE YUKLENECEKTIR.

Sanirim genel kampanya
    katıldık gitti bakalım, şu şartlar açıkça ortaya çıksın buralar çok değerlenir:)
  • Hadi bakalım hayırlısı
  • Oha, vakiftan beklenmeyecek kadar iyi
  • uzun numarası neydi bunların?
  • Link bulmalıyız
  • Sitede kampanya görülmüyor. Nisan ile birleşmez herhalde. Vakıftan bu kadar cömertlik beklemiyorum :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: 111222333hhh

Sitede kampanya görülmüyor. Nisan ile birleşmez herhalde. Vakıftan bu kadar cömertlik beklemiyorum :)

asrın kombosu olur nediosn hcm
  • 111222333hhh kullanıcısına yanıt
    Mesaj gelen arkadaş için birleşmemesi için bir neden yok, hayırlı olsun ona ama mesaj kişisel kampanya gibi. ve haliyle sitesinde yok. vakıfta kişisel kampanyalara mesaj atınca onay cevabı geliyor ama puan yatmıyor diye biliyorum. o yüzden boşuna sevindik büyük ihtimalle
  • Evet kisiye ozel kampanya varsa baska kart kullanicisi sansini deneyip kampanyaya katilmak isterse katiliminiz basarili sekilde alindi diyor fakat puan yatmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KARACABEYY -- 5 Nisan 2016; 18:47:20 >
  • Bana da geldi sms. Kartı kullanmıyorum uzun zamandır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KARACABEYY

Evet kisiye ozel kampanya varsa baska kart kullanicisi sansini deneyip kampanyaya katilmak isterse katiliminiz basarili sekilde alindi diyor fakat puan yatmiyor.
    http://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/vadaadan-bonkor-bahar-kampanyasibr-50-tl-worldpuan/s-23/c-7058.aspx

Burada Vakıfbank kartlarının da dahil olduğu yazıyor.

• Bu o kampanya degil hocam farkli.
  • KATIL KAMPANYASINA KATILIMINIZ BASARILIDIR. KAMPANYA KOSULLARINA GORE ISLEMLERINIZ KONTROL EDILEREK ODULUNUZ 12 MAYIS TARIHINDE YUKLENECEKTIR.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shaq Diesel

http://www.worldcard.com.tr/kampanyalarimiz/world-kampanyalari/vadaadan-bonkor-bahar-kampanyasibr-50-tl-worldpuan/s-23/c-7058.aspx

Burada Vakıfbank kartlarının da dahil olduğu yazıyor.

Bu bahsettiğiniz kampanyanın vkfworlddeki karşılığı:
    https://www.vakifkart.com.tr/kampanyalar/266-vakifbank-worldcarddan-50-tl-worldpuan-hediye

• Kişiye özel kampanya ise (ki öyle görünüyor) sms e olumlu dönüş gelse de puan yatmıyor
  • dj.trust.06 D kullanıcısına yanıt
    75 lirayı görünce YKB Cüzdan kampanyasına aklım gitmiş, yanlışlık olmuş. Kusura bakmayın
  • 111222333hhh kullanıcısına yanıt
    Vakif hic birzaman bu kadar cömert olmadi
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.