Şimdi Ara

Vakıflar Genel Müdürlüğü Bursu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
168
Cevap
3
Favori
38.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yaw bu burs ne zaman yatırılıyor, bu sene kazandım bütün belgeleri teslim ettim, hala para yatırılmamış,

Bu bursu alan kimse yok mu?
  • Arkadaşlar burslar yatırılmış. Yalnız aylık 1000 tl burs hikayesi yalan çıktı, reklam amaçlıymış! Aylık sadece 200 tl yatacak.
  • Kardeşim kime yatmış ne zaman yatmış. Hergün kontrol ediyorum yatan birşey yok. Adamları aradım, çalışmalarımız sürüyor, 15-20 güne anca yatar dedi. Sallıyor musunuz ne yapıyorsunuz anlamadım ki!
  • Postan P kullanıcısına yanıt
    Burada amacım arkadaşları bilgilendirmek ve haberdar etmek. Bu hadsizse cevabını iade ediyorum. Bu nezaketsizliğine rağmen bilgilendirmeye devam edeceğim; bursların ilk yatırılış tarihi bölgeden bölgeye değişiyor. Yatırıldığında fark da yatıyor, yani ocak ve şubat bursları da yatıyor. Senin bulunduğun bölgenin müdürlüğü bursunu yatırdıktan sonra belli bir periyot kazanacak. Şimdiden hayırlı olsun!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaulAusterior -- 4 Mart 2015; 22:48:31 >
  • PaulAusterior P kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım böyle bir durum var ise, bunu diğer mesajında belirteceksin. Benim bu platformda sana ulaşıp sorma imkanım vardı, olmayanların da söylediklerinin yalan olmasını düşündürdün. Buradan birçok şey çıkar. Her bölgenin bursları yatırma zamanı farklı ise, ve bunu biliyorsan, zamanında burslarını alamayan insanların aklında soru işareti kalmaması için doğru düzgün belirtme yapmalısın. Yarım yamalak bilgi vermekle, insanları ikileme itmekle haklı ve doğru birşey yapmış olmazsın. Cevabın için teşekkür ederim.
  • Arkadaşlar Adana'da olupta yüksek öğrenim için olan bursu alan oldu mu? Daha yatırmamışlar mart bitecek nerdeyse.

--Güncelleme--
    Telefonla arayıp sorduk arkadaşlar adana da 14 nisan da yatacakmış burslar. Yatırmasaydınız keşke okul bitiyor zaten, diyemedik :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pillipilot -- 25 Mart 2015; 0:51:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya kyk nın geri ödemelisinden yararlanıp aynı zamanda vakıflar bursu da alan var mı aranızda

• ffmmyy F kullanıcısına yanıt
    Kredi alanlar faydalanabiliyor mu cidden @ffmmyy

• Tauriel kullanıcısına yanıt
    Kyk geri ödemelisinden mi bahsediyosun kardeşim? @Tauriel

• Arkadaşlar burs veren güncel kurum ve vakıflar listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. Şu anda Vakıflar Genel Müdürlüğü burslarına başvurular başladı..
    http://www.edebiyatciyim.com/burs-basvurulari-ve-burslar-hakkinda-bilgi/
  • Kardeş merhaba merak ettim burs para yattimi sana vgm

• Beyler anadoly üniversitesi ingilizce iktisat 2.sınıf okuyorum. Gelme ihtimali var mı yoksa sadece tıp hukuk kazananlara mı çıkıyor
  • Bölümle ilgisi yok diye biliyorum.Maddi duruma göre veriyorlar.
  • Kangal Alır kullanıcısına yanıt
    Eger öyleyse almam lazım. Asgari ucret ev yok araba yok tek kişi çalışıyor. Ben sehir disinda okuyorum. Resmen kredi ile yaşıyorum.buna rağmen çıkmazsa demek ki ülke ne durumda.

• Bi sıkıntı mı var ocak bursu yatmadı henüz, sizlerde durum nedir?

• 7nbitirdin 7 kullanıcısına yanıt
    evet bende de hala yatmadı.

• Dün aradım aciklamayi planliyoruz duyurulari takio edin dediler ama hala açıklanmadı. Görünüşe göre bursu ocak ayinda almak pek mümkün olmayacak.

8 aylik burs verilecegi yazılmış. Ekim, Kasim, Aralık ve Ocak ayi burslari birlikte yatacak diyebilir miyiz ? Böyle olutsa iyi olur sene basindan beri girdiğimiz eksiden kurtuluruz.

Tabii bunu yaninda hiç çıkmama ihtimali de var.

-Düzenleme : Ilk yil 5 aymis. Yani ocakta sadece 250 tl yatacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moral Veren Adam -- 28 Aralık 2017; 12:10:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam

Dün aradım aciklamayi planliyoruz duyurulari takio edin dediler ama hala açıklanmadı. Görünüşe göre bursu ocak ayinda almak pek mümkün olmayacak.

8 aylik burs verilecegi yazılmış. Ekim, Kasim, Aralık ve Ocak ayi burslari birlikte yatacak diyebilir miyiz ? Böyle olutsa iyi olur sene basindan beri girdiğimiz eksiden kurtuluruz.

Kardeşim maillerinizide bi kontrol edin bende başvurdum,çıkarsa falan haberiniz olsun veya açıklandıysa birbirimizi haberdar edelim 5 gün geçti size falan çıktı mı mail falan geldi mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: 21olcaybaba21

quote:

Orijinalden alıntı: Moral Veren Adam

Dün aradım aciklamayi planliyoruz duyurulari takio edin dediler ama hala açıklanmadı. Görünüşe göre bursu ocak ayinda almak pek mümkün olmayacak.

Kardeşim maillerinizide bi kontrol edin bende başvurdum,çıkarsa falan haberiniz olsun veya açıklandıysa birbirimizi haberdar edelim 5 gün geçti size falan çıktı mı mail falan geldi mi?

BIr kez daha aradim ocağın ikinci haftasinda aciklanacagini soylediler.

• Vgm bursuna başvurdum bugünde aradım haftaya açıklanır dediler fakat alttan dersim 5 tane bakıyolar mı notlarımıza ayrıca annem sigortalı babamsa emekli burs çıkarmı bi bilgisi olan varmı umarım çıkar çünkü ailemden maddi destek almıyorum :) fikri olan cevaplarsa sevinirim

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.