Zamanında az mı oynardım GTA2 yi . Kışın okuldan gelip direk bilgisayar başına iftara kadar hala hatırlarım
En başında Lara Croft'un da ilk zamanlardaki halini gösteriyodu :D Tomb Raider'ı da inceliycek misiniz?
PSone'da oynadığım en iyi 5 oyundan birisidir Gta 2 o zaman çok güzeldi ve etkileyeciydi aynı zamanda Gta vice city 80 yıllları insanlara geri gewtirmişti san andreas ise rap dünyasında ayrı bir yapım olarak tarihe geçti
En çok oynadığım GTA oyunu, serinin ilk oyunudur herhalde. Yıllar çabuk geçiyor...
GTA 1 Zamanlarında küçüktüm :) gidip diskete çektirirdik hey gidi hey 2 yi yıllarca oynadım :) 3 çıktığında 3DFX Voodoo ekran kartını emekliye ayırıp gforce 32mb lık bi ekran kartı almıştım yememişti :D sonra 64lük almıştık olmuştu o zamanlar mb larla ölçerdik ekran kartlarını. Vice city de helikopter bulmak için harcadığım saatler dodoyla uçmaya çalışmalar falan. San Andreas çıktığında cebimde param yoktu kuzenimi çağırmıştım bi saatlik yoldan alıp gelmişti 4'mü 4 işkenceydi :D İşlemciye overclock yapardım biraz düzelirdi tak ısınırdı kasanın kapağının dibinde vantilatör çalıştırarak oynadım şaka yapmıyorum GTA Başkadır ya
GTA 3'ü asla unutamam
harikaydı
İlk oyunum GTAIII tü.Kasa kasa zor oynardık gelmez o yıllar bir daha
Gta II ile başlamıstım.. arabadan hangı tusla inilecegini bilmedigim için int. cafe sahibine sormustum
Serinin en büyük oyunu ve en sevdiğim oyunu: GTA: San Andreas.
rezerved bi ara bakarım
Serinin en iyi oyunu, en çok oynanabilirliği, en eğlenceli oyunu bana göre San Andreas'tır.
Madem konu tekrar gün yüzüne çıkartılmış yazalım bir şeyler. Gerçekten tüm aramalarıma rağmen 2 bölüm bulabildim bu kadar güzel bir program sadece iki bölüm yapılıp bırakılması bizler için üzücü. "Bire Bir Haber" gibi güzel bir seri olabilecek nitelikte ve yeterince malzeme de mevcut iken devam etmeniz dileğiyle. İyi çalışmalar.
GTA hayatimin oyunu tum anilarimi canlandiran oyun. ilk PC aldigimizda CD oyun diye bir dergide GTA 1'i gormustum abim alip eve geldiginde oyunu deli gibi sevinmistim basindan kalkmazdik. Sonra GTA 2 cikti yine basindan kalkamazdik, GTA 3 ise dergide resimlerini gordugumde sok olmustum resmen bambaska bir seydi anlatilamazdi. Simdi 30 FPS'den asagisi kesmiyor, ben GTA 3'u resimleri oynatir gibi oynayip bitirmistim resmen 2, 3 saniyede bir kare atliyordu kac FPS oldugunu siz tahmin edin artik :D Sirf San Andreas icin PS2 almistim ve 7, 8 kere bitirdigimi hatirlarim baska oyun oynamamistim resmen PS2'de. Hala unutamam o zamanlari artik oyle seyler hic olmuyor hersey cok siradanlasti oyun dunyasinda.
gta1 de koşan adamları peşime takıp, hepsini tren rayında çarparak öldürürdüm hey gidi günler
Ben RC Helikopter görevini küçükken kasan pcde yapmıştım hiçte zor değildi bi elim klavyede bi elim pudingte bitirmiştim.Ama gördüğüme göre çoğu kişinin en zorlandığı görev bu.
hemen oynu yukleyip basliyorum:) yillar sonra oyun oynamak vay vay
quote:
Orijinalden alıntı: By_e
[html]Vakti Zamanında programının bu sefer ki konuğu Grand Theft Auto Serisi!<p>[bscvp=2715]</p><br/><br/>[Kunye=22-4][/html]
Erdinç reiz kaç aydır hasret kaldık senin şu vakti zamanında programına gitmeden devamı gelse çok iyi olur