Şimdi Ara

Vakti Zamanında - Grand Theft Auto Serisi (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
1
Favori
44.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Süper bir oyundu be !!!
  • çocukken hep bu vice city i oynar sınıfta birbirimize anlatırdık ey gidi günler eyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
  • Valla GTA oyunlarının hepsini ayrı ayrı kendi dönemlerinde oynamış biri olarak, bana bu video hiç yeterli gelmedi. Video için teşekkürler.
    Fifa incelemesinde sıra gta demiştim, çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu.

Sırada Commandos, Warcraft, Half Life yada Age of Empires serisi de olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 19 Ağustos 2011; 4:20:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

Valla GTA oyunlarının hepsini ayrı ayrı kendi dönemlerinde oynamış biri olarak, bana bu video hiç yeterli gelmedi. Video için teşekkürler.
    Fifa incelemesinde sıra gta demiştim, çok iyi de oldu çok güzel iyi oldu.

Sırada Commandos, Warcraft, Half Life yada Age of Empires serisi de olabilir.

Tombraider,resident evil???
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lifetaker

GTA 2 yi çok oynamıştım zamanında. O zaman resmen zombi olmuştum oyunu görünce. İzlemesi çok güzeldi. TEşekkürler.

+1905. şarkıyı duyunca bile tüylerim diken diken oldu

• Mesajım bulunsun.
  • Tomb Raider da demiştim fakat resident evil konusunda pek katılmayacağım. Zira capcom arcade dışında o konuda pek tuttuğum bir firma değil.
  • rindiman sakın bana resident evil oynunun kötü olduğunu söyleme türünde en iyi olarak görüyor çoğu kişi onu ben resident evil ı istiyorum 15 . yılını kutluo adamlar korkuya ve aksiyon çok şey kattılar
  • Ovv içim bi değişik oldu la
  • quote:

Orijinalden alıntı: leon123321

rindiman sakın bana resident evil oynunun kötü olduğunu söyleme türünde en iyi olarak görüyor çoğu kişi onu ben resident evil ı istiyorum 15 . yılını kutluo adamlar korkuya ve aksiyon çok şey kattılar

Beğendiğim en iyi oyunu 3.sü nemesis idi. kötü demedim zaten, ben beğenmiyorum ve sanırım beğenmeme özgürlüğümü belirtme hakkım var. Var mı?
  • GTA San Andreas vazgeçilmezimdir :)
  • Bir dahaki programda da Resident Evil'a el atarsanız tadından yenmez
  • ilk gta mecaramı dün gibi hatırlıyorum 97 senesinde 3. sınıfa giderken o zaman ilk pc im olmuştu.babamın bana aldığı bir oyun dergisi vardı cd yi taktım ve oyunlara bakarken gta ayı gördüm yanda açıklaması vardı arabalı hırsızlı güzel bir oyun diye yazıyordu merka edip yükledim.tabi oyun demo olduğu için 400 sn süren vardı ondan sonra oyun kapanıyordu.neyse oyuna girdim ilk başta ne yapmam gerektiğini anlayamamıştım sağa sola koşturuyordum .bu ne biçim bir oyun dedim kendi kendime amacını anlayamamıştım daha sonra kaza eseri enter tuşuna bastım yanımda duran arabaya bindi adam.bu çok hoşuma gitmişti.şehir dolaşıyordum ama daha amacını anlayamamıştım daha oyunun sonra tlefon kulubelerini fark ettim.yavaş yavaş oturuyordu herşey yoluna.en sonunda fark ettimki serinin bütün oyunlarını oynamıştım.ama dedikleri gibi gta4 bende diğerleri kadar etki bırakmadı görüntüler felan kaliteydi ama bi eksiklik vardı sanki ruhu yoktu.

• San Andreas başlı başına bir seriydi, gizemler, uzaylılar, 6 tane ceset, HAARP falan filan Dünya tarihinin en iyi 3 oyunu arasına sokarım kendi listemde.GTA IV fenomen olmayı başaramamış ama çok sağlam bir oyundu, grafiklerde hep Rockstar kötü olarak kalmaya başlamıştı ki Midnight Club ve IV yardı geldi grafikleri.IV'den de keyif almıştım ama San Andreas şimdi full savele olsada oynasak be.
  • harika olmus. Ellerinize sağlık
  • bence de güzel olmuş
  • Çok güzel olmuş. İnsan bu kadar mı düzgün Türkçe kullanır :)
  • GTA (ilk oyun)
    ve GTA 2...

Şu iki oyundan aldığım zevki, bu iki oyuna harcadığım vakti bi çok şeyde bulamamışımdır. Ellerine sağlık Erdinç.
  • GTA 1-2 süperdi,ama ben en fazla 3 ü oynamıştım..Baya farklı gelmişti diğer oyunlardan,zaten derler ya gta 3. oyununda devrim yaptı diye..Zaten ondan sonrasını pek oynamadım,gta 3 ün geliştirilmiş versiyonları gibi geliyo diğerleri..
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.