Şimdi Ara

Vakti Zamanında - Grand Theft Auto Serisi (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
213
Cevap
1
Favori
44.996
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • gerçekten harika olmuş ellerinize sağlık

bu vakti zamanında programının 1. bölümünü bulamadım ben ?
  • Harika bir seriydi eskiden, 2D'lerde kurukafalı işaretleri alırdık kiiiill firenziiii diye bir ses gelirdi herkesi yakardık.
    Sonra Vice City gibi bir efsane geldi, şu satın alınabilen taksicinin yerini bulamadan yatıp rüyamda bütün akşam orayı görmüştüm...

Çok eğlenceli bir oyundu, bence gerçekçilik uğruna mahvedilmiş bir seri.
  • GTA 4 'e kötü diyen arkadaşlar pc de etki yaratamadı diyen arkadaşlar çoğunuzun pc'si açamadı da böyle konuşuyorsunuz.. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

GTA 4 'e kötü diyen arkadaşlar pc de etki yaratamadı diyen arkadaşlar çoğunuzun pc'si açamadı da böyle konuşuyorsunuz.. :)

Artık gta4'ü oynamıyıp, görmeyen kişi kalmadı sen takma kafanı böyle şeylere, ve "yaratmak" kelimesine azcık dikkat
  • İşte tam bu noktada oyuncuların damarına bastın erdinç abi :)
  • hey gidi günler hey
  • Harika olmuş ya (Y)
  • 1 ve 2yi nasıl deli gibi oynardım ya..sonradan 3 çıktı onu da az oynadım.vice city bücürlerin eline geçince gta'nın adını duymak istemedim.

yalan da değil hani birsürü kaliteli yapım varken şu anki bebeler tutturmuş gta4 gta4..gta4ü hiç oynamadım vice ve sa'yı da azar azar oynadım.yine de 1 ve 2den aldığım keyfi hiçbiri veremez tabi.

ayrıca, 3ten önceki oyunların birinde altın sarısı bir easter egg vardı diye hatırlıyorum.tank gibiydi ama değildi.yanlış hatırlıyor da olabilirim.başka hatırlayan arkadaşlar varsa ve hangisinde olduğunu söylerse sevinirim (london olabilir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmpnk94

gerçekten harika olmuş ellerinize sağlık

bu vakti zamanında programının 1. bölümünü bulamadım ben ?

http://www.donanimhaber.com/tm.asp?m=50621123&mpage=1
  • gta 4 TAMAMEN REZALET!!!,nerde o harika vice city ne kadar uzun zmn oynatmıştı beni gta 4'se tam bi katliam,,
    oyunun pc uyarlamasını amatör programcılara yaptırmışlar binlerce patchle dahi çözülemeyen grafik sorunları var.Bunla beraber adamı yönetmek hayli güç(dier oyunlara nazaran)sağa çeviriyosun adam sağa süzülüyo,sıkışmalar,buglar,grafik sorunları,takılmalar,oyundan atmalar ve üstüne üstlük 15GB alan offki ne of...Bugüne kadar birçok oyunu oynamama rağmen hiçbiri gta 4 kadar sorunlu değildi(iphone 4lerin en pahalı tel olup anten problemli olması gibi)
    Ve biz gta bağımlıları herşeye rağmen var gücümüzle oyunun orasını burasını adete bi oyun programcısına dönüşerek düzeltmemize rağmen oyun en fazla %80 sorunsuz oynanabiliyor.Bi sorun kendinize kaçınız oyunu taktığı gibi yükleyip oynadı yada nikoyu yönetmek çok kolay ve eğlenceli geldi???
    Tek kelimeyle bu kadar kitleyi arkasına toplamış olmanın güveniyle NE SUNSAN YER bunlar mantığyla hala deliler gibi oyanan oyun.Vice citynin e

• ve san andreastaki rpg öğeleri örneğin spor yaparak güçlenme gibi durumları dahada detaylandırsalar ve yine san andreastaki gibi çeteler ve bölge savaşları olsa harika olurdu,o bölge savaşları başlarda amma geriyodu beni cidden gerilim yaşıyodum yav!
  • Guzel Paylasım
  • arkadaşlar biriniz dünyanın en güçlü oyn karakteri turnuvası yapsa
  • Bu vakti zamanında incelemeleri guzel hatıralar acısından cok iyi oluyor saolun valla.

Hepsini kacırmadan oynadım ve benim kisisel favorim, oynarken en cok eglendigim ve ana menu muziginin hastası oldugum GTA 2'dir. Özellikle 2. sehri cok severdim surekli su kanalındaki rampalardan felan atlar Redneck'lerin mekanını dagıtırdım..
    Bu arada GTA3'u internet kafe'de bitirmistim o zamanlar okul cıkışı cafe'ye kosar hep aynı bilgisayarın basına otururdum tabii arasıra dolu olurdu o zaman da oturanı yalvar yakar baska pc'ye gecirtirdim. Heyt bee ne gunlerdi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 17 Ağustos 2011; 17:33:29 >

• Güzel bir paylaşım olmuş ellerinize sağlık
  • Oldukça Harika Bir İnceleme Olmuş..Sizden Prince Of Persia, Assassin Creed,Need For Speed İncelemelerinide Bekliyoruz... :) Başarılarınızın Devamını Dilerim...
  • quote:

Oldukça Harika Bir İnceleme Olmuş..Sizden Prince Of Persia, Assassin Creed,Need For Speed İncelemelerinide Bekliyoruz... :) Başarılarınızın Devamını Dilerim...

AC cok sacma olur gerisi ise cok iyi olur.
  • GTA Benim için bir fenomen ve vazgeçilmez kim ne derse desin
  • quote:

Orijinalden alıntı: soneday

quote:

GTA 4 'e kötü diyen arkadaşlar pc de etki yaratamadı diyen arkadaşlar çoğunuzun pc'si açamadı da böyle konuşuyorsunuz.. :)

Artık gta4'ü oynamıyıp, görmeyen kişi kalmadı sen takma kafanı böyle şeylere, ve "yaratmak" kelimesine azcık dikkat

Benim bilgisayarım gta4'ün çok daha fazlasını kaldırabiliyor mesela buna emin olabilirsin şuan bilgisayarda da yüklü oyun. Ama gerçekten zevk alarak oynayamıyorum. Örnek bir sürü para kazanıyoruz doğru düzgün harcayacak yer yok eski gta serisinde mesela vice city bir yerleri alıp para falan kazanıyorduk çok hoş oluyordu. Çok detay var ben eski serileri zevkle oynayıp bitirmiş biriyim fakat gta4'ü yeteri kadar zevkle oynayamadım şuan bilgisayarda sadece yer kaplamaktan ibaret.

• Gta oynucularını sevindiriyorsunuz
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.