Şimdi Ara

Vaktinde Manchester'ı Yıkan Efsane Kadro (96-97) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: samplus

quote:

Orijinalden alıntı: he_man

quote:

quote:

ilker ne yeteneksiz adamdı arkadaş, forvet olarak geldiği fenerbahçede, pareira baktı ki bu adamda hızdan başka bişey yok topa da basabiliyo, bunu sağbek yapmıştı

her maç sağ taraftan topu sürer sürer orta yapamadan topla auta çıkardı

Parreira mı? Ben kendimi bildim bileli ilker sağbek oynardı bizde. Sağ kanadı komple kullanırdı hatta hem sağ açık hem sağ bek. Çok süratli adamdı. Hayatı boyunca sadece 2 tane orta yapabilmiştir düzgün ikiside milli takımda. Biri Almanyaya biri Holandaya ikiside Hakan Şüküre.

İlker için Parreira zamanında sağ beke geçti iddiandada hala devam ediyorsun.

hem bilmiyosun hem ısrar ediyosun, hemde bilene de inanmıyosun.... Lan Pareiradan önce Sağ bek diye bişey mi vardı Fenerbahçede, 3-5-2 oynuyoduk zaten.
    Pareira geldi adam 94 dünya kupasındaki Brezilyanın taktiği olan 4-4-2 yi getirdi, tandeme uche-högh, solbek Erol yaptı. İlkeri de bugün Gökhan gönülün oynadığı bölgeye sağ beke koydu...

arkadaş blokla blokla bitmiyonuz

• quote:

Orijinalden alıntı: kayacaptain

O maçın skoru muazzamdı.Ama Fenerbahçe topu topu iki bilemedin üç kez Manu kalesine gidebilmişti.Biri zaten gol olmuştu.Bence Fenerbahçenin çok daha mükemmel oynadığı maçlar var.

doğru, pek de üstün bir maç olmadı. ancak old trafford cehenneminden gol yemeden çıkmak ve 3 pozisyondan birini gole çevirmek takdire layıktır.

mufc'nin as kadroyla(beckham,scholes,giggs,sheringam ve schmeichel gibi) çıktığı bir maç bu yani,şimdiki gibi yedeklerle falan da değil.

ama hepsinden öte mufc'nin yenilmezlik ünvanına son vermek; Paha biçilmezdi.

Ne gururla gitmiştim okula o gün yahu.

• allaaah fb taraftarı da bizimkiler gibi geçmişe saplanmaya başlamış yavaş yavaş. bizimkilerin "ama bizim uefa kupamız vaaar!!" kafasının farklı bi boyutunu yaşarsınız artık.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ilker ne yeteneksiz adamdı arkadaş, forvet olarak geldiği fenerbahçede, pareira baktı ki bu adamda hızdan başka bişey yok topa da basabiliyo, bunu sağbek yapmıştı

her maç sağ taraftan topu sürer sürer orta yapamadan topla auta çıkardı

Parreira mı? Ben kendimi bildim bileli ilker sağbek oynardı bizde. Sağ kanadı komple kullanırdı hatta hem sağ açık hem sağ bek. Çok süratli adamdı. Hayatı boyunca sadece 2 tane orta yapabilmiştir düzgün ikiside milli takımda. Biri Almanyaya biri Holandaya ikiside Hakan Şüküre.

İlker için Parreira zamanında sağ beke geçti iddiandada hala devam ediyorsun.

hem bilmiyosun hem ısrar ediyosun, hemde bilene de inanmıyosun.... Lan Pareiradan önce Sağ bek diye bişey mi vardı Fenerbahçede, 3-5-2 oynuyoduk zaten.
    Pareira geldi adam 94 dünya kupasındaki Brezilyanın taktiği olan 4-4-2 yi getirdi, tandeme uche-högh, solbek Erol yaptı. İlkeri de bugün Gökhan gönülün oynadığı bölgeye sağ beke koydu...

arkadaş blokla blokla bitmiyonuz

Bak oğlan benimle lanlı lunlu konuşma. Senin zaten saygı gösterilecek bir tarafında yokmuş. Neyine saygı istedin onuda anlamadım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.