Şimdi Ara

Vaktinde Manchester'ı Yıkan Efsane Kadro (96-97)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Malum,bugün Arsenal maçı var, biraz manidar oldu ama koymadan edemedim,nostalji güzeldir.

Kalın sağlıcakla.

Vaktinde Manchester'ı Yıkan Efsane Kadro (96-97)

• Takımın ortalaması 24-25 vay be
  • seçimzabıtkatibi kullanıcısına yanıt
    ilker ne yeteneksiz adamdı arkadaş, forvet olarak geldiği fenerbahçede, pareira baktı ki bu adamda hızdan başka bişey yok topa da basabiliyo, bunu sağbek yapmıştı

her maç sağ taraftan topu sürer sürer orta yapamadan topla auta çıkardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: he_man

ilker ne yeteneksiz adamdı arkadaş, forvet olarak geldiği fenerbahçede, pareira baktı ki bu adamda hızdan başka bişey yok topa da basabiliyo, bunu sağbek yapmıştı

kostadinov o dönemki Güizaydı, B.münihten almıştık çıldırtmıştı o sezon
  • Elvir BOLİÇ Yanlız takımda otuz üstü bir tek adam yok şimdi ihtiyarbahçe olmuşuz
  • Uche
  • @Cumadangeldim; kadroyu ilk incelediğimde benim de dikkatimi çeken o oldu, 30'un üstünde ne kadar az oyuncu var.

@he_man; ilker gerçekten de çok vasattı, bu kadroda gerçekten de vasat oyuncu çoktur ancak juve,united ve rapid'in bulunduğu gruptan ikinci olarak çıkmayı son anda kaybetmiştir bu takım.(7 puanla) ilginç değil mi ?

Kostadinov Guizanın halefidir aynen dediğin gibi, ama boliç kurtarıyordu adamım ya,jölene kurban senin

Bir de şu tarığa çok ümit bağlamıştım ama "adam alemci çıktı,yedi bitirdi kendini vol 966566556."

uche-högh, okochanın kırmızı kramponları,mustafa doğanın at kuyruu saçları...duygulandım vallahi.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Doğduğum dönemin kadrosuna bak be

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birde şimdi takıma bak ruhsuzlar sürüsü

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepiniz kadroya imrenerek bakmışsınız da o sezon 3. olmuşlar
  • Boliç-Uche-Högh-Bülent
  • iki sene önce maça gittik,feneriumun önünde bi kel var,adama bakıyorum bakıyorum tanıdık geliyor ama kim bilmiyorum..gelen geçen fotoğraf çektiriyor meğersem höghmüş

babama gösterdim şimdi takımı,çoğunu hatırladı..aralarında hasta birisi varmış ama çıkaramadı kim olduğunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cumadangeldim

Takımın ortalaması 24-25 vay be

Üşenmedim hesapladım 23.8
  • quote:

Parreira mı? Ben kendimi bildim bileli ilker sağbek oynardı bizde. Sağ kanadı komple kullanırdı hatta hem sağ açık hem sağ bek. Çok süratli adamdı. Hayatı boyunca sadece 2 tane orta yapabilmiştir düzgün ikiside milli takımda. Biri Almanyaya biri Holandaya ikiside Hakan Şüküre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri

Hepiniz kadroya imrenerek bakmışsınız da o sezon 3. olmuşlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Fatih:

iki sene önce maça gittik,feneriumun önünde bi kel var,adama bakıyorum bakıyorum tanıdık geliyor ama kim bilmiyorum..gelen geçen fotoğraf çektiriyor meğersem höghmüş

babama gösterdim şimdi takımı,çoğunu hatırladı..aralarında hasta birisi varmış ama çıkaramadı kim olduğunu.

Sedat Balkandı hasta olan. Vefat etti. Galatasaraydan gelmişti bize yanlış hatırlamıyorsam.
  • O maçın skoru muazzamdı.Ama Fenerbahçe topu topu iki bilemedin üç kez Manu kalesine gidebilmişti.Biri zaten gol olmuştu.Bence Fenerbahçenin çok daha mükemmel oynadığı maçlar var.
  • Yaş ortalamasına bak harika yahu...
  • quote:

Orijinalden alıntı: samplus

quote:

Parreira mı? Ben kendimi bildim bileli ilker sağbek oynardı bizde. Sağ kanadı komple kullanırdı hatta hem sağ açık hem sağ bek. Çok süratli adamdı. Hayatı boyunca sadece 2 tane orta yapabilmiştir düzgün ikiside milli takımda. Biri Almanyaya biri Holandaya ikiside Hakan Şüküre.

Eskiden büyüğe saygı vardı forumda neyse...

guus hiddink PSV yle UEFA şampiyonu olmuş hoca apoletiyle bize geldi, herkes hevesle ligin ilk maçını bekliyo, İlk maç abilerle mahalledeki kahvedeyim arkadaki masanın üstüne dizildik 3 bebe elimizde kola...
    Ligin ilk maçında o gün Aydınspor bize 6 tane attı, 3 ünü forvet oynayan İlker attı,

tahmin edileceği gibi ertesi sezon transfer ettik ligin parlayan forveti olarak, bizdeyken galatasaraya da bi golü vardır hatta tavana asmıştı voleyle...
    Ama tekniği falan çok yetersiz bi adam tabi, sadece süratiyle oynamaya çalışıyodu, Pareira gelişiyle sağ bek olarak oynamaya başladı sene 95

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: samplus

quote:

Eskiden büyüğe saygı vardı forumda neyse...

guus hiddink PSV yle UEFA şampiyonu olmuş hoca apoletiyle bize geldi, herkes hevesle ligin ilk maçını bekliyo, İlk maç abilerle mahalledeki kahvedeyim arkadaki masanın üstüne dizildik 3 bebe elimizde kola...
    Ligin ilk maçında o gün Aydınspor bize 6 tane attı, 3 ünü forvet oynayan İlker attı,

tahmin edileceği gibi ertesi sezon transfer ettik ligin parlayan forveti olarak, bizdeyken galatasaraya da bi golü vardır hatta tavana asmıştı voleyle...
    Ama tekniği falan çok yetersiz bi adam tabi, sadece süratiyle oynamaya çalışıyodu, Pareira gelişiyle sağ bek olarak oynamaya başladı sene 95

Şimdi yazdığım yazıda bir saygısızlık göremedimde neye saygı göstericem onuda anlamadım. İlker için Parreira zamanında sağ beke geçti iddiandada hala devam ediyorsun. Fenerbah.eye ilk geldiği sene forvet oynadı ondan sonra ful sağ kanat.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.