Şimdi Ara

Valbuena bir halta yaramıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • diegonun daha küçük ve hızlı versiyonu yaptığı hiçbir şey yok en azından aatıf takıma daha fazla tempo sağlıyor ha dakika 60-70 olur duran toplar için oyuncu lazım olur hasan alinin yerine kullanıcak o zaman alırım. Bırakın bu valbuena ayaklarını

• Valbueanayı kullanamıyor fener sorun o.Arkasında josef mehmetle olmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmperorMan

Valbueanayı kullanamıyor fener sorun o.Arkasında josef mehmetle olmaz

bırak bu işleri kendinizi kandırdınız yıllarca topal souza çok defansif diye sanki fifa oynuyoruz. 4 yıldır deniyo hocalar souza topal dışında orta saha olmuyo işte souza ozan mı olsun ? valbuena maç mı taşıyo o pasları souzaya mı atıcak topala mı ? forvete atıyo ama atamıyo işte
  • Aatıf tempo katıyormuş beyler dağılın. Tempo kata kata hala 0 gol 1 asistte herif. İnşallah azalarak biteceksiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RobinHood35

quote:

Orijinalden alıntı: EmperorMan

Valbueanayı kullanamıyor fener sorun o.Arkasında josef mehmetle olmaz

bırak bu işleri kendinizi kandırdınız yıllarca topal souza çok defansif diye sanki fifa oynuyoruz. 4 yıldır deniyo hocalar souza topal dışında orta saha olmuyo işte souza ozan mı olsun ? valbuena maç mı taşıyo o pasları souzaya mı atıcak topala mı ? forvete atıyo ama atamıyo işte

E bende onu diyorum,ozan olsa daha iyi olurdu
  • Gol ve asist yok ama tempo katiyo. Fifayi aradim. Artik tempo katan oyuncular sayesinde yenilsende 1 puan vericeklermis.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sizin şu cahil sadece isme bakan futbol görüşünüzden bıktım artık her puan kaybında valbuena nerdeciler robin van persie yedekken nedenn oynamıyocular yok souza-topal olmazcılar bırakın bu işleri ya sırf adam sivastan geldi diye adamı vurup kırıyonuz bırakın bu işleri naptı valbuena iki kişi çalımlayıp asist mi yaptı naptı ya?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Sizin şu cahil sadece isme bakan futbol görüşünüzden bıktım artık her puan kaybında valbuena nerdeciler robin van persie yedekken nedenn oynamıyocular yok souza-topal olmazcılar bırakın bu işleri ya sırf adam sivastan geldi diye adamı vurup kırıyonuz bırakın bu işleri naptı valbuena iki kişi çalımlayıp asist mi yaptı naptı ya?

Sen cok yanlis zamanda cok yanlis bir mevki icin savunuyorsun adami. Bir takimda mevkisinde daha iyi biri varken ve istatistikler acikca gosterdigi halde bir halta yaramiyor demen az cok belli ediyor. Genelin begendigi ama 10-20 kisinin begenmedigi filmler olur. Senin ki de o hesap. Kadro olarak zaten yerlerdeyiz. Iyisi varken neden daha kotusune eyvallah diyelim ki ? Daha iyisi olmasa haklisin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Sizin şu cahil sadece isme bakan futbol görüşünüzden bıktım artık her puan kaybında valbuena nerdeciler robin van persie yedekken nedenn oynamıyocular yok souza-topal olmazcılar bırakın bu işleri ya sırf adam sivastan geldi diye adamı vurup kırıyonuz bırakın bu işleri naptı valbuena iki kişi çalımlayıp asist mi yaptı naptı ya?

Ligin ilk yarısi yapti bunlari zaten?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RobinHood35 kullanıcısına yanıt
    quote:

valbuena iki kişi çalımlayıp asist mi yaptı naptı ya?

31 maç 6 gol 15 asist
  • Yerine oynayan Dirar, Aatif ne yapıyor? Futboldan hiç bir şey anlamıyorsunuz. Sizin zihniyetiniz bizi yönettiği için yıllardır böyleyiz.
  • Adami küstürdü simdi de alin bakin oynatiyorum bir halta yaramiyor dedirtiyor

• Ayrıca Şu Bomba İslayada değinmek lazım bi adam nasıl sürekli defansif hata yapar Şener bundan 2 gömlek daha üstün

• valbuena ideal halı saha oyuncusu.
  • Valbuena bu sistemde oynamıyor. Her sene böyle oluyor Vitorı Rvp diye yedik . Aykut Valbuena diye gidecek .

Bu hoca geldiyse adamın oynattığı oyuncuya sisteme ses etmemek lazım .

Neden Valbueananın 11 başladığı bir çok maçta puan kaybı oluyor . Bu bir rastlantımı bu adam bu kadar gol asist yaptı . Bunları hocanın onu verimli kullandığı için yapmıs olabilir mi ?

Fiziği Zayıf rakip üzerine oynuyor . 60 70 dk atıf dirar rakibi zorluyor . Valbuena giriyor skor yapıyor .

Sezon başından beri bu adam ilk 11 oynasa daha çok mu puan alacaktık .

Bu senede gitti . Seneye yeni yönetim yeni Td ve umarım artık gelen Td oynattığı oyunculara saygı duyan bir taraftar topluluğu olur .

• belki de oyun planıyla valbuenayi etkisizlestiriyor. tipki gulianoyu baslarda kullanamadığı gibi valbuenaya da kasitli yapıyor olabilir

• Adamı küstürdünüz
  • baris01 kullanıcısına yanıt
    Chelseanin yaptıgını biz yapsak başlardı bizim Duayen taraftar Costo şompoyonlok gotordo sotolomoz oynot kostoyo hoco diye aglamaya

• quote:

Orijinalden alıntı: Capire

Chelseanin yaptıgını biz yapsak başlardı bizim Duayen taraftar Costo şompoyonlok gotordo sotolomoz oynot kostoyo hoco diye aglamaya

Taraftarda ne istediğini bilmiyor ki Valbueana diyolar oynuyor bu sefer neden soldado yok demeye başlıyorlar .

O oynasa neden topal oynadı diyolar . Taraftarın isteği bitmiyor.

Valbueana ilk 11 değil miydi sezon başı Topal kadro dışıydı bu takım ne zaman puan toplamaya başladı . Osm maçından sonra Ozan kadro dışı Valbu yedek oldu . Topal 11 girdi. 3 senedir 3 hoca hepsi Topal Souza yapıyor . Hepsi yanlış taraftar mı doğru ?

Ozanın bursadayken bize gelmeden önceki sene bütün maçlarını izledim . İnş bu adamı alamzlar dedim . Biliyorum çünkü Aziz dayanamaz hele birde Gs, Bjk isterse havada karada kapar bu adamı nitekim yazın Emrenin yerine çift yönlü diye Ozan geldi takıma .

Bu takımda orta ikili mecbur Souza Topal oluyor . Kadro yapısı gereği bunu yapıyosun çift yönlü oynayacak adam yok . Ozan Tufan komple pozisyon hatası yapıyor .

Valbuena boşuma yedek kalmıyor . Takım genel olarak yetenek fakiri bu takımın maç kaZanması için topu vermesi lazım . Topu verecek ani pres yapacak fizikle oynayacak atacak az yicek . Konsantrasyonu düşük olduğu an Kayseriden Akhisardan oldugu gibi 3 yer .

Şampiyonluk şansımız çok düşük artık . Sene sonuna kadar yönetime sallamaya varım ama oynayan takıma destek olmak şart . Ikıncı bile olsak Clde değişen format ile gruplara kalma şansı var .

• Fenerbahcenin en buyuk 4 transferini acikliyorum;

1- Aziz Yildirim

2- Mahmut Uslu

3- Aykut Kocaman

4- Volkan Demirel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi geng -- 5 Mart 2018; 0:45:12 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.