Şimdi Ara

Valericans Clan PK Movie ' I & II '

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Daha önce charımla ilgili duo - trio pk movieleri paylaşmıştım : Iyi kötü yorum olmuştu human olup kurduğum clanla kayıt aldığım 2 pk moviesini burada paylaşmaya karar verdim : 2. Videodaki Army_Zeronun gözünden olan sahne hariç diğer tüm sahneler benim tarafımdan çekilmiştir.Umarım izlerken eğlenirsiniz

Valericans PK Movie " I "

http://www.youtube.com/watch?v=LFArJNjC1oY

Valericans PK Movie " II "
    http://www.youtube.com/watch?v=3R594Fy62o8

Launcelot / Valericans Clan Lideri.

• Eline Saglik Mert yine Ustaligini Konusturmussun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LeanderXeritax -- 21 Nisan 2012; 17:15:56 >
  • güzel video
  • yorumlara cevaplara bakarsak seviye sıfır. izlemedn kapattım
  • Üzerimize alınıcak bir seviyesizlik göremedim. Sanırsam sen yukarda ki arkadaşın yazı tipinden ötürü ön yargılı yaklaşan ayrıca kendini matah bir şey sanan bu forumun meşhur olan user kesiminde yer alıyorsun sanırsam :)
  • Banada böyle bir char lazım tam kafamdaki build yapılandırma ve itemler ne kadara mal olur yapmak yada almak istesem? Bu arada videoda güzel döktürmüşsünüz.
  • kendimi ne matah sanarım, ne üstün görürüm. oyunu oyun olduğu için oynarım. foruma fake üyelikler açıp kendi video mu yukarı çıkarmam. ayrıca forumu haziran 2006dan beri takip ederim. hiç öyle ünlü biride değilimdir, öyle bir çabamda olmadı.

seviye kısmına gelirsek;

Valericans Clan PK Movie ' I & II '

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arseniCem -- 23 Nisan 2012; 17:20:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2video'yuda sonuna kadar izledim neden diye sorarsan gerçekten bilmiyorum ama şarkılar hoşuma gitti ilk videoda pek zevk alamadım başlarında şarkılarla uyumu çok iyi yakalamışın rogue sahnelerin cok azdı ve tek videoda vardı o biraz üzdü Bir pirest rogue oyuncusu olarak warrior izlemek pek zevkli değil ama çok güzel sahneler ve playerlıklar var başarınız devamını dilerim

Tek ricam bütün şarkıların ismini yazarsan memnun olurum 2videonunda
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.