|
Valheim (Erken Erişim) [ANA KONU] (2. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Rwenzori
Oyunun tek kötü yanı bağımlılık yapıyor olması, sanırım 3 haneli rakamlar bile az gelir bu oyuna.
Bulunduğumuz kıta dışında çok farklı yerlerde var, ovalar, bataklıklar, tek vuruşta öldürecek kadar güçlü düşmanlar vs
Güçlü elbisem olmadığından dağa çıkamadım, kurt adamlar, kurtlar ... Deniz yılanları ...
600 MB ‘a bunca içerik akıl alır gibi değil.
Tek oynamakta güzel, çoklu oyunda, aslında çok kişi ile bir köy gibi bir yer yapma hayalim var güzel olur.35 saate geldim daha 2 biyom gördüm build yapıp ekipman kasmaktan basit bi köprü bile hammadde bulmasıyla 1 saat sürüyor. bu kadar kişi varsa bi köy yapılır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Egrino -- 12 Şubat 2021; 9:34:52 >
-
Valla ara ara oynuyorum ben de bayagi sariyor zaten deli gibi oynaniyor gercekten kaliteli oyun. Solo oynadigimdan biraz overwhelming geliyor ama solo da bayagi zevkli.
Oyunda guclenmenin onemi cok buyuk, oyle 10 saat oynadim kral oldum yok yani. Bayagi bi upgrade var oyunda, bayagi bi grind gerekiyor. Ozellikle gemi ile gezinmeyi cok sevdim, firtinada gemi ile gezinin muthis bir atmosfer oluyor. Isiklandirmalari mukemmel yapmislar, dalgalar vs inanilmaz guzel bir his veriyor.
2.bossu kestim, key verdi ne amaci var bilmiyorum.. Harita cok buyuk gezinmem falan lazim bayagi sanirim. Gormedigim cok biome var gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Egrino35 saate geldim daha 2 biyom gördüm build yapıp ekipman kasmaktan basit bi köprü bile hammadde bulmasıyla 1 saat sürüyor. bu kadar kişi varsa bi köy yapılır.
Alıntıları GösterHocam o çatıları nasıl yaptınız yukarı doğru ? Geçen bi solo gireyim dedim, evi buildlerken yaptığım taban kendi kendine yıkılıyor, sanırım altında destek olmadığı için.
Yukarıdaki yapıları nasıl koyuyorsunuz ?
-
quote:
Orijinalden alıntı: Quantum CoreHocam o çatıları nasıl yaptınız yukarı doğru ? Geçen bi solo gireyim dedim, evi buildlerken yaptığım taban kendi kendine yıkılıyor, sanırım altında destek olmadığı için.
Yukarıdaki yapıları nasıl koyuyorsunuz ?
Alıntıları Gösterevet hocam destek lazım. ama standart odunlarla yapamazsınız duvar ya da beam bile kullansanız birkaç bloktan sonra dayanıklılığı bitiyor.
core wood ile kirişler yaptım.
ilk mesajdaki 2. görseldeki ocağın çevresindeki odunlar core wooddan kirişler. yukarı doğru uzattım onları sonra normal wood ile beam attım çatıya destek.
hammer ile bloğun üstüne geldiğinizde bloğun kalan dayanıklılığı çıkıyor ordan da anlarsınız. kırmızılaştıkça üstüne taşıyabileceği yük azalıyor.
benim evin çatısında da değişik bir durum oldu bi tarafta sıkıntı olmazken diğer tarafta bacanın 1 bloğu kırılıyor nedense.
-
Adam baca yapmış amınım -
Ben bir oda kulübeyi zor yaptım ya, sen saray yapmışsın.
-
2 katlı yapı yaptım sahile manzarayı bozdu teke düşürdüm :) Bot yaptım karşıya geçtim öldüm herşey karşıda kaldı :) Bu arada tezgah 2. seviyede kaldı ne yapmam lazım iyi gelişmek için? Boss kesmedim henüz.
quote:
Orijinalden alıntı: RwenzoriBen bir oda kulübeyi zor yaptım ya, sen saray yapmışsın.
millet neler yapıyor hocam
longshiple de bi görsel ekliyim
@flonky
hocam boss kesin. ilk bossu kesmeniz lazım zaten kazma için zorunlu. kazmayla maden kasın. sanırım madensiz 3 yapabiliyor olmanız. tanning rack ve chopping block yapabiliyorsunuz. hangisini yapmadıysanız onu yapıp 3e çıkın.
-
Bir acemi olarak oyunu öğrenmiş arkadaşlar arıyorum :D oyunu aldım beraber oynamak isteyen varsa yazabilir. Tek oynamak nedense pek sarmadı beni. Daha çok co op bu oyun için daha iyi gibi duruyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Prometheus- -- 13 Şubat 2021; 22:32:58 > -
Oyunda değişik hatalar var. İlk boss u kestim maden çıkardım defin odalarına girdim kömür ve eritme ocaklarını kurdum hiçbir eksik yok baktım tezgah hala 2. seviye sonra daha önceden kurduğum deri tabaklamayı parçaladım başka yere kurdum bi baktım tezgah 3 olmuş. Bakalım tezgah 4 e nasıl hatalarla ulaşacaz :)
Dün ki gemi seyahati güzeldi hocam :)
3. boss için aynı şeyi söyleyemeyeceğim tabi.
Bu arada marketten kemer alacağıma TAÇ almışım ya, ışıklı bir tacım oldu, madenler için çok iyi baya aydınlatıyor.
Bende diyorum taşıma kapasitem neden artmıyor. 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 15 Şubat 2021; 8:26:56 > -
quote:
Orijinalden alıntı: BulutKedisiOyunda değişik hatalar var. İlk boss u kestim maden çıkardım defin odalarına girdim kömür ve eritme ocaklarını kurdum hiçbir eksik yok baktım tezgah hala 2. seviye sonra daha önceden kurduğum deri tabaklamayı parçaladım başka yere kurdum bi baktım tezgah 3 olmuş. Bakalım tezgah 4 e nasıl hatalarla ulaşacaz :)
hocam bana bug deme ya
daha dün akşam boss keserken öldüm mezar taşı çıkmadı. bildiğin oluşmadı. demir set gitti. öncesinde gittim copper kazdım geldim 20 küsür tane var üstümde. başladım e spamlamaya ocağa doldurmak için. bi baktım copperların hepsi gitmiş ocağa hiçbir şey koymamış. Erken erişimi oyunu göz yumucaz artık böyle şeylere.
dün güzeldi hocam evet.
fener de bu akşam için lazım olur bir şey olmaz
-
Bu akşam katılabilir miyim bilmiyorum hocam, dün çok oynadık, oldukça yorucuydu, boynum filan ağrımış. :) Çok keyifliydi ama çokta zaman kaybı oluyor, zamanı bereketli kullanamayınca üzülüyorum. Yine de belli olmaz.
Tacı satabilirim 300 küsüre aldım 400 ‘ e satarım.
Bu arada lades kemiği 3. boss’ tan düşüyormuş. -
oyun envanter piyasası oluşturdu mu hocam?
-
Anlayamadım hocam.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 17 Şubat 2021; 19:14:22 > -
düşenler steam üzerinden satılabiliyor mu demek istedim
-
Hayır hocam, bildiğim kadarıyla öyle bir şey yok, düşen bir şeylerde görmedim doğrusu.
-
Satışlar 13 günde 2 milyonu aştı.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 17 Şubat 2021; 19:35:5 > -
Arkadaşlar öldükten sonra düşen itemleri almak için tekrar gittim ancak alamadan öldüm. Itemler tamamen gidiyor mu?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X