Şimdi Ara

Valheim (Erken Erişim) [ANA KONU] (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
76
Cevap
1
Favori
6.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayır duruyor.

-

Kelleleri dekor yapmışlar beyler.

Valheim (Erken Erişim) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 17 Şubat 2021; 21:36:59 >
  • Bende 75 saat oynamışım. Epey sevdim oyunu merak ettiğiniz bir ayrıntı olursa sorabilirsiniz. Sadece " Plain " biomuna girmedim. Bir tek oranın teknolojisi kapalı bende geri kalan tüm biomları farmladım. Plain dışında tüm biomlar hakkında az çok bilgim var :)

Bunuda geçen gün yeni evi yaparken çekmiştim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Treth -- 18 Şubat 2021; 9:44:21 >

• arkadaşlar biz 4 arkadaş giriyoruz acaip lag oluyor 3 kişi girince lag kesiliyor nedendir acaba

• quote:

Orijinalden alıntı: Rwenzori

Hayır duruyor.

-

Kelleleri dekor yapmışlar beyler.

bronz yada çakmaktaşşı balta yapıp karanlık orman veya meadown da beyaz ağaçları kesersen iyi kalite odun verir. İyi kalite odun ile eşya tutacağı yapabilirsin. Eşya tutacağına kılıç kalkan ve yaratıklaradan düşen kelleri asabilirsin.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kage.

Valla ara ara oynuyorum ben de bayagi sariyor zaten deli gibi oynaniyor gercekten kaliteli oyun. Solo oynadigimdan biraz overwhelming geliyor ama solo da bayagi zevkli.

Oyunda guclenmenin onemi cok buyuk, oyle 10 saat oynadim kral oldum yok yani. Bayagi bi upgrade var oyunda, bayagi bi grind gerekiyor. Ozellikle gemi ile gezinmeyi cok sevdim, firtinada gemi ile gezinin muthis bir atmosfer oluyor. Isiklandirmalari mukemmel yapmislar, dalgalar vs inanilmaz guzel bir his veriyor.

2.bossu kestim, key verdi ne amaci var bilmiyorum.. Harita cok buyuk gezinmem falan lazim bayagi sanirim. Gormedigim cok biome var gibi.

Key Swamptaki Sunken Cyriptleri açmak için. Oradan hurda demir deri parçaları ve ancient bone farmlıyorsun. Swampa gideceğin zaman key hep yanında olsun. Çünkü 1 tane Sunken yok bir çok var. Demir çok lazım olacak çok farmlaman gerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Arkadaşlar öldükten sonra düşen itemleri almak için tekrar gittim ancak alamadan öldüm. Itemler tamamen gidiyor mu?

işaret kayboluyor ama taş yinede öldüğün yerde alabilirsin cesedini bulabilirsen tabi.

• çok survival seven biri değilim. daha önce bir kaç oyun denedim. şu oyunsuz zamanlarda arkadaşla beraber deneyelim dedik.

oyunun garip bir çekiciliği var. keyifli. işten dolayı akşamları oynuyoruz pek vaktimiz yok ama şimdiye kadar ilk 2 boss'u kestik. geyik ile ağaç olanı isimleri aklımda yok :D çok zorlanmadık dengeli bir zorluğu var oyunun.

craft olayı da öyle çok yorucu değil gayet tadında.

sağdan soldan gördüğümüz olaylar bizi daha da oynamaya teşvik ediyor. hayvan evcilleştirebiliyormuşuz. kurtlar yanınızda savaşabiliyormuş.

oyunun grafiklerinden midir boyudundan mıdır (500mb) beklentilerimi baya düşük tuttum ama oynadıkça şaşırtıyor beni.

normalde 20 dolar olup bizde 32tl ye satılması da güzel birşey. baştan değer mi diye düşünmüştüm ama gerçekten değer. ayrıca oyunun potansiyeli çok yüksek. çok daha farklı içerikler gelebilir. baya da popüler oldu, büyük firmalar satın almak için sıraya girmişlerdir diye düşünüyorum.

umarım düzgün bir şekilde geliştirmeye devam ederler. eğer bu tarz oyunları seviyorsanız bu oyun hoşunuza gider diye düşünüyorum. bir şans verin derim. saygılar...

• 4 kez görüyorum bunu evin etrafında..

• Satış rakamları 3 milyonu geçti.

• Valheim (Erken Erişim) [ANA KONU]

• Yapi yaparken koyduğumuz seyin 2 saniye sonra kendiliginden yıkılması altinda destek olmamasi mi ?
  • Ilk oyuna basladigimizda evi nereye yapalim bir de taş zor bulunuyor kayalari kazmak için kazma yok mu ?
  • Çok güzel bir çalışma olmuş :) İyi emek vermişsiniz^^

• quote:

Orijinalden alıntı: Treth

4 kez görüyorum bunu evin etrafında..

ben de bunun için gelmiştim. ne olduğu biliniyor mu? biz de arkadaşla 2. defa gördük. Odin olabilir mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takami59 -- 21 Şubat 2021; 22:58:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: takami59

ben de bunun için gelmiştim. ne olduğu biliniyor mu? biz de arkadaşla 2. defa gördük. Odin olabilir mi ?

Alıntıları Göster
    Aynen odin diyorlar. Valheim dünya ile valhalla arasında kalan odin in bazı yaratıkları hapsettiği arada kalmış bir diyar. Valhallaya gidip gidemeyeceğimiz başarılarımıza bakıyor.

Reis arada gelip izliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Yapi yaparken koyduğumuz seyin 2 saniye sonra kendiliginden yıkılması altinda destek olmamasi mi ?
    Evet. Sırası ile mavi yeşil sarı turuncu kırmızı rengini alır yaptıkların kırmızıya birşey eklersen çöker. Support beam ları kullanmaya özen göster.
  • Treth kullanıcısına yanıt
    Support beam ne hocam?
  • quote:

Orijinalden alıntı: general4242

Support beam ne hocam?
    İnşaat menüsünde nprmal odun core wood veya demir + corewood kullanılarak yapılan yatay dikey 45 derece veya 26 derece eğime sahip destek kütükleri var. Bunları birleşim yerlerine vb yerlere ekleyerek tabandan yukarıya destek veren bina iskeletleri oluşturabilirsin. Mesela benim attığım ilk resimde en dıştaki yatay kütükler çatı için yaptığım dış iskeleti oluşturuyor.
  • Yeni başlamış ve başlamak isteyen vede beraber köyler de ev yapıp güzel muhabbet tadında oynamak isteyen özel mesaj atsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.