Şimdi Ara

Valliant VCK TR 242-1 E ACİL YARDIM !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 1999 yapımı Valliant VCK TR 242-1 E kombim normal yanıyor fakat sıcak su ateşlemesi yapmıyıor yani su ısıtmama gibi bir problem oluştu servisi aradım geldiler anakart arızası dendi değişmesi gerek bu modalin tamiri olmaz dediler ve 380 tl servsis almayız 350 tl dediler anakartıda söküp götürtüler ne diyorsunuz kandırılmış olmuyayım..anakartı tamir edip değiştirdik şeklinde getirme ve kandırma olmasından endişeleniyorum yorumlarınızı bekliyorum özellikle bu işten anlayan arkadaşlardan..Valliant VCK TR 242-1 E anakart 350 TL midir? Bu arada 350 tl ye Yıllık Bakım da dahil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctopuz -- 10 Aralık 2013; 12:58:35 >

• 17 kişi bakmış yorum yok mu? kardeşlerim:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: ctopuz

17 kişi bakmış yorum yok mu? kardeşlerim:)

senin sorunun belli 3 yollu vana arızalıymış adamlarda kartı söküp götürmüş durum bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: kombiustası

quote:

senin sorunun belli 3 yollu vana arızalıymış adamlarda kartı söküp götürmüş durum bu

3 yollu vana ile anakart ne alaka? neden eskisini bırakmayıp götürürler ki?adamlar bugün geldi poşette 2 kart vardı kutusunda değildi sanki benim anakartı tamir ettrip getirdiler belki hiç anakart arızası yoktu ayak yaptılar çünkü bir çonta değiştirdiler.. dedim eski kartlarım nerede unuttuk yarın getirirz dediler. kombi bakımını da baştan savma yaptılar.. yani içime hiç sinmedi bu yüzden bir daha kombi ustası çağırmam üç kağıt yaptıklarını hissettim 350 tl az değil.. ve hakkmı helal etmiyorum... saten olay basit bir kere görünce ne yapılacağını çözüyor insan..bu tür üçkağıtaları müşteri yemiyor da yemiş gibi yapıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctopuz -- 23 Aralık 2013; 17:54:20 >

• quote:

quote:

quote:

3 yollu vana ile anakart ne alaka? neden eskisini bırakmayıp götürürler ki?adamlar bugün geldi poşette 2 kart vardı kutusunda değildi sanki benim anakartı tamir ettrip getirdiler belki hiç anakart arızası yoktı ayak yaptılar çünkü bir çonta değiştirdiler.. dedim eski kartlarım nerede unuttuk yarın getirirz dediler. kombi bakımını da baştan savma yaptılar.. yani içime hiç sinmedi bu yüzden bir daha kombi ustası çağırmam üç kağıt yaptıklarını hissettim 350 tl az değil.. ve hakkmı helal etmiyorum... saten olay basit bir kere görünce ne yapılacağını çözüyor insan..bu tür üçkağıtaları müşteri yemiyor da yemiş gibi yapıyor..

Valliant VCK TR 242-1 E  ACİL YARDIM !!!

• quote:

quote:

quote:

quote:

3 yollu vana ile anakart ne alaka? neden eskisini bırakmayıp götürürler ki?adamlar bugün geldi poşette 2 kart vardı kutusunda değildi sanki benim anakartı tamir ettrip getirdiler belki hiç anakart arızası yoktı ayak yaptılar çünkü bir çonta değiştirdiler.. dedim eski kartlarım nerede unuttuk yarın getirirz dediler. kombi bakımını da baştan savma yaptılar.. yani içime hiç sinmedi bu yüzden bir daha kombi ustası çağırmam üç kağıt yaptıklarını hissettim 350 tl az değil.. ve hakkmı helal etmiyorum... saten olay basit bir kere görünce ne yapılacağını çözüyor insan..bu tür üçkağıtaları müşteri yemiyor da yemiş gibi yapıyor..

Valliant VCK TR 242-1 E  ACİL YARDIM !!!

İyi de kardeşim tam bir cevap versen hiç açıklayıcı değil..şu şundan olur evet anakartı almaları gerek veya hayır seni keklemişler vs..

• bir bardak soğuk su iç üstüne olan olmuş daha :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2001 PALİO 1.2 S ACİL YARDIM
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 200 TL iade aldım arkadaşlar Sözüm meclisten dışarı dürüst olmayan sahtekar bir çok servis var aman dikkat!!! Yüksek fiyatlara ve konulan teşhise inanmayın!! ilk önce siz araştırın Yetkili servisleri dışında ufak tefek iş yapan usta amcalar var onlar daha dürüst oluyor..
  • Konuyu hortlatmış olacağım ama aynı kombiden bende de var ve aynı sorunu yaşıyorum. Servis çağırdım ve bana birkaç parça ismi sayıp 800 TL fiyat çıkardı. internette biraz araştırma yapınca arızanın büyük ihtimalle üç yollu vanadan kaynaklandığını düşünüyorum. Sizce ne yapmalıyım.
    Konu hakkında bilgisi olan arkadaşların yardımlarını bekliyorum.

Birde bilen arkadaşlar bu modelin kaç kw olduğunu yazmalarını rica ederim.
  • afuatp kullanıcısına yanıt
    3 yollu vana bu cihazın kronik sorunudur makul fiyatı deyişimi mümkün

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar yeni kombi aldığım için eski Valliant VCK TR 242 kombim evde boşta duruyor. Tamamını veya çalışan parçaları yedek parça için almak isteyen dm'den ulaşsın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.