Şimdi Ara

Valorant [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
601
Cevap
19
Favori
41.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
Giriş

usb ayarlarını düzelttim derken hangi ayarları düzelttiniz?

• Bir iki parça daha aldığımda belki başlayabilirim.

• Arkadaşlar derdin bumu diyeceksiniz ama hiç dikkatinizi çektimi; Türk ajan Fade'in açıklaması neden kötü ve son derece olumsuz bir hava estiriyor? Diğer ajan'lara baktım hiç bir ajan'ın açıklaması kötü değil. "Kelle Avcısı", "sırları gasp" etmek gibi tabirler hiç hoş değil bence. Diğerleri "Meksika'nın bağrından kopup gelmiş", "Bomba gibi bir kişilik", "Alman dahi killjoy", "Hindistan'ın kıyılarında gelen Harbor", "Faslı bilgi uzmanı", "Ganalı ajan Astra" "Aramıza şurdan katılan" gibi diğer ajanların açıklamaları iyi iken Fade'in açıklaması gerçekten itici ve son derece olumsuz. Neyse iyi forumlar.

• Sonunda Bronz 1'den başladığım oyunda tek başıma kendi emeğimle solo q girerek Immortal oldum. Tecrübelerimi aktarayım:

-Bronz'da fazla kalmadığım için ne yorum yapsam bilemedim. Geneli 8-10 yaş çocuktur bunların. Okuma yazma kitabı ile işleri bittiği gibi eve gelip Google'a Valorant yazar kayıt olurlar. Kimse takımın ihtiyacı olduğu pickleri almaz maçlar 5 Duelist'in birbirine koşup öldüğü maçlardır. O yüzden atın instalock Reyna'yı gidip vurun Bronz'dan çıkarsınız. Düşük elolarda "Dur ben Smoke alayım, dur Sentinel oynayayım falan demeyin kaybedersiniz."

-Silver en debelendiğim ranklardan biri oldu. Bu rankın şöyle bir sıkıntısı var benim görebildiğim kadarıyla en çok duo girilen rank buydu. O yüzden bu 5 iq 2-3 duonun oyunda birbirini trollemesiyle başlayan ff ile biten maçlar dönüyordu. Bireysel olarak buradan çıkmak çok zor çünkü smurf de çok fazla ve yine çoluk çocuk sayısı yüksek. Yine instalock Reyna taraftarıyım.

-Gold'dan Plat'a kolay çıktım. Gold'dan çıkmanın tek yolu one tap hs atmayı öğrenmeniz. Silver çömelip body tarar Gold eğer strafe oynamayı öğrenip tek tek sıkarsa rahat çıkacaktır. Bunun için poligonda ve dm'de Sheriff-Guardian oynayıp tek tek kafalara sıkmayı alışkanlık edinin Gold'dan rahat çıkarsınız. Oyun yine aynı Silver'daki gibi kalitesiz ve zevksiz.

-Plat'a geldiyseniz artık ufak ufak 2 maine hakim olmaya çalışın. Benim size tavsiyem Sentinel ya da Viper'dır. Ben çok iyi Operatör Jett oynayan biriyken Sentinel main oldum ve patır patır win almaya başladım. Bunun da sebebi eşleşme dengesiz olduğundan Sentinel aldığınız zaman en azından arkanızdan biri gelince info alacağınızı biliyorsunuz. Öbür türlü takım info vermez siz her el arkadan ölürsünüz. Jett-Reyna ile 30 vurursunuz kaybedersiniz. Plat'ta 46 kill ile kaybettiğim maç vardı Valorant [ANA KONU]  Killjoy-Cypher sizi solo q da en rahat ettirecek pickler. Özellikle aimi iyi olan biri için eski Chamber harikaydı ben çok güzel maç taşırdım fakat çok nerf yediğinden artık tercih etmek mantıksız oldu. Yine ara sıra alıyorum ama aiminiz iyiyse tercih edilebilecek bir Sentinel.

-Geldik Dia'ya. Garip bir şekilde en iyi aimleri burada gördüm. Dia oyuncuları çok hırslı o yüzden en ufak hatada en çok lafı yiyeceğiniz rank burası. Buradaki kaybetmeye tahammül edememeyi hiçbir yerde görmedim. Maçlar genelde Duelist difften gider. Bir takımın Jett'i 30 vurur diğer takımın Jett'i 5/15 falan gider. En çok rage quiti de burada gördüm. Takıma sövüp alt+f4 atmalar burada meşhurdur Valorant [ANA KONU]  Killjoy beni buradan çıkaran ajan oldu. Dediğim gibi aimler artık ciddi iyi gelmeye başladığından takımca doğru oynayanlar kazanmaya başlıyor. Bu eloda smoke oyuncuları da çok fark yaratabiliyor. Özellikle line uplı Brim'ler falan burada çok iş yapıyor. Düzgün bir Astra-Brim falan görürseniz yapışın duo girin muhtemelen sizi kurtarır. Flashı olan Initiators roller de takıma çok fayda sağlıyor. Kayo-Skye mainler buradan çabuk çıkar. Akıllı Sentinel oyuncuları da saldırıda fark ne olursa olsun savunmada takımını kurtarabiliyor. Yine en büyük comebackleri de burada gördüm. O yüzden bu eloda ff vermeyi düşünmeyin derim çok acayip maçlarım döndü. Savunmada takımca düzgün oynarsanız kazanırsınız.

-Yüce eloda işler çok değişik. Burada çok fazla boosted oyuncu olduğunu düşünüyorum çünkü "Ulan bunun burada ne işi var?" dediğim oyunculardan sürüyle var. Baktığın zaman en ufak oyun bilgisi yok. Ne doğru düzgün cross koymayı bilir, ne peek atmayı bilir, ne oynadığı rolden anlar çok değişik bir elo burası. Valla takım düzgün gelirse çıkarsınız kötü gelirse kaybedersiniz buradan solo q çıkmak çok zor. Artık akıllı, mainleri olan duolara burada çok ihtiyacınız olacak. Herkes iyi kötü oyunu çözdüğü için Duelist alıp taşıyayım da diyemiyorsunuz herifler iyi çünkü. Genel olarak oyun biçimi bakımından Dia ile aralarında bir fark yok diyebilirim. Yine solo q girenlere sentinel main olmalarını tavsiye edebilirim. En azından siz sideı tutacağınızdan emin oynarsınız. Fatura diğer sideı tutan oyunculara kalır. Aimi en iyi olan oyuncuyu diğer sidea yollayın siz de yerinizde kalın savunmada kazanırsınız. Burada oyun genelde yapılan küçük hatalardan dolayı gidiyor. Maçların çoğu 13-11 falan biter.

-Geldik Immo eloya. Burada fazla zaman geçirmedim ama şunları söyleyebilirim oyuncuların öz güveni çok yüksek. O yüzden çok riskli hareketleri burada çok fazla görüyorsunuz. Normalde eminim Dia eloda olsa denemeyeceği şeyleri burada gözü kapalı deneyen Duelistler var. Gerçekten çok güzel oynayan insanlar göreceksiniz. Kuru öz güven yüzünden maçın içine eden de çok kişi var. Radyant ile Immo arasında ne fark var tahmin yürütemiyorum. Artık herkes dikkatli oynuyor. Troll sayısı falan burada seyrek. Herkes kazanmak için oynuyor ve genel kitlenin de yaş ortalaması yüksek. Burada toksiklik size maçı kaybettirir çünkü maç içi tansiyon biraz yüksek. Herkes Radyant olmak istiyor. O yüzden birine "Lan" dedin mi arkasından 5 dakika küfür şovu geliyor. Burada sakin olup takımca pozitif eleştiri doğrultusunda plan yapılmalı. Birinin hatasını güzelce söyleyin dikkatli olmasını rica edin muhtemelen lafınıza gelecektir. Burada çoğu kimse laf dinliyor. Hani normalde iyi oynayan biri gününde değilse bile "Kardeşim bak sen şunu yap ben de bunu yapayım." gibisinden yaklaştın mı artı yönde etki görürsünüz. Burada maçlar genelde Immo oldu diye her şeyi bildiğini sanan instalock Duelistlerden gider. Özellikle hafta içi geç saatlerde oyuna girerseniz aklı başında kişiler denk gelecektir. Kaybetseniz bile maçlar keyifli geçiyor çok canınız sıkılmaz. Frankfurt sunucusunu tavsiye etmem tam bir embesil yuvası. Londra'da çok güzel maçlar geçirebilirsiniz. Ben buraya kadar %90 İstanbul sunucusunda oynayarak geldim bakmayın çıkan her türlü çıkar. Sadece gördüğüm en rezil sunucu Frankfurt'tu. Londra sunucusunun seviyesi çok güzel ping durumu bazen sıkıntı çıkardığı için giremiyorum ama kitleden çok memnundum. Eğer İngilizce'niz çok zayıfsa girmeyin öyle "One back side, one low hp" demekle info verilmiyor. Bazen takımca "Sen şunu at sonra ben bunu yapacağım." gibisinden konuşmalar yapılıyor bunu anlayıp fikir belirtemeyecekseniz yabancı sunuculara girmeyin bizi de madara etmeyin. Sonra nerelisin dediklerinde Türküm dediğimizde adam küfür ediyor bir şey diyemiyorsun.

• Hileden oyunun zevki çıkmıyor ki

• ucuz vp nerden alabilirim malum fiyatlar yüksek baya

• Selamın aleyküm. Valorant'ta en iyi görüntü ayarları nelerdir? görüntü kalitesini de çok düşürmeden istiyorum. işlemcim 7600x? ve neden o ayarlar yapılmalı sebebini de söyler misiniz?

• Operatör ile iki kişiye ateş ettim birisin'de 6 canı gitti birisin'de 27 ama adam bana ateş etti direk 150 ile öldüm bunu sürekli yaşıyorum bir yere çarpmıyor mermi direk body atıyorum ve adam tam karşım'da vandal'da ve sheriff tede aynı sorun var sheriff ile 3 defa vuruyorum headshot attığımı göstermesine rağmen 22 vurdun diyor ki sheriff 55 vuruyor tekte bir anlam veremedim fikri olan var mı ?

Valorant [ANA KONU]

• Selam arkadaşlar.. bu sorunun cevabını bilen var mı aranızda ? " Killjoy " Turret" inin yerleştirme süresi nedir ?

Valorant [ANA KONU]
  • Oyun gerçekten bozuk hocam, ciddi anlamda bozuk. Yani bir çok yayıncı biliyorum bu sebepten oyunu bırakan. Oyuna çok önce Raw Input özelliği de geldi ama, hala bi sıkıntı var gerçekten, yoksa bu gösterdiğiniz görselde bu mümkün olmaması gerekiyor. Bende silicem oyunu Plat 3'den Gümüş 1'e atıyor oyun şaka gibi.

@babayı izle

Hocam sizin yazı aslında yine ilham verdi ama çıkabildiğim max elo dia 2 oldu benim tek başıma ve bu yukarıda yazdığım gibi plat 3'den gümüş 1'e attı. Tam silecektim oyunu sizin bu paylaştığınız yazıyı gördüm yine gaza geldim ama oyun ciddi anlamda sıkıntılı. 32-12 oynadığım bir oyunda, savunma karakteri alıp 5-11 bittiğimde oluyor, bu beni tilt ediyor ne değişiyor ne oluyor anlamıyorum. Çoğunlukla istanbul server'da oynuyorum çocuk çok olduğu için frankfurt'a geçiyorum orda da bizde bizim server'da toxic'lik yapamayanlar oraya doluşmuş oluyor, dediğiniz gibi en iyisi Londra gibi. Bakalım son kez şans vericem, sonra silicem oyunu zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Lion_Army kullanıcısına yanıt

Kankam yaşın kaç bilmiyorum ben 26'yım bu oyuna da çıktığından bir 6 ay falan sonra başladım keşke hiç bulaşmasaydım. Oyunu 7-8 aydır oynamıyorum hayat kalitem öyle bir arttı ki anlatamam. Satrançta kendimi acayip geliştirdim. Diksiyon-hitabet eğitimi aldım konuştuğum herkes ses tonuma, artikülasyonuma 5 dakika övgü ediyor. Fiziğimi toparladım kendimi iyi hissediyorum. İşi gücü yoluna koydum rahat takılıyorum. Benim hesabın şimdiki parayla aldığım VP'ler rahat 70K+ eder buna rağmen gözümü kırpmadan sildim oyunu keşke daha erken davransaydım. Eskiden eve gelir otururdum şu oyunun başına yatana kadar oynardım. Günlerim böyle geçti gitti. Yalan yok bak çok zevk aldım oyunun ilk Jett'i çok güzeldi o kadar iyi playsler yapıyordum ki böyle ekran kaydı alıp clip falan atan, yayın yapan biri olsam yolumu bulurdum. Şu an oyunun durumunu bilememem uzun zamandır oynamıyorum isterse şu an oyun tam anlamıyla kusursuz olsun ben yine başlamam. 7-8 ayda kendime öyle bir çeki düzen verdim ki artık bir daha o yıkık evreye inmem. Sizlere de tavsiyem şu ucuz dopamin kaynaklarının tümünü hayatınızdan çıkarın. Ben arka arkaya 10-15 maçın cinneti sonucu oyunu bıraktım siz nasıl bırakırsınız bilmiyorum. İşte benim gibi uzun bir süre bırakırsanız sizden ne kadar çok şey çaldığını göreceksiniz. Kendinize çeki düzen verin, yabancı dil öğrenin, fiziğinizi iyileştirin, bakımlı olun... Yolda gelip Insta soran kızlar mı dersin, hangi mekanda oturursam oturayım göz göze geldiğim kızlar mı dersin. Ha bunlar bir artı mı değil tabi ama katettiğim değişimden bahsediyorum. Şu an biriyle oturur ekonomiden de konuşurum, sinemadan da konuşurum, İngilizce'den de konuşurum, matematikten de konuşurum, satrançtan, kitaptan, müzikten yani sayamam şu anda. Kaybettiğim zamana çok acıyorum şu oyunda bir şeyler yapacağım diye her gün aim antrenmanı falan yaptım ulan ne gerek varmış? İyi oynasan ne olur oynamasan ne olur? Sakın benim gibi en enerjik yıllarınızı böyle oyunlara yedirmeyin. Ben yolun kıyısından döndüm ama internet kafeye gittiğim zaman orada 30+ herifleri görürdüm onlara şu an acıyorum mesela. 10 saat karın tokluğuna it gibi çalış eve gel yatana kadar oyun oyna. Zararın kıyısından çabucak dönün ve para kazanın size tavsiyem budur. Bir arkadaş aylar önce attığım mesaja cevap verince konuya girdim bu yazdıklarıma hepiniz dikkat edin. İlerleyen yaşta kafayı çok duvarlara vurursunuz yapmayın gençler. Şu an kıran kırana geçen bir satranç maçından aldığım keyif şu oyundaki en iyi maçımdan aldığım keyiften kat kat fazla. Çünkü sadece zekâmı kullanarak rakibi alt ettiğimi biliyorum. Siz de kendinizi geliştirin bir ortamda bir cümle kurarsınız herkes ağzınızın içine bakar böyle olun istiyorum. Şu an çevremden gördüğüm saygının haddi hesabı yok. Konuşmaya başladığım zaman herkes susup pür dikkat dinliyor. Sizler de böyle olun. Bu yazdıklarıma çok dikkat edin.

• babayı izle kullanıcısına yanıt

10 ay sonra geldiğin bu nokta inan olsun sevindirdi beni.

Aslında ben BR oyuncusuyum, Apex Legend Pubg vb. arada zevk olsun diye oynuyorum dediğin gibi bir maç az 45dk. sürüyor zaten boşa vakit kaybı gerçekten.

Bu arada yaşım 39 benim 😊 dediğim gibi genel olarak single player oyuncusuyum ama Valo CS:GO gibi oyunları da oynuyorum, ama BR oyunları ile valo ve cs:go oyunları çok farklı, BR'de tracking var mesela bu valo'da çok farklı.

Konunun özüne gelecek olursak, gerçekten son bir şans vericem oyuna sanmıyorum çok değişen birşey olsun ama yeni bir mousepad siparişi verdim onunla deniycem hatta. Sen bana acıma mesela 😆 bende sadece fikrimi belirttim, oyun zaten toxic'den geçilmiyor, 8-15 yaş arası istila etmiş bi evren kurmuşlar orada takılıyorlar sen istersen 40/12 oyna bir round hata yap kalan sürede bütün küfürleri yiyorsun, artı birde report edin diyorsun oyunun tek sevdiğim yanı o report oldumu dikkate alıyorlar genelde ama bu sefer karşı tarafta trollük yapacak ya yooo niye report edeyim diyor. Böyle sürüp giden acımasız bir ortam, bende orada ki o çocuklara acıyorum. Gelecekleri çok karanlık maalesef.

Hocam yaşın benden küçüktür diye tahmin ederek yazdım sen artık hayatını kurmuşsun ben o zaman sadece Valorant için yorum yapayım Valorant [ANA KONU] 

Şu oyun ilk 2 yıl çok güzeldi. Fazla velet yoktu, toksik elemanlar da yoktu. Öyle kolay kolay bağırıp çağıran, söven adama denk gelmiyordun. 3. senesinde anancı tayfa oyuna dadandı. Artık yapılan en ufak hatada Allah'ına sövmeler, Atatürk'üne sövmeler falan bilirsin bu haysiyetsizleri. Neyse bunları işsiz gibi ekran kaydı alıp desteğe atıyordum. Bayağı bir kişiyi bu şekilde banlattım. Tahmini 30+ kere ekran kaydıyla desteğe şikayet yapmışımdır. Şu son yılda artık baktım ki smurf sayısından geçilmiyor. Adam immortal ama gidip dia eloda oyun oynuyor. Soruyorum böylelerine "Kardeşim immoysan burada ne işin var gitsene main hesabından oynasana." diyorum "Kanka burası daha çok sarıyo ya eheeühüehüe." diyen bir yığın mal var bu oyunda. Onun dışında oyunu açık açık sana böyle cinnet geçirtecek seviyede trolleyen, maçı satan elemanlar var bunlar hayatta ban yemiyor. Eloboost çok fazla insan var. 3-5 pre girip 4-5 puan toplaya toplaya 2-3 ayda çıkıyorlar yüceye-immoya sonra bu oyundan zerre anlamayan tayfayla sen uğraşıyorsun. Şu oyuna kimlik/telefon doğrulama gelmeden, sabote edenlere direkt perma uygulanmadan, smurfler temizlenmeden hiçbir şey olmaz. Ben oyuna girmesem de her gün mağazamı kontrol ederdim güzel skin varsa alayım diye şimdi oyunu para verseler oynamam. Hesabı da satmayı düşünüyorum da nereden ilan veririm hiç bilgim yok bir ara ona da bakacağım. Güncel fiyatıyla 70K'lık hesap 20'ye bile satsam zerre üzülmem zaten boş yatıyor char. Ben Valo'dan sonra şunu anladım gerçekten online oyunlar özellikle böyle takım halinde bir şeyler yapman gereken oyunlar oynanmaz bak çok net diyorum. Şu oyun yüzünden kaç defa balkona çıkıp sigara yaktım sadece kendime zarar başka bir şey değil. Şu firma millet skin alsın da maçta ne yapıyorsa yapsın dediği sürece ben ne zamanımdan olurum ne paramdan olurum. Kimseye de oynamasını tavsiye etmiyorum Riot kesinlikle oyunlarına bulaşılmaması gereken bir şirket. LoL de böyle başladı sonra millet ruh hastası oldu çıktı aynısı Valorant'ta da olacak.

işin komik tarafı cs de bu valorantın etkisiyle değişik bir hal aldı, aimlerimiz öyle kaydı ki artık hangisi daha gerçekçi doğru hangisi değil ayırt edemiyorum ben şahsen, çok oynadığım da söylenemez gerçi, rekabetçi kassam kafayı yerim iki taraftada muhtemelen

• Valla ben çocukluğumdan beri bilgisayar oyunlarına düşkündüm. Günlerimi bu oyunlarla yedim. CS’yi de lisede çok oynadım. Hayatta keyif alacak çok şey var mutlu olmak için oyunlara muhtaç değiliz ben bunu 26’da fark ettim. Şimdi pasif gelirlerim var. Ha çok para mı kazanıyorum hayır ama en zoru 1$ kazanmaktır. Umarım bu dertten muzdarip herkes bir an önce hayatına çeki düzen verip işlerini yoluna koyar. Bırakın abi hepsini bırakın. Ben öyle internetten satranç, poker, sudoku falan oynayıp oyalanıyorum siz de böyle yapın birkaç aya hem psikolojiniz düzelir, para kazanmaya başlarsınız, kendinize saygınız artar. Valo, CS, Knight falan hepsi boş iş. Yayın açıp para kazanıyorsanız oynayın yoksa zaman kaybetmeyin. Hayatta yapacak bir sürü güzel şey var. Çoğu için de para harcamanıza gerek yok. Bu oyunları herkesin bırakması lazım boşuna kendinizi kandırmayın yok düzelir, şu olur, bu olur… Yol yakınken hayattan keyif alıp para kazanabileceğiniz becerilere yönelin. Bir mekanda güzel bir hatunla oturmak mı istersiniz Valo’da Ace atmayı mı? Umarım bu yazdıklarımı genç arkadaşlarım görür. Herkesin benim gibi kıyıdan dönmesini isterim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

günümüz dünyasında oyun oynamak boş iş demek bence biraz haksızlık olur çünkü boş olmayan uğraşlar nedir dendiğinde herkes için cevap değişecektir çünkü herkesin maddi manevi durumu karakteri, hayata bakışı yaklaşımı, şartları farklılıklar gösterir

bu arada dikkatimi çekiyor bu konu son zamanlarda pasif gelirden kastınız ne hocam belirtir misiniz çok dallı bir konu olmaya başladı, kripto hisse borsa drop shipping mi yoksa, araştıracağım o yüzden soruyorum kenarda biraz dolar altın var belki bende denerim

• Arkadaş güzel anlatıyor doğru diyor aslında, tabi zaman geçirmek kişiye göre değişir, dediğim gibi mesela ben daha çok single oyun takılıyorum bir arkadaş daha var onunla da arada sırada Apex Legend giriyoruz hepsi bu.

Ama oynadığın zamanlar keşke denk gelip pre olsamymışız seninle Aslında şu da var düzgün 5 kişi bulduğun zamanda oynanır oyun tek sıkıntı oyuna single girip ya da 2 pre girip takımın troll ya da toxic gelmesi.

Ama olsun yine de dediğin gibi en güzeli hiç oynamamak

• Hisselerim var hocam bir de yapay zekâ araçlarıyla ufaktan gelir elde ediyorum. Ben de çok bilgili bir kimse değilim. Kitaplar okuyup ufak işlerle-paralarla olayları kavramaya çalışıyorum. Kriptoya hiç bulaşmadım arkadaşlarım çok zarar etti. Bizim borsa da sağı solu belli değil yatırımcı olan bin pişman.

Hocam takımca oynanan oyunlardan uzak durulması taraftarıyım. Ha mmorpg oynanabilir orada herkes kendi bacağından asılıyor ama moba, fps vs. önermiyorum. Şimdi bilgisayar oynayacak olsam Call of Duty oynardım bir daha çok oyunculu şeylere bulaşmam. EU sunucusuna giriyorsun orası da aynı şeyin laciverti. Online oyun kitlesinde genel olarak sıkıntı var bunun Alman'ı, Türk'ü yok.

• 26 yaşımdayım küçüklükten beri oyun oynarım(hep single player hikayeli oyunlar) son 1 senedir bu oyunu ara ara oynuyordum tamamen çöplük. Oyun modları arasında tam gaz olan herkesin tam gaz yeaavv diye cıvıttığı ergen kızların erkeklerın sanal karakterleriyle cinsellik yasamaya calıstıgı mod. Derecesiz mod sürekli sizden 3-4 rank üst seviyelerin geldiği ya da 3 level ama oyundaki butun skinler falan elinde olan aynı anda 4 kisiye one tap atanların buluştuğu oyun modudur. En iyi mod rekabete dayalı olan moddur genelde kendi seviyenizde insanlarla oynarsınız ve maclar daha zevkli cekismeli gecer tabi gece 4'de oyuna girerseniz aksi taktirde gündüz vakti instalock 4 entry velet ile baslayacagınız moddur. 5 kişi girmiyorsanız tamamen zaman kaybıdır oyun süreniniz %80'inde kanser olacaksınız geri kalan 20'lik dilimlik için oynamaya değer mi siz karar verin.

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.