< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Evet ps ile xbox arasında var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PoseidoN- -- 3 Ağustos 2024; 0:21:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
ps + xbox eşleşiyor konsolda o yüzden crossplay yok. pc sadece pc, konsol da ps + xbox. |
Aşağıdaki 2 arkadaş ne oluyor ? Muhtemelen ps’ye klavye mouse takmıslar öyle görüyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
aaaa ben yanlış biliyormuşum sanırım dostum, pc ikonuna benziyor ama adamlar oyunu çıkartırken xbox + ps olacak, pc ayrı olacak diye açıklamışlardı. belki birleştirdiler hepsini oyunu konsola çıkartınca, bilemiyorum. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaintWOHOOOO -- 3 Ağustos 2024; 1:5:51 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 3 Ağustos 2024; 1:3:31 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Beyler bişi soracağım, İşten dolayı veya yaştan dolayı oyundan zaman zaman çıkmak zorunda kalıyorum. Bu valorantta da bana ceza veriyorlar işte belli bir süre. Cezasız oyunu yok mu bunun acaba? Mesela Modern Warfare veya Battlefield'da oyundan çıkıcan ceza almıyorsun. |
teşekkür ederim cevabın için |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |