< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
VALORANT - PlayStation 5/Pro (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Beklediğimden daha iyi yapmışlar bende lobiler full yandan İstanbul dışında iki sunucu daha seçin bulacaktır
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
yok bana kod gelmedi onu kastettim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Elinde fazla davet olan varsa talibim
Bende @SaintWOHOOOO arkadaşımıza teşekkür ediyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kabune -- 15 Haziran 2024; 14:11:38 >
Fazla kod varsa bende alabilirim. Bize de gelmedi kod.
@SaintWOHOOOO hocama teşekkür ediyorum kod için. Fazla dan kod olanı varsa arkadaşım içinde alabilirm.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenanK89 -- 15 Haziran 2024; 13:53:13 >
Elinde kodu olan varsa yardımcı olursa sevinirim.
Kod varsa bende alabilir miyim
Edit: alındı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-2F4BE4979 -- 15 Haziran 2024; 16:33:54 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cok ilginç bir şey var.Yıllarca alışkanlığim ateş ederken ben muhakkak sağ sol yaparım yani sabit durmam ama bu oyunda ateş ederken hareket ettiğin an mermiler acaip alakasız yere gidiyor. Alışmam kolay olmayacak
selam arkadaşlar, elinde fazla kod olan varsa alabilirim
-
Arkadaşlar ben de kayıt oldum fakat gelmedi, kod varsa alabilirim.
Arkadaşlar benim oğlan da çok istedi PC’de kuzeninde görmüş çok istiyordu başvurdum ama kod gelmemiş. Elinde kod olan varsa paylaşabilirse özelden çok memnun oluruz.
Elinde kod olan varsa verebilirmi acaba
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScRyedd -- 16 Haziran 2024; 1:3:20 > -
Oyun yağ gibi akıyor 120 FPS'de. Grafiklerde gayet iyi. Güzel yapmışlar optimizasyonu. PC'den buraya geçilir sırf hile muhabbeti olmaması için.
Fazla beta kodu olan var mi arkadaslar?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne yazik ki lobilerin çoğunda klavye/mouse var PC platformunda üst elolarda olan ve konsola sahip olanlar burada Klavye Mouse ile oynayarak controller'a karşı çok ciddi üstünlük sağlıyor. Eğer COD gibi ciddi bir aim assist desteği olsaydı mücadele edilebilirdi ama aim focus gibi hiç bir işe yaramayan bir sistem yapmışlar ve controller çok güçsüz kalmış.
-
Klavye mouse desteklemiyor ki oyun nasıl bağlayacaklar?
merhaba kapalı beta kaç gün sürüyor birde elinde fazladan kod olan varsa alabilirim
-
Maalesef bağlıyorlar aparatlarla km ile dualsense arasında aşırı fark var ps de km kullananlar hile den farkı yok eşit şartlarda oynayan az oluyor konsolda
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X