Şimdi Ara

VALORANT - PlayStation 5/Pro

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
105
Cevap
4
Favori
3.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyuna dair bir konu göremedim, 14 Haziran yapılacak beta ile PS5 büyuk bir multiplayer oyuna kavuşuyor.

https://www.playstation.com/en-tr/games/valorant//

Küresel, rekabetçi bir sahnede tarzını ve deneyimini birleştir. Silahlarla ve taktiksel yeteneklerle saldırıp savunma yapacağın 13 tur var. Her turda tek bir cana sahip olduğun için hayatta kalmak istiyorsan rakiplerinden daha hızlı düşünmen gerekir. Hem dereceli ve derecesiz modlarda hem de Ölüm Kalım Savaşı ve Spike'a Hücum gibi modlarda mücadele et.

EN ÖNEMLİ SİLAHIN YARATICILIK.

İş silahlar ve mermilerle bitmiyor; duruma uyum sağlayan, çevik ve ölümcül yetenekleri olan ajanlardan birini seç ve kendini gösterebileceğin anları kolla. Her ajan bambaşka şekilde oynanır ve tüm önemli anlar birbirinden farklı olur.

Dünyanın dört bir yanında savaş

Tüm haritalar yaratıcı düşünme becerisini öne çıkaracak bir alan görevi görür. Her biri takım stratejileri, muhteşem oyunlar ve ucu ucuna geçen karşılaşmalar için özel olarak tasarlanmıştır. Diğerlerinin yıllar boyunca taklit edeceği hareketler gerçekleştir.

VALORANT - PlayStation 5/ProPlayStation Canadayoutube
    VALORANT is a character-based 5v5 tactical shooter set on the global stage. Outwit, outplay, and outshine your competition with tactical abilities, precise gunplay, and adaptive teamwork. DEFY THE LIMITS Blend your style and experience on a global, competitive stage. You have 13 rounds to attack and defend your side using sharp gunplay and tactical abilities. And, with one life per-round, you'll need to think faster than your opponent if you want to survive. Take on foes across Competitive and Unranked modes as well as Deathmatch and Spike Rush. CREATIVITY IS YOUR GREATEST WEAPON More than guns and bullets, you’ll choose an Agent armed with adaptive, swift, and lethal abilities that create opportunities to let your gunplay shine. No two Agents play alike, just as no two highlight reels will look the same. FIGHT AROUND THE WORLD Each map is a playground to showcase your creative thinking. Purpose-built for team strategies, spectacular plays, and clutch moments. Make the play others will imitate for years to come. #ps5 #ps5games #valorant
    https://www.youtube.com/watch?si=MKSLsIxdddeep1IS&v=oGhuA1vw-KU&feature=youtu.be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 7 Ekim 2024; 20:50:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Valorant hani şu kitlesinin çoluk çocuk ile dolu olduğu birbirlerine ana avrat sövdükleri oyun mu ? VALORANT - PlayStation 5/Pro cizgi film gibi grafikler biz Call of Duty den devam abe

• Dictattor kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunun tam sürümüyle ilgili bir tarih varmı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • GalacticHope kullanıcısına yanıt
    Bir iki defa denedim aslında özünde fena düşünülmemiş oyun ama kitlesi gerçekten çoluk çocuk.
    Tek güzel yanı İstanbul’a sunucu açmış adamlar 10-15 Ping oynanıyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt
    Şimdi sadece konsolda olacağı için belki oyuncu kitleside düzelir biliyorsunuz konsolda FPS açlığımız var sürekli cod oynuyoruz denemek lazım

• Bati-Wan_Kenobi kullanıcısına yanıt
    Bu oyunu sadece türklermi oynuyor yoksa yabancı sunucularıda varmı

• supressor kullanıcısına yanıt
    Yabancı sunucularda var hocam ama 10-15 ms alınca pek geçesim gelmemişti
    Tabii konsolda belki direkt olarak bizi diğer oyunlardaki gibi Avrupa sunucusuna atabilir bekleyip görmek lazim dublaj destekli fps olacak sonuçta dil desteğini kesmezler en azından

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Playstation 4 pro
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Klavye fare desteği ile cross Play i kapatıp düzgün rekabetçi bir fps oynamayı umut ediyorum

• haklısın toprAAm kullanıcısına yanıt
    Klavye mause desteği olacakmi. Kol ile oynayanlar için aim asist olurmu coddaki gibi

• Tarih daha belli değil, akşam 20:00 gibi kodları verip Beta'yı açacaklar, bekliyoruz.

• Sadece kol destekliyor arkadaşlar

• Betaya kaydolduk bekliyoruz bakalım

• mattmurdock kullanıcısına yanıt

nereden kayıt oluyoruz

• Arca ACAR kullanıcısına yanıt
    https://beta.playvalorant.com/tr-tr/

• Beta kodları saat 23:00'de dağıtılacak sanıyorum, Reddit'de 1PM PT şeklinde çok yorum var.

Hadi bakalım beklemedeyiz

• Beta kodları gelmiş. 25GB indiriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dictattor -- 14 Haziran 2024; 23:21:18 >
    Bende yok maalesef

• Bu kodlar neye göre yollanıyor anlamıyorum ki ben de kayıt olmuştum ama kod gelmedi

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.