MERHABA FORUMDAŞLAR! 3 Yıl önce Valorant'a başladım ve 3 yıl önceki sezonu PLAT 1 olarak kapattım ve oyunu bıraktım fakat 2 hafta önce oyuna geri başladım 2 haftadır günde 10 saat derecesiz maç oynuyorum geçen gün kendimi hazır hissettim ve arkadaşım ile derecelide rank kasmaya başladık fakat HER MAÇ ama HER MAÇ takımımıza oyuna yeni başlamış kelimenin tam anlamı ile daha YÜRÜMEYİ BİLE BİLMEYEN oyuncular geliyor iken karşı takıma devamlı smurf geliyor 30-40 vuruyorlar bunun nedeni nedir bilen var mı? İSTİSNASIZ HER MAÇ böyle oluyor artık oyunu kötü oynamaya başladım geçen haftaki ben şimdiki benden daha iyi oynuyor normalde oynadıkça gelişmem gereken bu oyunu neden oynadıkça kötüleşiyorum hiçbir yerde hiçbir kaynak bulamadım 10 maçtan 7-8 tanesi lose 1-2 winim var ve her kaybettiğim maçtan 30KP alırken kazandığım maçlardan 12KP veriyor lütfen birisi aklımdaki soruları gidersin kafayı yemek üzereyim gece rüyalarıma giriyor ben yaşlandım ve artık kötü mü oynuyorum bu başıma gelenler normal mi? Okuyan ve yardımcı olmaya çalışan herkese teşekkür ederim. İyi Forumlar. |
Bildirim