Bildirim
Valorant tam sürümü çıktı | Yeni oyun modu, yeni karakter ve yeni harita
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Rivals turnuvaları olana kadar konuşulur. Sonra yayıncılar maç oynayıp paraları alınca yavaş yavaş kenara çekilir bu oyunda.
-
Tam sürümde hile var mı? Google'da valorant'ı araştırınca ''kendisi çıkmadan hilesi çıkan oyun'' gibi şeyler okuyorum?
-
PC'de hilesi olmayan oyun olmaz, hile ayrı bir sektör. Oyunlara daha çıkmadan alphada, kapalı betada girip hile geliştiriyorlar.quote:
Orijinalden alıntı: eylül kabus
Tam sürümde hile var mı? Google'da valorant'ı araştırınca ''kendisi çıkmadan hilesi çıkan oyun'' gibi şeyler okuyorum?
Önemli olan firmanın hilecilere karşı tepkisinin ne olduğu.
Overwatch'da bir kere bile hileye denk gelmedim çünkü Blizzard bu konuda oldukça katıydı, hilecilere göz açtırmadı.
Bakalım Riot FPS konusunda ne yapacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vain -- 13 Haziran 2020; 10:35:36 > -
Oyun gerçekten güzel geçen ilk kez oynadım 12 ping ile oyunu hiç bilmeden birinci oldum hayatım'da ilk kez bir oyunu çok rhaat şekilde oynaya bildim dünyanın en fazla satılan oyunu olan pubg bile Türkiye'ye bir tane server açamadı yazık
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X